Ukrayna mı, rusya mı?
Hangi tarafta çıkarlarımız varsa onun yanında olmalıyız bence.
Hangi tarafta çıkarlarımız varsa onun yanında olmalıyız bence.
Yanlış düşünüyorsun çıkarlar ne ya 😡 orada ölenlerde insan sırf birilerinin istediği olacak diye onca insanı düzeninin bozulması neden ve ya savaş nedir bilmeyen çocukların ne suçu var Rus lar hayatlarına hiçbir şey olmamış gibi devam ederken öbür tarafta ölen insanlar var... rus ların demiycem ama putin’in canı cehenneme
Cevap
5Cevap
1996 da rusya ile ukrayna sınır güvenliği anlaşmasinda açikca var, ukrayna asla ruslar tarafindan işval edilmeyecek tahtit edilmicek peki şart neydi, ukrayna nato ve avrupa birliğine giremez😅 kurali ukrayna ciğnedi. Zaten hepsi ayni dili konusuypr aynı ırk sayilir 😅😅😅 adam eski sovyetlerbirliğini kuruyor, yakinda 3. Dünya savaşi cıkacak. Allah herkesin yardimcisi olsun
Kimsenin tarafında değiliz. 2 Tl zam geldi bile mazota- benzine. Doğal gazı da yakında keser Rusya. Adam çıldırmış çünkü Ukrayna ile değil Avrupa birliği ile savaşmak istiyor o.
Çocukların zarar gördüğü, öldüğü hiçbir dava haklı değildir...
Din, dil, ırk ayırmaksızın...
birinin yanında olsak diğer yandan çıkarlarımız zedeleniyor. tarafsız kalmak en iyisi
Tarafsız olmak lazım insanların hayatları söz konusu
Hayır biz bu işe bulaşmamalıyız taraf olmak daha tehlikeli bir durum kritik bir konumdayız
Allah yardımcıları olsun
Onlarda insan, çok şükür insanliğimiz kaybetmedik. Din herkesin secimi. Müslümanim diyenleride biliyoruz sağ elle cay içip sol elle faiz sayan müslümanim diyip ramazanda oruc tutup bayramda eti rakıyla içen nesilmi. Komik olma. Allahin yatiraytiği herseye saygi duymali ki bahsettiğimiz insansa.
Peki ya masum bebekler, çocuklar? Evet aileleri Hristiyan olduğu için onlarda öyle sayılır. Ama yeni doğmuş bebekleri gösterdi haberde. Onlar şu an hala ALLAH İLE BERABER. Onların günahı ne?
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN DEDİM DİYE, BANA burada ATAR GİDER YAPAMAZSIN SEN KARDEŞİM. BİRAZ KAPSAMLI DÜŞÜN. HANİ MÜSLÜMANSIN YA.
Hııı dur sana kapsamlı düşünmen için tüyo vereyim. Allahın toprağı helak oldu, hayvanlar helak oldu orada. Ve en önemlisi de masum, suçsuz insanlar helak oluyor. Evet ben Müslümanım demekle Müslüman olunmaz. Ama o şunu yaptı, bu bunu yaptı, bunu hak etti diyip, KURAN AYETİ paylaşarak da Müslüman olunmaz. Alll Türkiye de koronadan ölen insanlar var kaç yıldır ve sen burada Müslümanlık taslarken de ölenler var. Gerçek Müslüman olup da ölen var, vücudundan 40 gün alkol çıkmadan da ölen var. Ama sonuçta ölen var. Onlar böyle bi ölümü hak etti mi pekiii? Kimse hastalıktan, savaştan ölmeyi hak etmez.
GERÇEK MÜSLÜMAN ALLAH YARDIMCILARI OLSUN DER.
EN BAŞTA DA orada Kİ MASUM İNSANLARIN ve ORADA Kİ TÜRKLERİN.
HAYIRLI SABAHLARIN OLSUN.
Az önce Müslümanlık taslıyordu bu dimiii?
Gerçek Müslüman küfür de etmez. Bi de ayetin altında kavga ediyorsunuz ya. Bu kadar da düşülmez. Gidin özelden tartışın ya.
Yukarıda ayet paylaştın. Kuran ayetinin olduğu yerde küfür ediyorsun sen farkında mısın kardeşim
Yeterin ama heee
İlla yorum yapmalı mısınız. Yorum yapmazsanız ortadan kalkar sorun
Yorumu da silemiyorum
Yorum yapmayın lütfen
Kuran ayetinin olduğu yerde küfür geçiyor zaten, şu an ikinize de çok sinir oldum.
Yorum yapmayı kesin lütfen
Bu saatte artık camiye gidip namaz mı kılarsınız, dua mı edersiniz, yatıp uyur musunuz bilmiyorum. Yazmayın artık. Lütfen
Sen de bi argo kelime kullandın, ayetin hemen altına. O da hoş değil. Haksız mıyım?
Tarafsız ama alttan alta Rusya'ya yakin
Taraf yok barış istiyoruz..
Nötr olmak en iyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?