Camiler tekrar yıkılabilir mi?

Müslüman değilim islam düşmanıda değilim sadece rahatsız olduğum bir konu hakkında soruyorum her sokakta 596395837374473774 tane cami var islamdan değil siyasal islamdan nefret ediyorum hükümet hala ne kadar çok cami yaparsak o kadar çok oy alırız zihniyetiyle hareket ediyor o devir bitti artık yaşlı nüfusu azaldı kandıracakları insanda kalmadı ben ingiltereden yeni geldim türkiyeye 1-2 ay kalıp tekrar gitmeyi düşünüyorum yemin ediyorum orada bile bu kadar çok kilise görmedim ben artık cami görmek bana görüntü kirliliği gibi geliyor ülkeye gelen yabancı turistler bile burayı şeriat ülkesi sanıyor öyle değil aslada olmayacak ama o kadar çok cami yapılacağına fabrika yapılsaydı daha iyi olmaz mıydı. İstanbuldayım şimdi her yerde koca koca 7463236 tane cami zaten yeterince beton dolu her yer diyorum ki bu camiler yıkılıp yerine daha faydalı ve estetik olarakta daha şık bir şeyler yapılsa daha iyi olmaz mıydı zaten camilerin hiçbiri tam dolmuyor camilerin bu kadar büyük ve fazla yapılması aşırı saçma değil mi.. saygısızca tavır takınacak insanlar hiç yazmasın bu saatte kimseyle uğraşamam
Camiler tekrar yıkılabilir mi?