Benim senle konuşmam ne bana ne sana bir şey katmayacak, siyaset ya da bir parti gündemi ile ilgilenmiyorum Allah'tan senin için hidayet diliyorum o kadar.
KPSS sınavında branşında TÜRKİYE BİRİNCİSİ olan kişinin işe alındığı yer HAKK ın olduğu yerdir. Sınavda ülkesindeki herkesi geride bırakan bir VETERİNER in mülakat zırvası ile elenmediği yer HAKK ın olduğu yerdir.
Türkiye birincisini eleyen HÖKÖMET HAKK tan uzaklaşmış bir HÖKÖMET tir benim vicdanıma göre.
eleştirilerinin hepsini anlıyor ve saygı duyuyorum önümüzdeki seçimlerde umarım herkes oy kullanır ve ülkemiz adına hayırlı olan hangisi ise o seçimi kazanır
ben kimseyi yargılamam hangi partiyi desteklediğin den ötürü sen istediğin partiye oy verebilir destekleyebilirsin ama işte o amasını sen gayet iyi biliyorsn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Akp bu ülke icin en iyisini yapiyor yapmayada devam ediyor dolar yükselti diye partimi birakmam abd ve avrupanin amacida bu
Kardeşim konuşmayacağım tek diyeceğim Allah sana hidayet etsin.
Nasil yani
Anlamıyorsan anlamı yok.
Akp gittigi zamwn ozaman cok atayacak hak degerini ozaman anlat
Benim senle konuşmam ne bana ne sana bir şey katmayacak, siyaset ya da bir parti gündemi ile ilgilenmiyorum Allah'tan senin için hidayet diliyorum o kadar.
Hâlâ akpechp diyen varsa ya karnı iyi doyuyor ya da beynı sulanmış
Bin oyum olsun CHP ye oy vermem o kadar netim
tercihine bişey diyemeyiz kimsenin
Desende deseler de umrumda değil
sakinnnn
Oğlum kafan mı güzel aw hırs yapmadım zaten kimse umrumda değil diyorum ne sakini aw
bak bu nedenle sakin diyorum :)
Ufuk tamam ufuk sensin ufuk he ufuk 🤣😃
Hak yerini bulacak
hak nere :)
KPSS sınavında branşında TÜRKİYE BİRİNCİSİ olan kişinin işe alındığı yer HAKK ın olduğu yerdir.
Sınavda ülkesindeki herkesi geride bırakan bir VETERİNER in mülakat zırvası ile elenmediği yer HAKK ın olduğu yerdir.
Türkiye birincisini eleyen HÖKÖMET HAKK tan uzaklaşmış bir HÖKÖMET tir benim vicdanıma göre.
Sence HAKK kimden yana olur?
eleştirilerinin hepsini anlıyor ve saygı duyuyorum önümüzdeki seçimlerde umarım herkes oy kullanır ve ülkemiz adına hayırlı olan hangisi ise o seçimi kazanır
Umarım HAKK yerini bulacak.
🙏
Pas geçerim 😄
oda bir seçenek :)
Oy vermem.
saygı duyarım yapacak bir şey yok
Millet ittifakı
tabi ki AKP
oy senin görüş senin istediğine verebilirsin yukarıda akp seceneğini işaretlemen yeterliydi burayada isterdim ki sebebini gerekçeni belirtesin
işaretleriz sorun etme
Hdp🖤
gizliliğe ne gerek vardı :) kimse yargılamaz dı dıycem ama vaz gectım fakat kımse kımseyı yargılamamalı
Tc burası...
evet TC burası ve öylede kalmalı
Kalmasın mı dedim neyin kafası
ben kimseyi yargılamam hangi partiyi desteklediğin den ötürü sen istediğin partiye oy verebilir destekleyebilirsin ama işte o amasını sen gayet iyi biliyorsn
Meraktan soruyorum askerlerimizi sehit eden teröre destek veren partiyi neden destekliyorsun ki
Tercih benim oy benim size batan ne her kürt gördğünüze de terörist demeyi bırakın
Evet tercih senin ben kütlere teröris demedim ki sadece sordum saygi duyarim
Tamam teşekkürler saygı duyduğun için
biz her gördüğümüz kürde değil her gördüğümüz hdp liye terörist diyoruz
Tm batmasın sana hadi yallah
sana yallah bu ülkede yaşamaya hakkın yok
Hım öyle mi😂