Gündem Ne sıkıcı bir gece. Hani kar yağacaktı? MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne oldu o iş... Güncellemeler+1 yıl Nasıl içten sorduysam fırtına çıktı çok gürültüyle birlikte, deli gibi yağıyor 🤣🥰❄️☃️⛄ Ne sıkıcı bir gece. Hani kar yağacaktı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Venüsünkaptanı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Donuyorum 1 7 Yorumla MRisTT +1 yıl Hm bu kötü işte. Isınman lazım hemen kalın gittin Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Tipi var ya hic sevmiyorum kısı anamin bi sözu var ne gelirse soğukla soysuzsan gelir diye 😂 Yorumla MRisTT +1 yıl Ana. Doğru söylemiş. Kışı bende sevmem. Kar hariç 😌 Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Lapa lapa yagsa severimde bu hali iyi değil Yorumla MRisTT +1 yıl Tipi çıktı burada da. Lapa lapa en guzelo ama o da bir dahaki sezon artık 🙄 Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Aynen Yorumla MRisTT +1 yıl Yarında tipi var ve sonraki güne. Arada lapa lapa yağar belki. En azından umarım. Buz kesmiş disarisi Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl burada yağıyor ahshhshhhs 1 1 Yorumla MRisTT +1 yıl Yapma ya. Kıskandım. burada gök gürlüyor, kar yok 🤦♂️ Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Gündem konusunda 734 cevap paylaştı. Yağdı ya 1 1 Yorumla MRisTT +1 yıl Yetmez 😌 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl E yağmadı mı zaten 1 7 Yorumla MRisTT +1 yıl Yetmez. 1987 diyorlar. 1 metre olması lazım. 10 santim nedirr Yorumla Mapustayım +1 yıl İnş 3m yağar kardeşim Yorumla MRisTT +1 yıl İnşallah. İşe gitmekten kurtuluruz 😄 Yorumla Mapustayım +1 yıl İnş 2 hafta yağmur yağmaz 2 hafta işe gitmezsin reis 😂😂😂 Yorumla MRisTT +1 yıl Evde mahsur bıraktın sen de. Düzgün et şu duayı bro🤣🤣 Yorumla Mapustayım +1 yıl Yok reis sana az bile Yorumla MRisTT +1 yıl 😄 iyidir. Sayende senelik izin yapıyoruz desene. Şaka bir tarafa yarın ve sonraki gün ülke esir kara. Maalesef. Bende bu şans varken 2 gün iş yerinde mahsur kalırım ki genelde öyle olur. Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Gündem konusunda 621 cevap paylaştı. Baya sıkıcı bu günler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Donuyorum
Hm bu kötü işte. Isınman lazım hemen kalın gittin
Tipi var ya hic sevmiyorum kısı anamin bi sözu var ne gelirse soğukla soysuzsan gelir diye 😂
Ana. Doğru söylemiş. Kışı bende sevmem. Kar hariç 😌
Lapa lapa yagsa severimde bu hali iyi değil
Tipi çıktı burada da. Lapa lapa en guzelo ama o da bir dahaki sezon artık 🙄
Aynen
Yarında tipi var ve sonraki güne. Arada lapa lapa yağar belki. En azından umarım. Buz kesmiş disarisi
burada yağıyor ahshhshhhs
Yapma ya. Kıskandım. burada gök gürlüyor, kar yok 🤦♂️
Yağdı ya
Yetmez 😌
E yağmadı mı zaten
Yetmez. 1987 diyorlar. 1 metre olması lazım. 10 santim nedirr
İnş 3m yağar kardeşim
İnşallah. İşe gitmekten kurtuluruz 😄
İnş 2 hafta yağmur yağmaz 2 hafta işe gitmezsin reis 😂😂😂
Evde mahsur bıraktın sen de. Düzgün et şu duayı bro🤣🤣
Yok reis sana az bile
😄 iyidir. Sayende senelik izin yapıyoruz desene.
Şaka bir tarafa yarın ve sonraki gün ülke esir kara. Maalesef.
Bende bu şans varken 2 gün iş yerinde mahsur kalırım ki genelde öyle olur.
Baya sıkıcı bu günler