gerçekten sebebi var mı acaba bunun
bu ülke Libya da Türkiye ye karşı duruş sergilemişti halbuki
bu ülke Libya da Türkiye ye karşı duruş sergilemişti halbuki
böyle soruları bende çok da şu trollerle uğraşmak istemiyorum, bir şey diyemeyince hemen küfürler hakaretler havada uçuşuyor. Yani ben şaşırmadım soruna gelecek olursak, sonuçta 15 Temmuz'u finanse eden BAE idi..15 Temmuz şehit aileleri düşünsün diyeceğim ama hepimizi ilgilendiriyor.. Bundan bir kaç hafta önce de Taliban üst düzey yöneticilerine aynı muamele yapıldı.. Şimdi terörist kim onu çok merak ediyorum."Bizim Taliban'dan farkımız yok"demişti biri de taliban yöneticileri gelmeden önce de.. Şapşik akp seçmenleri bana laf sokmadan önce baksınlar da doğru mu yanlış mı diye sonra gelip yazsınlar. E tabii vatanseverlik başka tayyipseverlik başka
Bundan 20 30 sene kadar once bir arap ulkesi lideri biz colden geldik bedevileriz biz. Biz en fazla collere geri doneriz ama siz bizim petrolumuz olmasa hic bir yere gidemezsiniz yok olursunuz diye abd ye sallamisti. Her ne kadar arap ulkeleri abd ingiltere fransa gibi ulkeler karsisinda turkiyeye sirt ceviraelerde gelip donecekleri yer yine bizim yanibasimiz. O yuzden tilkinin dolasip gelecegi yer yine tilki dukkanidir. Turkiye akilli olursa bu ulkelerin abisi agasi olur oradan gelecek paralarla ihya olur. Bu ulkeleri yabancilar somuruyor bunu kesersek dunyanin denge gucu oluruz
400 sene boyunca Hicaz coğrafyasını huzur ve adaletle idare eden Osmanlı'nın mirasını taşıyan devletimizi...
O bölgede yaşayanların görkemli bir törenle karşılaması gayet tabi..
Cevap
3Cevap
Yine bir yerleri hediye etmisizdir ülkelerin dostları yoktur çıkarlar doğrultusunda iş ilişkileri olur ama biz ülkeyi hediye ediyoruz
Çünkü yine bir sürü peskesler çekildi iktidards kalmak adına hatta vakti zamaninda 15 temmuzun finansörü terörist ulkeydi BAE. Bu ülke bunlar kadar hsin görmedi tarihi boyunca
Adamlara savaşmadan toprak şirket şartıyoz tabi karışılıycaklar
Biz akillanmayiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?