Gündem Bu ülkeden gitmek istiyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Herkes yurt dışı meraklısı olmuş sebepleri belli başlı şeyler biliyorum ama büyük bir risk değil mi gitmekte? Giderim Gitmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu ülkeden gitmek istiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Büyük risk mi? Kanada da başıma gelecek ama bu ülkede gelme olasılığı daha düşük bişey şöyle? 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 350 cevap paylaştı. keske imkan varken kalmasaydım uktedir hep. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Firsat olsada gitmek varken kalan duduqtur zorrrt 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Vay be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gidelim mi Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napalim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Büyük risk mi? Kanada da başıma gelecek ama bu ülkede gelme olasılığı daha düşük bişey şöyle?
keske imkan varken kalmasaydım uktedir hep.
İmkanım olsa bir dakika durmam
Firsat olsada gitmek varken kalan duduqtur zorrrt
Vay be
Gidelim mi
Yok
Napalim
Elimde fırsat olsa giderim
Gidebilsem, evet.