Birkaç yıl önce bu sitede, ülkenin acil olarak petrokimya tesislerine ihtiyacı olduğunu detayları ve nedenleri ile yazmıştım. Aradan 2 yıl geçtikten sonra, hükumetin tam da sorumda anlattığım şekilde ve hatta USD olarak bile hemen hemen aynı değerde, tesis yapmak için fizibilite yapmaya başladığı medyaya yansıdı. Çalışmalar halen devam ediyor.
Aynı şekilde yine birkaç yıl önce, çipli kimlik kartlarının nakit para olarak kullanılması gerektiğini detayları ile bu linkte görüleceği üzere yazmıştım. Bugünlerde medya yansıyan haberlere göre hükumet bu konuda proje hazırlamış ve yakında artık cebinizde nakit para taşımanıza gerek kalmayacak.
İlginç olan, sadece benim bu soruları geçmişte sormam değil. Olayların hazırlık ve gelişim aşamasına bakıldığında, zamanlama sanki benim buradaki sorularımı okuyup girişim başlatılmış gibi bir durum oluşuyor.
Devlet, beni takip ediyor olabilir mi?
Aynı şekilde yine birkaç yıl önce, çipli kimlik kartlarının nakit para olarak kullanılması gerektiğini detayları ile bu linkte görüleceği üzere yazmıştım. Bugünlerde medya yansıyan haberlere göre hükumet bu konuda proje hazırlamış ve yakında artık cebinizde nakit para taşımanıza gerek kalmayacak.
İlginç olan, sadece benim bu soruları geçmişte sormam değil. Olayların hazırlık ve gelişim aşamasına bakıldığında, zamanlama sanki benim buradaki sorularımı okuyup girişim başlatılmış gibi bir durum oluşuyor.
Devlet, beni takip ediyor olabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen onu biryerden duyup görüp yazmışsındır. Çünkü sen ispiyoncu yalancı bir yandaşsın son son yala yut yalla
Yerim seni çıtır... Gören de ciddisin zannedecek... Benden önce bunu yazan ve ya gören varsa elini öperim. Ama önce senin... :D
Tabikide duyuldu Cumhurbaşkanı söylüyordu yıllar önce
Bu ulkeye gunde yuzlerce afganlı giriyor onu bile takip etmiyorlar. Bi sekine hewalno
Biz sadece içimizdeki hainleri, kalleşleri takip ediyoruz. Gerisi kolay iş. Bu sadece bir tesadüf mü?
A haberi azalt
Çocukların arkasına saklanan, etekli hainleri mi takip edeyim?
Cnn türkü de azalt
Geceleri kabus görüyor musun?
Bu durumda takip etmezler aşağılık yolsuzluk yapanlar hakkında yazarsan takip edilirsin.
Bu bilinen bir konuydu zaten yıllar once cashless community e adım atan ülkeler oldu.
Evet beni de muhbir olarak görevlendirdiler
Senden muhbir olmaz.. Gözüne perde inmiş :D
Şşşt! Muhbirlerin eşgali belli olmaz.
Bunu bir ip ucu olarak değerlendireceğim :D
Belki sen devleti takip ediyorsundur
Ben tabi ki takip ediyorum ancak, bu fikirleri ortaya attığımda henüz hiç kimse sözünü bile etmemişti.
Olabilir 🙂
Kafir
Yanlış soruya cevap verdin sanırım?
Değilmisin
Ne alaka ya
Onu sadece Allah bilir, ben bile bilemem.. de... Tanışıyor muyuz?
@benibo-lebil ben her insanı tanırım! 👸
@_Expendable çok alaka
"ben her insanı tanırım!"... Bu sözler bana pek yabancı gelmiyor.. Biri benim sözlerimi bana karşı kullanıyor sanki :D
@benibo-lebil seni tanıdığım için sana senin gibi konusuyorum!
İnce yerden mi vuruyor anlamadım da müslümana kâfir demek olmaz. Eğer müslümansaniz vay halinize.
@_Expendable bu kafir diye hatırladım başkasıyla karıştırmışım
Beni tanıdığını fark ettim... Umarım kendini tanıtırsın tekrar..
Hiç bişe anlamadım neyse