Sadece batı mı efendim? Bence insan doğası itibaren iki yüzlü, kimin hangi konuda, nerde çıkarı varsa... Ama nispeten bende batıyı bir iki tık daha iki yüzlü görüyorum.
Ne elimizde doga, aramizda insanlik, icimizde merhamet sevgi saygi bisey kaldi. Kopek gibi mal pesinde yiten hayatlarla bati bugun bomba korkusuna ses cikartamaz hale geldi. Gunun sonunda fancy hikayelerin hepsinin sonunu goruyoruz.
İnsanlığın ortak mirası yok hepsi yok olacak dünya dönmeye devam edecek 100 yıl koru 1000 yıl koru 10000 yıl nasıl koruyacaksın bir gün, her şey silinecek yaşadığımız bu tarih, nefes alanlar için karanlıktan ibaret olacak
Şu an işleyen bir çark var ve o çarkta, önemli yere sahip ülkeler var bu sahipliği bitirmek için çarklar yok edilmek zorundadır belki zaman gösterecek
Bu hareketleri, cımbızlarsak elbette saçma peki ya çarkı yok etmek istiyorlarsa? bilemeyiz tabi zaman gösterecek
İnsan felsefeye şekspirlere edebiyata düşünceye ihtiyaç duyuyor evet ama neden duyuyor çünkü çağın gerekliliği bu tanımaya çalışıyoruz anlamaya çalışıyoruz bu her zamn böyle olmayacak doğal olarak emeklemek için kullanılan düşünceler bir gün yok olacak burada kalacaklar bu gerçekleşmezse insanlık gelişemiyor demektir
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Global çapta Rus yazarlar başta olmak üzere Rus film yönetmenleri veya Rus sporculara uygulanan yaptırımları doğru buluyor musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğru bulmuyorum.
Bu apaçık bir faşizim.
Bunlar batının ne denli iki yüzlü adi şrfsiz olduğunun kanıtı işte
Sadece batı mı efendim? Bence insan doğası itibaren iki yüzlü, kimin hangi konuda, nerde çıkarı varsa... Ama nispeten bende batıyı bir iki tık daha iki yüzlü görüyorum.
Adalet yine isine geldigi gibi isine gelene var amanakim
Adalet birtakım insanlara göre batıdaydı...
Bir takim insanlarin bir takim fikirleri yuzunden bugun kangren olmus kapitalizmin yarattigi hirs, iktidar, guc mucadelesiyle herseyimizi yitiriyoruz.
İmzamı atıyorum.
Ne elimizde doga, aramizda insanlik, icimizde merhamet sevgi saygi bisey kaldi.
Kopek gibi mal pesinde yiten hayatlarla bati bugun bomba korkusuna ses cikartamaz hale geldi.
Gunun sonunda fancy hikayelerin hepsinin sonunu goruyoruz.
Gördüğüm en saçma şey
Daha saçmalarını da gördü bu gözler 😅
Evet
Niçin peki?
evet.
Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. İnsanlığın ortak mirasının siyasetle, politika ile veya ülkeler arası çıkar çatışmaları ile konusu olamaz.
İnsanlığın ortak mirası yok
hepsi yok olacak
dünya dönmeye devam edecek
100 yıl koru
1000 yıl koru
10000 yıl nasıl koruyacaksın
bir gün, her şey silinecek
yaşadığımız bu tarih, nefes alanlar için
karanlıktan ibaret olacak
Şu an işleyen bir çark var
ve o çarkta, önemli yere sahip ülkeler var
bu sahipliği bitirmek için