https://t24.com.tr/haber/akp-genel-baskan-yardimcisi-mahir-unal-hazirliklarimizi-tamamlamamiz-19-yil-surdu-asil-simdi-basliyoruz,940915

2023 yılı Türkiye cumhuriyetinin kuruluşunun 100 yılı oluyor siz sadece 19 yıllık dönemeninizi hazırlık olarak değerlendirmissiniz 19 yıl daha olsa daha kötüye nasıl gidebiliriz bilemedim
Ben olsam şunu sorardım, maden siz tüm devlet imkanları ile 19 yılda ancak hazırladınız. 3 yıllık İmamoğlu'na niye yukleniyorsunuz adamın daha 16 yılı var 😂😂😂
Daha fazla mikeceğiz bekleyin diyorlar ya bunlar insanların aklıyla ciddi ciddi dalga geçiyorlar bunlara oy veren insanlarda akıl kırıntısı olduğunu zannetmiyorum
o artık biraz zor meeee diye bagıran gtler azaldı.
@1genç1düşünce umarım senin dediğin doğrudur umarım biraz da olsa gözleri açılmıştır
geçende birisine artık saygımı bozdum b ak dedim hacı amca sımdı kac yasındasın dedı 72 ben eskıden var ya oooo cok calısırdım dıyor bende dedım kı eskıden teyzeyı nasıl düzüyordun sımdı düzebiliyor musun kalkıyor mu kuş eeee dedı bende eskı ıle yenıyı kıyaslayamazsın zaman farkı var teknolojı farkı var anladın mı dedım yav sen yag kuyrugunda durmadın ula mk dedım bak mıllet ucuz yag bulmak ıcın oraya buraya kuyruga gırıyor eskıden o yagı alacak para vardı sımdı para bulamadıgı ıcın alamıyor ml dedım evet malım dedı yemın ederım dedı bunu
Asıl şimdi başlıyoruz soyguna yuppiii
Teşekkürler
Cevap
10Cevap
Adamlar yemin etmis memleketi Arabistan'a cevirmek icin.
Yok artık daha neler... 19 yilda ulkeyi batırma türklüğü yok etme planlarinin hazırlığı miymiş şu ana kadar yaptıkları? Asıl hainlik şimdi mi başlıyormuş :O
Seçim yaklaşıyor ve karşılarında çok güçlü bir 6’lı grup partileri var. Ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar hahahahahahaha
Seçimlerde tekmeyi yemeye hazırlanmışlar 19 yıl sanırım. Gerçi bizim millet 20 yıldır uyuyor. Yoksa çoktan tekmeyi yemişlerdi.
Evden çıkmam 10 dakikamı alıyor. 19 yıl sürttürdüler şimdi pozisyon değişimine gidecekler baktılar randıman alamıyorlar herhalde
Bu fragmansa ben filme girmek istemiyorum. Sonunda uşak katil çıkıp ilk önce şişman ve gözlüklü ölecek kadar belli zaten niye girelim?
Sığırlara ve koyunlara saman vermek meselesi. 19 Yılda ülkenin içine ettiler.
Bu kadar uzun süreli hazırlığın acısını bizden daha nasıl çıkaracaklar tahmin bile edemiyorum
Şimdiye kadarki sadece hazırlıksa bir de başlasalar ülke nanayı yicek demekki
Bunu sadece Ak Parti olarak düşünmeyin. Ak Parti olmasa arkasından buna benzer partiler gelecek.
Geldiğimiz noktaya bakarsak "dükkan kapatma hazırlıkları" baya uzun sürmüş. İş değişikliği mi yapacaklarmış? Tamamen mavra. Zaman kazanmya çalışıyorlar... Ekonomi felç ve kangren oldu.
Evet doğru söylüyor
ABD Merkez Bankası faiz artışlarına yeni başladığı için her şey daha yeni başlıyor
Gerçekten merak uyandırıcı
ne kadar boş konuşuyor bunlar..
Dalga geçmek resmen
Bitmedi başlamaları
Deli bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?