Pardon dememiş diyecektim. Adam pkk ya yapılan baskınlar son bulsun bu halkların ezilmesi diyor sizin dede sessiz. Sonra da neden halk AKP ye oy veriyor. Neden koyun. Bu ülkede herkes koyu herkes koyun. bunu aklınıza koyun.
Hadi Erdoğan düşmanları toplanın sizinki neler demiş bakın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kaybedecekler yine bu kafayla kazanmaları mümkün değil sinir oluyorum oy filanda vermem bunlara seçim olacağı zaman.
Zaten sırf bu yüzden bile oy kaybı yaşayacaklar ki. Kürt insanlarla bir derdim yok, lâkin PKK'yı kim destekliyorsa, o teröristlerden farksız.
bütün anti-akpliler pkkli mi, bunu mu demek istediniz
Sizinki neler demiş dedim. Terörist demedim. Biz bir genel başkan nasıl teröre sessiz kalıyor deriz.
yani kusura bakmayin ama konuştukça batıyorsunuz gerçekten, zafer partisi, gelecek partisi bunlar da mi chpdenn ,
Kimle ortak onlar 😉😉
CHP den başka parti mi yok akp liler ozaman gitsin başka partiye oy versin seçime girme ihtimali olan tonla parti var bu
İki ittifak var millet ve cumhur ittifakı. Millet ittifakının da lideri CHP
Yahu o iki ittifaktan başka parti seçime giremeyecek mi bu iksiine oy vermek zorunda değil insanlar bir çok parti var
7 parti millet ittifakından 3 parti de cumhur da. 10 parti dışında partiye oy vereceksiniz sanırım. Mantıklı
Evet akp den bıkıp mecburen akp ye oy verenler de bunların dışındaki birine verebilir körü körüne bir psrtiye vermek zorunda değil kimse seçenek bol
Sayın o seçenekleri
Yeniden refah zafer bağımsız Türkiye memleket DSP anavatan genç parti DYP turkye değişim hareketi
Ayrıca hiç biri bana uymuyor ise istemediğin bir partiye d soy vermek zorunda değilsin oy kullanmazsin olur biter
Yorumsuz