ABD ve Rusya'da nükleer başlık sayısı 6 binin üzerinde. Dünya'nın tamamını yok etmek için 100 tane nükleer silah yeterliyken neden bu kadar çok nükleer silah üretildi? Uzaylılarla mı savaşacaklar? İşgal etmeyi düşündükleri gezegenler mi var?
Melhamei Kübra kıyamet önceki büyük savaşta dünya da her yüz kişiden 99'u ölecek diye Hadis var. Mehdi Aliyhisselam'ın zuhur etmesi ve eskisi gibi kılıçlarla savaş olması için teknolojinin yok olması gerekiyor. Bu da anca ülkelerin birbirlerine nükleer ya da atom bombası atması ile olur ancak. İslâm açısından bakınca olması gayet normal geliyor.
Dünyada yüz kişiden 99 u demek ne demek bir düşün. Zaten insanlar yok olacak demek. Kalan olmak zorunda. ABD atsa şimdi ABD yok mu olur? Atan niye yok olsun? Abd de Müslüman yok mu? Bu savaş kaçınılmaz. Benim tahminim ya nükleer silahlar ya atom bombası atılacak. Japonya ya atıldı niye toptan yok olmadılar hâlâ varlar? Başka türlü her 100 kişiden 99 u nasıl ölür bilemem. Benim tahminim nükleer savaş. Başkası virüs der. Başkası başka bir şey der. Ama yüz kişiden 99 u öleceği önceden peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem tarafından haber verilmiş. Ümmetimin ömrü 1500 seneyi geçmeyecek dediğine göre 100 yıldan az bir zaman kaldı. Bu yüzden savaşlar normal artık. Eski dünya düzeni olmayacak sürekli savaş haberleri olacak artık. En doğrusunu yüce Allah cc bilir
Nükleer savaş çıkarsa insanların tamamı da ölebilir. Japonya örneğinde durum çok farklı çünkü Japonya'nın elinde karşılık vereceği nükleer silah yoktu. Şimdiki nükleer silahlar çok daha fazla gelişmiş, birbirlerine fırlatırlarsa o silahları ve dünya çapına yayılırsa dolaylı dolaysız herkes zarar görür. Yani öylesi dünyada yaşamamak daha iyi
Ahir zamanda bu savaştan kaçış yok. O yüzden böyle bir savaştan önce hayırlı bir şekilde şehit olarak ölmeyi dilemeli insan. Çünkü Dünya nüfusu azalmadan teknoloji yok olmadan kılıçla savaş tekrar başlamaz. Mehdî Aliyhisselam zuhur etmesi için teknolojinin olmaması lazım. Muhtemelen nükleer savaş sonunda dünya da az insan kalıp teknoloji bittikten sonra zuhur edecek iyiler ve kötülerin savaşı kılıçlarla olacak. Benim tahminim bu yönde.
Düşmanları çok. Emperyalistlik açgözlülük korkaklık sonucu silahlanıyor. Unutulmamalıdır ki abd afroamerikan korkularından dolayı silahlanıp birbirini vurmaya başlamışlardı