Bu da bir şey.
Peki ya sizin, bu gün sizin aldığınız en iyi haber ne dir?🙂

O malum kabiliyetsiz amir oldukça hiç bir sorun çözülmez. Ortada bence sevinilecek bir şey yok. Bakarsın yeni gelen daha da beter çıkar.
Sorun bence muhalefette degil. Bu ekonomik, demokratik, siyasal ortamda vatandaş denize düşmüş gibi yılana bile sarılacak durumda olmalı. Yok muhalefete güvenmiyorum, o yüzden oyumu akp ye verecegim diyen olursa da zaten onun amaci en baştan beri oyunu akp ye vermektir. Bunu yaparken de muhalefete camur atıp, itibarını halk gözünde zayiflatmayi amaçliyordur.
Bunu zaten hali hazırda yapan çok sayida akp li var. Kimisi hdp yi bahane eder kimisi kk' yi.
Yağa zam gelecekmiş
Çok ilginç adamlar ay çiçek yağının fiyatını uçurdu, piyasada mısırözü yağı kalmadı, üretmedikleri için, bunca ekilmiş mısıra rağmen, yağ üretimine girmediler. Oyun olduğu alenen ortada. Bizi üç beş para düşkünü insanın eline bıraktılar. Haller yok olursa, pazarlar biterse, yerel marketler kapanırsa, koca ülke 5 marketin oyuncağı olacak.
https://m.youtube.com/shorts/pxg6SYKKbs0
Burası neresi bilmiyorum ama doğru ise yazık bize.
Olaya büyük açıdan bakmak gerek
Sen çiftçini memnun etmezsen üretim olmaz üretemediğin bir malın kölesisin olan bu ne market nede yağ firmalarında suç aramamak gerek ham madde yoksa çöptür her şey
www.instagram.com/.../?utm_medium=copy_link
Bunlar üretilmiş hazır mallar. Vergiden düşüşürülebildikleri için, atmak problem gelmiyor. Zarar gösteremeseler tüketim tarihi yaklaşınca, ucuz satarlar. Alım yaparken de çifçiye zarar ettiriyorlar, vahşi bir alım politikaları var maalesef.
Teşekkürler 😊
Cevap
2Cevap
Biri gider biri gelir. Bu zihniyet hep aynı. Gelen gideni aratmasın da...
Bugün güzel bir haber almadım
Onu evvelce almıştı. Şimdi almaz kolay kolay bir şey...
Neden? Kadınlar günü diye mi? Yapmaz öyle şeyler
Umarım gelen gideni aratmaz...
Bu gün aldığım en iyi haber, teyzemin testinin negatif çıkması 😄
Amin, cümlemizin de..
Aksine, bu hiç bi şey değil. Sadece isimler değişir, idare değişmediği için hiç bir anlamı yok.
aynen öyle katılıyorum
merkez bankası başkanı değişti ekonomi bakanı değişti de ne oldu
Aynı partinin hangi bakanı gelse se sorun değişmez.
Ziraat mühendisisin galiba sjsj
Avukatlık bi yorum yapmamıştım aslında
Tipe bak, karikatür gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar