Gündem Bulunduğunuz şehirde yağmur mu, kar mı var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Biraz önce karla karışık attı, lakin yağmura bıraktı yerini :DSizde durumlar nasıl? Bulunduğunuz şehirde yağmur mu, kar mı var? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Gündem konusunda 975 cevap paylaştı. Şu an dışarıdan haberim yok, en son eve geldiğimde çok soğuk hafif rüzgar ama yağmaya çalışan bir hava vardı, son durum nedir bilmiyorum... 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Gündüz güneşliydi şimdi kar yağıyor pıtı pıtı duruyor öyle değişik bir hava. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hangi şehir? Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ögle saatlerinden beri kar yağıyor.. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir Yorumla igdonducakss +1 yıl Bartın.. Yorumla Soran +1 yıl Waoww Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Yağmur var iki gündür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hangi şehir :D Yorumla единорог +1 yıl Mardin Yorumla
Üyeliğimgizli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl İkiside yok Güneş ve rüzgar karışımı var 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kar başladı hadi bakalım ne kadar sürecek. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Gündem konusunda 712 cevap paylaştı. İstanbuldayım ama tık yok burada 0 0 Yorumla
PembişHanım Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Kuru soğuk var hava ısırıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hangi şehir pembiş hanım :D Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Şu an ikisi de yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hangi şehirdesin oraya gelelim Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 741 cevap paylaştı. Bize hic kar yagmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir? Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl yağmuurlu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir? Yorumla thecutewitch +1 yıl trabzon Yorumla
Revival_20 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kar yağdı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hangi şehir? Yorumla Revival_20 +1 yıl İstanbul Yorumla
DaglarinkiziEylul Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Yağmur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hangi şehir :D Yorumla DaglarinkiziEylul +1 yıl Mardin Yorumla Soran +1 yıl 2 gündür yağmurlu :D Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yağmur var 🤗 0 18 Yorumla Soran +1 yıl hangi şehir orası :D Yorumla SaklıTutkular +1 yıl 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Erotizmin perisi diyorlar sana sitede :D Bunu niye gizliyorsun ki şimdi bak merak ettim :D Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Kim diyormuş onu, benim neden haberim yok🤔 Yorumla Soran +1 yıl Ohoo sen 1 ay geriden geliyorsun cadı :D Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Bilemiyorum ben kimseden duymadım bunu 😄 Yorumla Soran +1 yıl Gelipte sana böyle böyle peri makamına yükselmişsin tebrik ederiz mi diceklerdi birde :D Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Neyse, sen beni tanıyorsun sanırım gizli arkadaşım 😊 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi tanımıyorum :D Takip atsam o kadar insanın içinde aman bu kim deyip mesaj atmazsın o yüzden böyle böyle gizlice takipçinim ahaha :D Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Peki 😄 Yorumla Soran +1 yıl bak gene geçiştirdi bir sonra ki cevapta puff olucak :D Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Söylemek istesem söylerdim nerede olduğumu naz yapmıyorum onun için ikna edemezsin 😊 Yorumla Soran +1 yıl naz yapmadığını zaten biliyorum :D Küçük peri :D Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Küçük peri de olmadı 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha dur bende sana bir lakap takıcam ne desek ki acaba :D Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Yaratıcılığına kalmış 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yaratıcam peşindeyim küçük hanım :D Yorumla SaklıTutkular +1 yıl ⏳ ... Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güneş var 🌞 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin olduğun her yer güneş gibi zaten :D Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yağmur var 0 0 Yorumla
islakkelebekkk Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl yağmurlu :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi mardin :D Yorumla islakkelebekkk +1 yıl ahahaha evet 😁 Yorumla islakkelebekkk +1 yıl mardinliler basmış burayı😂 Yorumla Soran +1 yıl Mardine gelicem kafaya koydum :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şu an dışarıdan haberim yok, en son eve geldiğimde çok soğuk hafif rüzgar ama yağmaya çalışan bir hava vardı, son durum nedir bilmiyorum...
Gündüz güneşliydi şimdi kar yağıyor pıtı pıtı duruyor öyle değişik bir hava.
hangi şehir?
Ögle saatlerinden beri kar yağıyor..
Hangi şehir
Bartın..
Waoww
Yağmur var iki gündür
hangi şehir :D
Mardin
Burası hep 3G zaten...
Dert var çile var soğuk var
İkiside yok Güneş ve rüzgar karışımı var
minnak minnak kar yağıyo
Kar başladı hadi bakalım ne kadar sürecek.
İstanbuldayım ama tık yok burada
Sadece hava kapalı ikiside yok
Kar var kızı alacaktım kar yağdı şansımı öpeyim 😒😄😄
Karmakarışık yağıyor şu an..
Kuru soğuk var hava ısırıyor
hangi şehir pembiş hanım :D
Şu an ikisi de yok
hangi şehirdesin oraya gelelim
Bize hic kar yagmaz
Hangi şehir?
yağmuurlu
Hangi şehir?
trabzon
Kar yağdı
hangi şehir?
İstanbul
Yağmur
hangi şehir :D
Mardin
2 gündür yağmurlu :D
Yağmur var 🤗
hangi şehir orası :D
🤭
Erotizmin perisi diyorlar sana sitede :D Bunu niye gizliyorsun ki şimdi bak merak ettim :D
Kim diyormuş onu, benim neden haberim yok🤔
Ohoo sen 1 ay geriden geliyorsun cadı :D
Bilemiyorum ben kimseden duymadım bunu 😄
Gelipte sana böyle böyle peri makamına yükselmişsin tebrik ederiz mi diceklerdi birde :D
Neyse, sen beni tanıyorsun sanırım gizli arkadaşım 😊
Vallahi tanımıyorum :D Takip atsam o kadar insanın içinde aman bu kim deyip mesaj atmazsın o yüzden böyle böyle gizlice takipçinim ahaha :D
Peki 😄
bak gene geçiştirdi bir sonra ki cevapta puff olucak :D
Söylemek istesem söylerdim nerede olduğumu naz yapmıyorum onun için ikna edemezsin 😊
naz yapmadığını zaten biliyorum :D Küçük peri :D
Küçük peri de olmadı 😄
Ahaha dur bende sana bir lakap takıcam ne desek ki acaba :D
Yaratıcılığına kalmış 😄
Yaratıcam peşindeyim küçük hanım :D
⏳ ...
Güneş var 🌞
Senin olduğun her yer güneş gibi zaten :D
Rüzgar var
Yağmur var
2 side var
İstanbul'da kar var