İstanbul'da bir AVM'de bulunan yılbaşı ağacına tepki gösteren bir kadın "Ben bunu yıkarım. İstemiyorum. Bu mesele burada kapanmayacak" diyerek tepki göstermiş. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer çarşafla kamufle olanı müslüman zannetme. Kadının yüzü kapalı ve kim olduğu bilinmiyor. Planlı olarak yapılmış, infial yaratma amaçlı bir ateistin provokatif eylemi. Kadının kim olduğu öğrenilmeli. Geçmişte ateistlerin benzer birçok eylemine şahit olduk. Şahsen ben, cuma namazına girip, çıkışta "şeriat isteriz" diye slogan atan ateist tanıyorum. Bunlar bu tür provokasyonu meslek edinmiş. Benzer bir eylem olarak, başı kapalı ama mini etek ve büstiyer ile foto çektirip sosyal medyada paylaşan ateist tanıyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
@AysiraM bu tür videolara itibar etmeyin. Minibüste, mini etek giydi diye kadına tokat atan adam, elinde çekiç ile Atatürk heykelini parçalayan kadın, 1 mayısta polis otosu yakan grup, ünv lerde gösteri ve şiddet eylemi yapanlar vs vs. Benzer tüm olayların faili aynı organize grup olan ateistlerden oluşuyor. Bazılarını isimleri ile biliyorum. Merkezleri İstanbul Kadıköy de. Ancak sosyal medya üzerinden Türkiyenin her yerinde infial eylemi yapıyorlar. En çok uyguladıkları eylem radikal müslüman tiplemesi. 1 tanesi de sözde arkadaşım olur. Polis hepsini biliyor.
- +1 yıl
@AysiraM Önceleri üstü kapalı anlatıyordu. Sohbet ederken, "Biz gittik - Arkadaşlarla oradaydık - Ben gördüm" gibi. Bir gün polisle ilgili bir işimiz oldu ve sadece ona izin verilmedi. Sıkışınca bir iki olaya karıştığını söyledi. Ateist olduğunu zaten biliyorduk. Çevresini araştırınca organize olduklarını öğrendik. Polis hem biliyor hem de takip ediyor. Ancak suçları hukuk sistemimize göre ya çok hafif ya suç sayılmadığı için bişey yapmıyor. Tutuklanıyor, kısa süre yatıp çıkıyor. Zaten amaçları sosyal medyada algı oluşturmak. İşten atıldı. Birkaç yıl sonra sakallı cüppeli gördüm. Benden kaçtı. Çünkü ben ne bk olduklarını biliyordum.
- +1 yıl
Aynı şekilde sosyal medyadan tanıdığım kızlar var. PP resmim ateist olduğu için beni de kendilerinden zannedip samimi olduğum tipler. Bir tanesi Bursa da oturuyordu. Otobüste, vapurda, minibüste dekolte elbise ve başı kapalı fotolar çekip yayınlıyordu. Birçok bilgi vermişti. Benim aymı fikirde olmadığını fark edince engelleyip ortadan kayboldu.
- +1 yıl
Bir tanesi de bu soruyu soran. Bunlarda KS de organize bir grup. Aynı şekilde Twitter ve Instagramda da provokatörlük yapıyorlar. Orada da takip ediyorum bunları.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok saçma bir hareket olduğunu düşünüyorum. Saygı göstermek zorunda kaldı ki bu tarz atmosferleri seven bir insanım, hâlâ insanlık için bir umut olduğunu gösteriyor. Bana sempatik geliyor ve yılbaşı ağacı mutluluk veriyor.
Ben nasıl ki "Ben bunu soyarım" ninja gibi ortalıkta gezmesini istemiyorum demiyorsam! Onunda buna karışmaya hakkı yok! Ağacı alıp evine mi götürmüşler. Topluma açık bir alana karışma hakkını kimden alıyor merak ediyorum.
Kaldı ki insanlık adına tek sorun şu an gerçekten bir ağaç mı yani... Aptalca!
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel alıştırıldık çok güzel hiç haberimiz olmadan dinsizlestirildik. Helal olsun. Noel bizim bayramımız mi? Ne diye onların adetlerini alıyoruz?
Onlar bizim bayramlarımızı kutluyor mu? Muslumanlar yardımlaşmak icin et kesip dağıtıyorlar bizde onlardan örnek alıp böyle bir yardımda bulunalım diyorlar mi?03 Yorumla- +1 yıl
Daha noel ile yılbaşının farkını bilmiyorsun.
