Bursa'nın Mudanya ilçesinden son iki haftadır art arda köpek ölümleri geliyordu. Bugün 4 köpek daha zehirlenerek öldürüldü ve şu anda bilinen zehirle ölen köpek sayısı 35'e ulaştı. Bazıları belediyeden şüphe edebiliyor. Sokak köpeklerine çözüm için zehirlemek hangi vicdana sığar?
Tivıttırda köpekler toplansın diye anıranlar mutludur işte. Barınak yeterli mi ya da barınaklar nasıl dedikleri yok. Toplansın bitti , sadece bursa da değil ki hayvan beslemesi yapan kişiler kaç tane böyle ölü köpek videoları paylaştı öldürmüşler çöplüğe atmışlar girişte yasak. Belediye zaten ne halta yradığı belli değil yeterli kısırlaştımaları zamanında yapsalardı bu kadar çoğalmazlardı. Baştan aşağıya sorumsuzluk var ki. Sövsen de bir işe yaramıyor
Çok iyi olmuş, eğer belediye adam gibi önlem almaz bu sokak itlerini toplamazsa insanlarda zehirler böyle işte. Bunu ancak çeken ve yaşayan bilir, altında arabası olan sağa sola arabayla giden tuzu kuru malaklar bilmez sabah saat 6 da kalkıp ara sokaklardan geçip işe gidenleri ve hava karardığı zamanda yayan olarak işten eve gelenleri.
Varsa yoksa ağzı olan konuşur bu memlekette, başa gelmeyen anlamaz :) Geç bile kalındı, ülke bunun çaresine bakıp sokak itlerini barınağa tıkmıyorsa insanlarda zehirler.
Ha hadi ordan lan oc senide bkr parca ekmege muhtac edip hergun gelip gidip tekmeleseler hor gorseler verdikleri bir parca ekmege zehir koysalar senin için ne guzel olurdu. Srefsiz kendinide zehirle o zmana burdada bir it var.
@Çokdaonemli Kes a.. mk dangalağı senin gibi tuzu kuru altında araba olan tipini s.. tiklerim böyle anırırlar anca, siz her gün ara sokaklardan geçmek zorunda kalan, 13-14 yaşında köpek grupları tarafından parçalanan çocukların halinden anlamayan 3 kuruşluk aklınızla hayvan severcilik oynamaya çalışan b. k parçalarısınız, hadi s.. tir git şimdi gözüm görmesin.
Belediye mi, insanlar mı bilemiyorum ama kim yaptıysa Allah belasını taksit taksit versin inşallah. Ben sokakta kedi köpek görünce ne bulsam yedirsem içirsem diye dört dönüyorum millet can olduğunu bile göremiyor.
Yaaa kötü oldum.. Kesinlikle hayır! Hangi vicdan yoksunu yapıyorsa bir an önce bulunmalı, böyle çözüm mü olurmuş? Yazık değil mi o canlara? Nasıl kıyabiliyorlar? Şerefsiz adiler
Kusura bakmayında onca kedi vb hayvan ölüyor, insanlar ölüyor bari küçücük canlara bunlara verdiğiniz merhametin birini verseniz belediye bakmıyor etmiyor dışarıda 10 20 köpekle insanlar korka korka yürüyor bi salam atmakla bi kemik atmakla olmuyor o işler kemik veya az çiğ et atmak hayvanları saldırganlaştırıyor daha bu cahiliyetiniz var ya ama vahşetle değil uyutularak yapılmalı