Benim gözlemledigim dünyada bütün ülkelerde covidi en fazla abartan sol partilere oy verenler komünüst ve asiri solcu cizgide daha dogrusu SJW tayfasi gerici solcular
ozaman biz dogru yoldayiz bunlarin iddia ettiklerine karsiysak sagcilar ve liberaller olarak?Covid cooh tehlikeli cünkü 80 milyonluk ülekde günde 200 kisi öldürüyor
Covidi en fazla solcularin ve sjw tayfasinin abartmasi yani komünüstler ozaman dogru yoldayiz covidi abartmamakla?
Maske takmak güzel şey ama bu yasaklar kapanmalar falan pek mantıklı gelmiyor bana heee haberlere, globale, algıya bakarsan
BEN KARACAHİL OLMUŞ oluyorum çünkü çok tehlikeli öldürücü kıyameti yaşıyoruz falan
valla ben pandemi öncesinde de 1.2 kere havale düzeyinde hastalık geçirmiştim böyle ateş vs. Doktora gitmedim tabi yattım düzeldim. ölsem de çok umurumda olmazdı. Dediğim gibi maske takılması iyi güzel de kaç yıldır pandemideyiz yasaklar vs çoook saçmaydı yok kapanma yok o yok bu Sal çayıra kardeşim ölen ölsün kalan sağlar yaşayanların olsun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ingiltere amerika daniamrka gibi ülkelerde günde 300 bin vaka aciklaniyor buna ragmen kapanma yapmiyorlar cogu yerde maske zorunlulugu yok almanya da mesela halen sehir iclerinde amske zorunlulugu var okadar asilamaya ragmen
Maske olayı iyi aslında bence güzel bir kazanım oldu. Maske kültürü ve bilinci oluşmalı insanlarda. Tabi bu istek biraz hayalcilik malum daha maymun seviyesini aşamamış insanlar var. Her neyse aşılamayacak problemlere sktr et. NE DİYORDUM MASKE KÜLTÜR VE BİLİNÇ olarak kalıcı olmalı. Hasta mı oldun? Tak maskeni. Temizliğine de dikkat et başkalarına bulaştırma. Covid için konuşmuyorum sadece genel bulaş riski olan hastalıklar için de geçerli. Mesela hastasın, biliyorsun gidip biriyle sarılıyorsun aynı ortamda hapşırıyorsun falan filan
artık hastaysan ve toplu taşıma kullanacaksan maske takarsın mesela eskiden böyle bir bilinç yoktu çoğu insanda hala yoktur da onları da cehaletleriyle baş başa bırakalım nabalım mq