O kadar siviller vurulurken a şıkkını işaretleyenlerin vicdanından ve kanından şüphe ederim.
rusya Haklı
Ukrayna Haklı
rus ordusuna ve putine küfürler ediyorum
Ukrayna ordusuna gönüllü asker olmaya hazırım
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sonuna kadar Rusya haklı, bunun sebeplerini yazalım biraz, öncelikle Rusya nin amacı toprak kazanımı falan değil, zaten devasa bir yüzölçümüne sahip, Rusya nin şu anda yaptığı kendi adına ölüm kalım mücadelesi, sürekli etrafındaki ülkeler natoya katılıyoruz ayağına Rus sınırlarına ABD askerlerini yigiyor. Natonun ve Avrupanin kardeşim arsi alaya çıktı zaten, sözde NATO üyesiyiz muttefikiz ama yıllardır muttefikiz denilen devletler PKK yi destekliyor, hatta silah ve eğitim desteği dahi veriyor. Batinin iki yüzlülüğü senin gibi ülkelere bok kadar değer vermiyor. Bu Ukrayna ve Türkiye gibi ülkeler için geçerli, zaten hiçbiri Rusya dan çekindikleri için yardım dahi edemiyor. Sadece yaptırım tehdidi var. Dune kadar senin ulkenide tehdit etmiyorlarmiydi. radikal dincileri ve PKK gibi örgütleri müttefik olmana rağmen desteklemiyorlarmiydi.
Ukrayna ve Rusya olayına gelirsek, iki ülkede de yaşadım sosyo ekonomik durumlarına hakimim, iki ülkenin halkida birbirini seven ve eğitimli insanlardan oluşur.2014 te batı destekli bir devrim oldu Ukrayna da ve bundan sonra gelen tüm yönetimler ırkçı faşist ve Neo nazist gruplara destek vererek Ukrayna'da yaşayan 17 bin etnik Rusun katledilmesini sağladı, yetmedi sürekli batı ile birlikte Rusya'nın kuyusunu kazmaya yönelik adımlar attı ve bugün çok güvendiği batı tarafından yüzüstü bırakıldı. Olan kısaca bu, Rusya olayı bir insanlık trajedisine çevirmek istemeyecektir. Amaci rejimi değiştirip ülkeden ayrılmak, birbirine düşman iki halk yok ortada bunu kesinlikle söyleyebilirim. Sadece bunu oluşturmaya çalışan yönetimler oldu Ukrayna'da turuncu devrim sonrası ve görünen o ki kısa zamanda buda son bulacak.
Rusya kim oluyor da halkın seçtiği hükümeti devirmeye çalışıyor? Ne hadine? Ayrıca sivilleri ezen rus tanklarını, sivilleri vuran uçak ve helikopterleri de mi görmüyorsun? Ya da görmek istemiyorsun. Kendinle baş başa vicdan muhasebesi yapmanı tavsiye ederim.
Savaşta olur böyle sahneler, bugün Ukrayna'da bu duyari kasan ve propagandasını yapanlar daha düne kadar Afganistan'da Suriye de olan benzer tablolar için duyar kastımı?
O yönetimler kendi ülkesinde etnik temizlik yapan gruplara destek verirse ve halk indirmeyi başramazsa bu yönetimi, bu şekilde tüm ülkeyi kaybedersin ve birileri indirir. Zaten birkaç güne olacak olanda bu duyarsınız.
ikiside haksız ama savas gereksiz