Trabzon Bedri Rahmi İlkokulu öğretmenlerinden A. K. hakkında, iki öğrencisini yaraladığı iddiasıyla dava açıldı. Öğretmen A. K. hakkında iki kez 8 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istendi. Ayrıca belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılması da talep edildi.Edinilen bilgiye göre, 17 Eylül Cuma günü bayrak töreni sırasında 4. sınıf öğrencileri A. B. ile Ö. K. arasında kavga çıktı. Kavgayı ayırmak isteyen öğretmen A. K., öğrencileri kolundan tutarak itti. Bu sırada Ö. K. dengesini kaybederek yere düştü. Okuldaki törenin ardından evlerine giden öğrenciler, yaşanan olayı anlatınca aileleri öğretmen A. K.’dan şikayetçi oldu.
Şikayetin ardından inceleme başlatan savcı, ailelerin iddialarının yanı sıra okulun güvenlik kamerası kayıtları ile birlikte hastaneden alınan doktor raporlarını da inceledi.
Öğretmenin de ifadesine başvuran savcı, öğretmen A. K. hakkında iddianame hazırladı. Öğretmen A. K. hakkında iki kez 8 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istendi. Ayrıca belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılması da talep edildi. Öğretmen A. K., 6 Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak...
İşte neden femnist ve hayvan derneklerinden fonlanan medya hariç gazateciler lazım? Bir erkek suça karışmışsa linç başlatılır. Her türlü çocuk ve kadın kutsanır. Kadın da çocuk da engelli de pozitif ayrımcılığı hak etmez. Çünkü bu otomatikman erkeğe negatif ayrımcılıktır. Adaletin ve medyanın ezdiği bir erkeğin katil olması, psikopatlaşması gayet doğaldır. Hatırlarsan karısı menenjitten ölen bir adamı feministler 11 ay tutuklattı. Adam karısının cenazesine katılamadı, yasını tutamadı. Ama kimse yargıya müdahale ya da iftiradan ceza almadı. O adamın yerinde olsam kan dökerdim şahsen. 15 yaşında evinden kaçan bir kız bir meslektaşımın klubesine sığındı. Güvenlikçi polise teslim etti diye tecavüz iftirası attı ve 8 ay tutuklu kaldı adam. Ailesi sokaklara atıldı. Aylarca medya mesleğimi tecavüzcü ilan etti. Ama 8 ay sonra kızın bakire olduğu çıktı ve uydurdum dedi. Bunu sadece yerel küçük gazateler yazdı. Kıza açılan iftira davası reddedildi. Örselenmiş karı sendromuymuş da çocukmuş da. Şahsen ben o kızı vururdum. Adam hala güvenlik kartı alamıyor.
Öğretmenin yaptığı hata. Kavgayı ayırmayacağız arkadaşlar. Bir öğretmen olarak söylüyorum. Sadece uzaktan uyaracağız ve resmi işlem başlatacağız. Ha bu sırada çocuklar birbirine zarar mı vermiş, versin. Resmiyete göre yasak bize. Kendileri bilir. Çocuk polisini ararız. Gelene kadar ne olursa olur artık kısmet. Yönetmelik böyle. Bize insan ol demiyor yönetmelik. Yapacak bir şey yok.
Yer değişyirme sürgün oluyor. Hakların alınması açığa alma oluyor. Öğretmenliğin özlük hakklarında büyük sıkıntı var zaten. Geçecek olan çalışma yasasında ki eğer geçerse nasıl olacak bilemiyorum.
İnanamıyorum artık ne yapsın bu millet adam kavgayı ayırmış belki olayın büyümesinden endişelenip ekstra güç kullanmış olabilir Ama bu da yapılmaz ki Çocukların niye kavga ettiği çok belli aileden geliyor demek ki Böyle zihniyetsiz ailelerin böyle şiddet eğilimli çocukları olur
Eskiden veliler çocuğunun ne mal olduğunu biliyordu. Şimdikiler onu da bilmiyor. Şikayet edelim de çocuğumuzun psikolojisi bozulmasın diyorlar. Tabi öğretmenler de %100 masum demiyorum