- +1 yıl
@Gri_Kelebek takıldığın yer burasiysa çok da şey etme sen
- +1 yıl
Daha noel ile yılbaşının farkını bilmiyorsan çok da şey etme sen
- Gündem konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılYeni yılı karşılamak için yapılan kutlamalarla, hristiyanların bayramı olan noeli karıştıran zeka seviyesine ne denilebilir ki? Bu nohut beyinliler peygamberlerin doğum günlerini kutlar, kendi evlatlarının doğum gününü günah diye kutlamazlar. O kadar basıyo kafaları.
Ben de kapkara çöp poşeti formunda gezen, cumhuriyet ve din düşmanı kadınlardan rahatsızım ama hiç birine böyle gezme demiyorum. Onlar kendilerine o hayatı layık gördüyse bana da saygı duymak kalır.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
62Cevap
- Gündem konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılYorumları okuyunca çok üzüldüm. Çarşaflı bir kadının yaptığı eylem yüzünden bütün çarşaflı kadınları , dini kesimi aynı kefeye koymuşlar. İnsanlara dar görüşlü diyenler önce bu görüşlerinden dolayı kendini eleştirmeli bence. Hastaneye gidiyorsun doktor yanlış ameliyat yapıyor diye bütün doktorları suçlar mısınız? Bu nasıl bir dar kapasiteli bir görüştür. Eğer bunu kçı başı açık bir kadın yapsaydı şunu diyeceklerdi muhtemelen kadının psikolojisi bozuk galiba. Yani kadın İslami bir sembolü temsil edince tüm İslami görüşü savunanlar geri kafalı ama İslam ile alakası olmayan birileri yapınca psikolojisi bozuk oluyor. Bu yapılan adaletli bir eleştiri değil kimse kusura bakmasın. Bu kadının psikolojisi bozuk olmadığı ya da gündem değiştirmek için parayla tutulmadığı ne malûm? İçin iç yüzünü bilmeden İslam'a saldırıp küfredenlere yazıklar olsun.
91 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede kadın öldürülüyor
Bu ülkede hayvanlara eziyet ediliyor
Bu ülkede çocuklara tecavüz ediliyor.
Şu yıl başı zamani gelince bu şahıs meydanlara çıkıyor yılbaşı haram diye bagirisiyor bir günde şu gerçekleri konuşun. Şu gerçekler hakkında sitem edin. Yoksa yılbaşı ağacı bir yerine batmaz merakı etme. Kutlama saygı duy saygı duymayı öğren saygı bekliyorsan insanlardan...30 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Haberin detayını bilmiyorum ama davranışının doğru olmadığını düşünüyorum.
Düşüncesi kutlama ise ben de buna karşıyım ama insanlara da engel olamam ancak fikrimi belirtebilirim.
O hanımefendinin de bir inancı var ve o inanca sahip olmayanlar cami taşlarsa, Kur' an-ı Kerim yakarsa sessiz kalabilir mi?
(Bu inancı benimsemeyenler böyle yapınca sessiz kalınsın demiyorum, demek istediğim bu tür davranışlarla bir yere varılmaz.)
Ben olsam "o zaman bu AVM den alışveriş yapmayın" derdim.
Çok detaya ineceksek AVM gibi ortak alanlarda inançlara yönelik simgeler bulunmayabilir fakat bunları bizzat yönetiyorlar o da mümkün değil.
Bir yere varılmaz bu davranışlarla, sadece kendisinden çok inancına hakaret alır çünkü Müslüman bunu yapmaz.
Esen kalınız...🍃
19.12.21/21:3130 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin carsafina basortusune karisma hakki yoksa yilbasi eglencesine suslemesine de karisma hakki yok... yaptigi saygisiszca... kendi ozgurlugune mudahale edilse magduriyet yaratmayi biliyorsa o agaca da karismaz... istehn istedigi gibi yaşasın kendi dogrularini dayatmasin
30 Yorumla
+1 yılSağlıklı bir insan davranışı değil bu vallahi. Ya ruhundan ya beyninden eksik bir şeyler var kadında. Değil yani sağlıklı bir insan saygı duymayı bilir. Girer, alışverişini yapar çıkar gider. Sanki kendi evinin ortasına dikmişler de istemiyorum bunu demiş ahah. Gerçekten sağlıklı değil bu durum. Yargılamak istemiyorum da belki başka bir şeye psikolojisi bozulmuştur hıncını ağaçtan almıştır. Bi dinlesinler kadını bakalım ne için böyle davranış göstermiş. İnsan kaybetmeyelim kazanalım. 🙏
20 Yorumla
+1 yılSen kimsin ben bunu burada istemiyorum diyorsun? Bu ülkede biri çarşaflı istemiyorum deseler ortalığı ayağa kaldırırlar. Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti herkes özgürce yaşama hakkında sahiptir. Arabistan'da yaşamıyoruz Arabistan'da yaşasaydın kadın olarak bağıramazdın bile hadsiz.
