Türban yasağı kimin işine yarar? Muhafazakar insanların devlete küstürülmesi, camiler üzerinden, Kur'an üzerinden propaganda yapabilme imkanı sağlar ve tarikatlaşmayı artırır.
Kadınların rahatsız edilmesi, taciz, takip edilmesi hatta çok daha ağır tecavüz edilmesi de feministlerin işine gelir. Bugün kadına yönelik tacizler dursa feministler herkesten çok üzülür.
Ben mesela bazen ülkenin mülteci politikasını o kadar absürt buluyorum ki diyorum ki keşke çok büyük bir yağmacı grup gelse sınırdan, ülkeyi talan etse bazı yerleri ateşe verse de Türk toplumu uyansa. Yapacağımız maddi kayba rağmen halkın uyanışına sebep olurdu bu belli bir süre için de olsa.
Kadınların rahatsız edilmesi, taciz, takip edilmesi hatta çok daha ağır tecavüz edilmesi de feministlerin işine gelir. Bugün kadına yönelik tacizler dursa feministler herkesten çok üzülür.
Ben mesela bazen ülkenin mülteci politikasını o kadar absürt buluyorum ki diyorum ki keşke çok büyük bir yağmacı grup gelse sınırdan, ülkeyi talan etse bazı yerleri ateşe verse de Türk toplumu uyansa. Yapacağımız maddi kayba rağmen halkın uyanışına sebep olurdu bu belli bir süre için de olsa.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Farklı bir fikir. Şöyle fikrini korkusuzca dile getiren yeni görüşler bize tanıtan arkadaşları daha çok görmek isterim bu mecrada.
Bu arada ateistim. Ama fikrinin benim için biraz doğruluk payı var.
Teşekkür ederim.
hoş geldiniz.
Mesele kapalı ya da açık olmakta değil bizim ülkenin zihniyet sorunu var.
Araplarda en çok taciz ve tecavüz olayları olur neden? Ama herkes orada kapalı
Elinde olsa beni öldürürdün bence.
Niye ki
Çok sinirlendin çünkü.
Ben giyim kuşama laf etmedim. Muhafazakar da değilim ayrıca.
Aslında açıkçası ne yazdığını pek anlamadım