Bence Rusya haklı
Ukrayna da haklı
İkisi de haklı shsjsks
Anlam veremiyorum ama haklı ikisi de
Rusya çocukları, kadınları, hamileleri, bebeği olanları vs vurmazsa iyi ama savaş diyorlar maalesef
Rabbim bizlere göstermesin
Ukrayna da haklı
İkisi de haklı shsjsks
Anlam veremiyorum ama haklı ikisi de
Rusya çocukları, kadınları, hamileleri, bebeği olanları vs vurmazsa iyi ama savaş diyorlar maalesef
Rabbim bizlere göstermesin
Rusya🇷🇺
Ukrayna🇺🇦
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ABD ev AB isgalci cakallari haksiz. Suriye'de ölen cocuklar cocuk degil mi? Irakta ABD sivilleri katlederken o sivilleri insan degilmiy di?
Rusya, bu hamleye mecbur kaldi, cünkü ABD Nato'yu kullanarak Rusya'nin dibinde yüzlerce Askeri üs kurdu, Ukrayna Natoya alinirsa, Rusya'yida icerden karistirabilirse, Rusya diye bir rakip kalmayacak. ABD son 50 yilin her savasina sebep olan Ülke. Ruslar bitsin, Türkiye sirada, kac severdir deniyorlar zaten 15 Temmuz Fetö olayi degil ABD olayi
Ruslar haklı.
Ukraynalılar emperyalist batı işbirlikçisi hainler. Cezalarını milletçe buluyorlar.
İkisi de haksız. Rusya haklı diyenler var. Yav Ukraynada iki tane terör örgütü kurdu ve destekledi bu haklı dediğiniz Ruya.
Rusya haklı demeyenin ha aklından ya da niyetinden şüphe ederim
Her ülkenin kendi yararına düşündükleri şeyler var. Ukrayna için AB ve NATO katılımı onlara göre iyiydi. Rus ayısı yediremedi tabii. Avrasyacılar her zaman haksızdır.
Hayatta beyaz ve siyah yoktur.
Putin reis
Rusya
Banane
Ukrayna