https://www.bursaport.com/egitim/ortaokul-mudurunden-talimat-erkek-ve-kiz-ogrenciler-ayri-oturacak-120926
Yan yana olmalı
Ayrı ayrı olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Onlar daha çocuk cinsiyet ayrımını sıralara yansıtılmasını olumlu bulmuyorum. Bence karışık olmalı. Oturma düzeninde kendi çocuğu sıra arkadaşından rahatsız olan veli öğretmene ilettiğinde zaten öğretmenler değiştiriyor.
Ayrıca cinsiyet ayrımına girmek çocuklarda olumsuzluklara sebebiyet verebilir.. Oyunlarda etkinliklerde ve gösterilerde de ayrışıma gitsinler o zamam sadece oturma düzeniyle bitmiyo. Saçma buldumm.
Ben şuna bakarım arkadaş kız ile erkeğin yan yana oturmasına değilde eğitim kalitesini nasıl artırabiliriz diye ona bakılması lazım. Bu çocuklar okullardan bir şekil mezun oluyor. Ama kaçta kaçı okuldan sonra bir şey olabiliyor ki. Ona bakmak lazım
Hatta kız ve erkeklerin ayrı olduğu okullar olmalı. En azından velilerin tercih edeceği bu tarz okullar olmalı. Ha istiyen de kızını karışık olan okula yollasın ama azından velilere tercih hakkı verilmeli.
hadi ordan lan
Kraldan çok kralcı tipler.. İşin kötüsü kralı henüz tanıyamamış sapkınlar.. Bence kral kafasını keser.
Söylemiştim.. Kral kafalarını keser diye.. twitter.com/t24comtr/status/1506816821760077826
Cevap
13Cevap
Bu yapılan çocukların gelişimini etkileyebilecek boyutta bir harekettir yapılmamalıdır. “Bir ülkeyi yıkmak istiyorsanız eğitim sistemine dinamit atın.” Bu kaçıncı dinamit.
Ayrı olsun erkekler haylaz oluyo kıza rahat vermiyor kendi oğlumdan biliyorum
Haklısın Bence de ayrı oturmalı var
Bence böyle ayrı oturmaları çocuklar için daha rahat olur
İştye sarıklı dergah şeytanlarının köpekleri böyle havlıyor milletten hoşt diye tepki gelir mi gelmez mi diye.. Bakın şimdi o deyyus bakanlığa atanır yazın bir yere.
Herkesi kendileri gibi sapık zannediyorlar. O kadar yasaktan ve eğitimsizlikten sonra tecavüzcü oluşuyor. Eğitimsiz insanların eğitim vermeye çalıştığı yerler..
Meselenin özüne inmeden yorum yapmak doğru olmaz lakin çocuk rahat edecegi arkadasinin yanina oturabilmeli.
İlkokul öğrencilerine gerek yok bence daha büyükler için olmalı
Yani ilkokul öğrencileri için çok önemli değil ama bence daha büyükler için
Boyle bi zorunluluk yok bundan once kiz/erkek ayri okullari azaltsinlar.
"Askerliğini yapmamış erkek çocukları okulları alınmayacak" talimatını bekliyorum!!
Süphanallah elhamdülillah ampul ne buyurduysa doğrudur (!)
Yani ilkokul öğrencileri için çok önemli değil ama bence daha büyükler için
İyice sacmaladilar. Yobazlik resmen. Kesin feministlerin basinin altindan cikmistir bu da.
Şeriat bunu emreder ayri konu ama olabilir artik sorun yok düzen degisti. iyice dinlestik ve dine dogru gectik. olmayabilir de. beni baglayan taraf yok
Kız kıza oturmak daha iyi erkekler çok yaramaz ve asiler küçükken uyuz oluyodum hiç rahat edemiyordum mal mal hareketleri oluyo
İyi karar bence tacize uğramasın kiöse çok gördüm sıradaki erkek tacizini
Feminist detected
Darısı kadın üniversitesine.👏👏👏
Cocuklara bıraksınlar ıstedıgı gıbı otursunlar🤗
Yobaz hareketleri işte.
Kim nereye isterse oraya oturmalı.
Yobazlık diz boyu geriliyoruz resmen!
O okuldan aliridm cocugimu resmen rezillik
Yıl 2022 muhabbetlere bak gelişmeyiz biz
doğru erkeklerin ne yapacağı belli olmaz
karma olmalı tabiki
yanyana olmalı tabiki..
Ayri olmali
Laiklik elden gidiyeh
Yobazlık is loading...
cok sacma geldi bana
Yan yana
Boş yere otururum gel kaldır
Yicekler sanki birbirlerini neyin kafası
En azından liseye kadar doğru bir karar.
A şıkkı
İyi olmus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?