20 YorumlaKadına tecavüze sus
Çocuğa tecavüze sus
Hırsızlığa sus
Yolsuzluğa sus
Adam kayırmaya sus
Torpile sus
Ahlaksızlığa sus
Fakat yılbaşı gelince müslüman noel kutlamaz diye bir yerlerini parçala.54 Yorumla- +1 yıl
Ne biliyon sustugunu?
- +1 yıl
@Karameell_00 Bu zihniyetin daha önce böyle konulara ses çıkardığını görmedim çünkü
- +1 yıl
Napsın sokaklara çıkıp bagırsın mı? Herşeyi birşeyle karşılaştırmayın artık
- +1 yıl
@Karameell_00 Bağırsın tabii. Sesini çıkarsın! Susmasın!
Gündem konusunda 609 cevap paylaştı. Evet birkaç yorum okuyunca insanların sadece direkt içeriğini sebebini düşünmeden yorum yaptığını görebilirsiniz. Bir kere her kapalı müslüman değildir provakasyon amaçlı yapılmış olabilir mevzu ağaç değil mevzu gündemi çalkalamak ki bunuda başarmışlar.
Ayrıca şu ağaç saçmalığı zaten başlıca bir sorun yılbaşı tarihinin neye denk geldiğine bakın müslümanlar ona göre girin kutlayın yılbaşını.33 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadaşlar aga şu kafan bir çıkın ya Noel hiristiyanlar bayramı 24 25 araklik kutlanır biz 31 aralıkta kutlarız onlar kendi bayramı ayrı biz yılbaşı yeni bir yıla girecegimizi kutlariniz neden Müslümanların tek eğlencesi bu kadar göze batıyor ki ben kutlayanlara aaa Hristiyanlık gibi kutlayalım gibi bi düşünceleri olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılKeşke haksızlk yapıldığında yolsuzluk yapıldığında çocuklar tacize tecavüze uğradığında, kadınlar öldürüldüğünde de Noel ağacına tepki verdiği kadar tepki verebilseydi.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç yılbaşı kutlamam küçüklükten beri böyle bi alışkanlık edinmedim çevremde de kimse kutlamaz. Ama sağda solda gördüğüm yılbaşı objelerine de sataşmıyorum tabiki. neden yapayım bana ne zararı var sonuçta? insanların zevklerine tercihlerine saygı duymak gerek. o kadar komik duruma düşürmüş ki kendini farkında değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevam etsinler böyle az kaldı bunların hükümranlığının bitmesine. Seçimler olup bittikten sonra bunlar gibilerinin hiçbiri gündemi meşgul edemeyecekler. O zaman çıksın burada içki içilmez, burada konser yapılmaz burada çam ağacı istemem demeyi o çam ağacını 0mına sokacaklar az kaldı bekleyin seçimleri.
00 YorumlaLaik bir ülke de bende böyle kara çarşaflı içinde kim bilir nasıl zihniyette olduğu birisini bu ülkede istemiyorum.çok istiyorsa orta doğu ülkelerinden birine gidip yaşayabilir bu ülkede barınmalarına gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılİstemiyor olabilirsin evet sana göre doğru olmayabilir ama çağdaş bir ülkede yaşıyoruz, sen kendi evine almayabilirsin çam ağacını ama gidip AVM de bulunan bir objeden sinirini çıkaramazsın. Dünya gelişir cahil insan hâla aynı kalır yazık.
10 Yorumla
+1 yılbu kanı bozuk kadın acaba Ensarda onlarca çocuğa tecavüz edildiğinde nasıl tepki vermiş? kimseyi ilgilendirmez kimin ne yaptığı... benim özgürlük alanıma müdahale etmediği sürece kim ne isterse yapabilir...
10 Yorumla
+1 yılKendi mülkünde izin verme de başkasının mülkünün üzerindeki olan bir şeye müdahale edemezsin be kardeşim. Yıl başı ağacına bu kadar tepki göstereceğine bir kendisine baksın.
20 Yorumla
+1 yılben de yılbaşını kutlamıyorum ne bilim ağaç almıyorum ama bir yerde görünce sempatik bir görüntüsü oluyor fotoğrafını bile çekiyorum sen kendinden eminsen başkasına laf edemezsin ki saygı göstemek zor değil sanane ağaçtan
00 Yorumla
+1 yılProvokatör muhtemelen.
