Çoğu uzman Mart ayı yani bu ay içinde beklentisi var deprem olucak diyorlar. Açıkcası ben korkmuyorum deprem olsa bile sorun yok sizin deprem korkunuz var mı?
İstanbul depremine hazırlıklı mısınız, depremden korkuyor musunuz?
Sadece İstanbul'daki arkadaşlarım, tanıdıklarım ve akrabalarım için değil, aynı zamanda oradaki halk ve tüm ülke adına endişe duyuyorum ve korkuyorum. Çünkü, beklenen İstanbul Depremi sadece oradaki insanları değil, tüm Türkiye'yi (ekonomik, sosyolojik, psikolojik olarak) sarsacak. On binlerce insanın öleceği, bir o kadarının da yaralanacağı tahmin ediliyor. En son bir uzman ortaya çıkacak moloz ve yıkıntıların temizlenmesinin en az 3 yıl alacağını söylemişti.
Hazırlıklı diyebilirim. Bu aylarda olursa pek dayanacak halde olamayacak oluruz. Soğuk o kadar keskin ki, kurtarma esnası bize gelene kadar soğuktan ölürüz.
Kesinlikle çürük binada oturduğunu düşünenler en azından bu ay İstanbul'u terk etmeli.. Ben de duydum okudum ve araştırdım.. astroloji bilmi de aynı şeyi söylüyor..
Nasıl hazırlıklı olunur ki buna Onca zaman cerrahi asistanlık yaptım kaos enkaz ölüm yara falan korkutmuyorda şu sallantı olayı panik atak yaratıyor bende