Bilerek çarşaf takan, millet zaten sinirli kriz var tam zamanı deyip tak çarşafı söv bir güzel sonra da insanları kışkırt, çamuru at izi kalsın.
Yıllardır tuttu bu, yine tutar.01 Yorumla- +1 yıl
Çarşaflılar bu kadın gibi genel olarak aynı zihniyete sahip zaten. Lisedeyken yılbaşı çekilişi yapardık. Sınıfta bir kızın annesi kara çarşaflıydı, kız ben o tarihte hediyeleşemem deyip hediye gününü yılbaşından 2 hafta sonraya aldırmıştı.
+1 yılBunun hala provakatif bir eylem olduğunu anlamayanlara acıyorum. Bunu anlamayanlar, bu eylemi yapandan daha @ptaldır, net.
30 YorumlaKlasik Siyasal İslamcılar. Kendilerine saygı gösterilmeyince ortalığı yıkarlar ancak kendileri asla başka değerlere kültürlere saygı göstermezler.
30 Yorumla
+1 yılİslam saygı, anlayış dinidir. Başka dinin gelenekleri herhangi bir yerde yansıtılıyor olabilir, bu o sözde müslümanı neden rahatsız ediyor, hangi hadle? Allah dahi saygı duy diyorken...
10 Yorumla
+1 yılTr de bu yılbaşı gavur bayramıdır düşüncesini hiç anlayamıyorum. Bizim ülkede AVM de her sene kocaman yılbaşı agacı olur. İnsanlar da resim çekilir.
Hayatta özel günler bayramlar mutlu olmak, iyi vakit geçirmek için birer bahane degil midir? Ne kadar fazla olsa o kadar iyi degil mi?10 Yorumla
+1 yılTürbanlılarim hepsi moda için kullanıyor o basindakini kadın türbanlı eşini aldatıyor din iman illa turbanlida olmaz Allah inananlarladir keyifli günler
10 YorumlaBöyle cahiller olduktan sonra toplum falan gelişmez bunlar gibi yobazları görünce midem bulanıyor
43 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu zihniyet ulkenin anasını belledi :)
umuma acık yerde yasak gunah
kapalı kapilar ardinda hersey serbest
allah belalarini versin sistemlerininde yandaslarininda sempatizanlarininda00 Yorumla
+1 yılÇam ağacını savunan ve bunları evine her yere koyan durumu normalleştiren kimselere gel de anlat. Amacına ulaşmış bu saatten sonra tepki göstermek manasız
00 YorumlaGündem konusunda 573 cevap paylaştı. Malum parti seçmeni, bugün çöpten ekmek toplayacak hale geldiyseniz bu insanlar yüzünden.
30 Yorumlane günlere kaldı ortam. e biz istyoruz. ben şu an avmlere sırf yılbaşı süslerini görmek için gidiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBende Müslümanı ama Noel ve yılbaşı arasındaki farkı biliyorum çünkü araştırıyorum ama bu abla bunu yapamayacak kadar yobaz ve cahil
10 Yorumla
+1 yıldaha ne kadar gerileyebiliriz bu ne ya arabistan mi burasi
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöylelerini toplumdan medeniyetten uzak tutacak evlenip üremelerine izin vermeyeceksin.
20 Yorumla
+1 yılSaygı göstermek lazım herkesin kendi eğlence tarzı ama şu da var o arkadaş da gitsin Hristiyan bir ülkede diksin o ağacı Din bazen acımasızdır.
00 YorumlaHerkes istediğini yapmakta özgür. Ben her ne kadar bu kutlamaları tasvip etmesemde tepki göstermiyorum. Saygı duymak gerekir.
00 Yorumla- Gündem konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılsavaş mı çıktı, mesele ne kimseye zararı olmayan süslü bir çam ağacı milletin derdine bak birde bunlarınkine..
00 Yorumla Gündem konusunda 878 cevap paylaştı. Yıkabilir sonrada avm buna malına zarar verdiği için davasını açar çatır çatır tazminatını alır
🤣🤣00 Yorumla
+1 yılBatan şeyler varsa o mekana gitme olsun bitsin özgür bi ülkeyiz uygun olan herşeyi dikebilirler toplumsal olaya çevirmenin alemi yok
10 Yorumla
+1 yılgülünç geliyor videoyu izlemeye bile tenezzül edemeyeceğim. kafalar piril pırıl...
10 YorumlaUlan bu ulkede hic bir sey yolunda degil xjdjxjsxjjsjdjsjs
10 Yorumla
+1 yılGündem değiştirme çabaları. Yakındır mağdur edebiyatı yaparlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl90lar geri dönüyoruz... ne tesadüf çarşaflı mütedeyyin görünümlü birisi ve yılbaşına ağacına karşı tavır gösteriyor? ahaha demek ki chp gerçekte iktidara geliyor :)
10 YorumlaGündem konusunda 744 cevap paylaştı. Aslında kara çarşafın tarihini araştırsa rahibelikten geldiğini anlar
24 Yorumla- +1 yıl
Sonunda benimle ayni fikirde olan biri... ben bunu baskalarina anlattiğimda bana cahil ne alaka dediler
- +1 yıl
Bide osmanlida hic kapali yoktu hepsi medeniydi müslüman olmalarina rağmen
Onun meselesi yahudilere hiristyanların yaptığını kendilerine adet ettiklerini adet edinmemek yapmamak. benzememek.. sonuç olarak o avm onun değil o ağacı ordan kaldırmak onun hükmünde değil ancak belki biraz ses getirmek için uğraşır.
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana çok güzel aciklama yapmışsın yorumlari okudumda bizim genclerimize çok yazık gerçekten
+1 yılBiz de örtünme kavramında çarşafı istemiyoruz o zaman. Haydi o da kültürümüze göre örtünsün.
00 Yorumla
+1 yılo kadar problemin derdin tasanin arasinda buna mi takmis
00 YorumlaKendini hz ibrahim saniyo acil rehab verelim ablamiza
00 Yorumla- Gündem konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamış.
Bu durumda vereceği en iyi tepki, o alışveriş merkezinden alışveriş yapmamaktır.00 Yorumla
+1 yılBir bakıma. haklı ama. abartmıs denebilir
Yani dogru degil o agac ta bence00 Yorumla
+1 yılHerkes karşı olduğu şeylere tepkisini gösteriyor işte
00 Yorumla
+1 yılYav bi şu dar zihniyetini skt klerm bitmedi bu ülkede
00 Yorumla
+1 yılMüslüman Noel kutlamaz haftasına giriş yapmış bulunmaktayız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar sana karışıyor mu lan sen onlara karışıyon herkes özgür sana açıl diyen var mı da sen ağaca karışıyon
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo çam ağacını senın deliğine saplarım yılbaşında da çam ağacı diye seni dikerim oraya
örümcek kafalı yobaz sürüsü13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendınden olmayana saygıları yok ama kendılerıne saygı beklıyorlar
al ya iyi izle
https://www.youtube.com/watch?v=ET9N8PbuA8Y- +1 yıl
Aranızda tek fark yok oda saygısız sende saygısızsin sakın olaki gram üstünüm diye düşünme.
Cevap sahibi+1 yıl@EssMeeR000 Üstünüm diye düşünmüyorum üstünüm zaten
+1 yılYılbaşı ağacına gösterdiği tepkiyi biraz da başka şeyler için gösterse keşke. Mesela istismara uğrayan çocuklar için, öldürülen kadınlar için, din adı altında yapılan pislikler için. Daha bu liste uzayıp gider..
10 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özgür bir ülke burası isteyen istene inanıp eğlence gösterebilir. Orasi da o ablanın tapulu yeri olmadığına göre buna karışma hakkına sahip değil
00 Yorumlaben olsam gidip bi kilisenin onunde eylem yapardim ben bu kiliseyi istemiyorum diye veya bi sinegog un onunde elimede balyozu alirdim daha inandirici olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak şimdi sen orada o hareketi yaptın aklınca kahraman oldunya o zaman yarın senin inancına saldırıldığı zaman da yaygara yapmayacan ok
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer sene yılbaşında bu tipler ortaya çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılBaşka hiçbir şey karşısında bu denli tepki göstermezler sanki ülkedeki tek sorun avmdeki yılbaşı ağacıymış gibi yazık ondan bir adım ileri gidemiyoruz ışte.
Cevap sahibi+1 yılNeyseki her geçen gün yaşlanıp ölüyorlar ve nesilleri tükeniyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu bir kaç Avrupalı p*rno yıldızının arasına atmak lazım evire çevire bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şartta mazlum edebiyatı yapan klasik siyasal islamcı kendilerine yapılınca bas bas bağırırlar ama onlar asla başkalarına asla saygı duymazlar
20 YorumlaGündem konusunda 721 cevap paylaştı. Saçmalamış. Gitsin çocuklara tecavüz eden bilmem kimlere tepki göstersin.
10 YorumlaGündem konusunda 753 cevap paylaştı. Onlar yüzünden bu ülke elden gidiyor. Kuş beyinli desem kuşlar bunlardan zeki.
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem