Agi dahil net asgari ücret "4250".00 TL oldu.
Bu tutarı nasıl buldunuz? (Yeterli & Yeterli değil )
Bu tutarı nasıl buldunuz? (Yeterli & Yeterli değil )
Agi dahil mi? Keşke önce araştırsaydın. Asgari ücret ten agi kalktı vergiler kalkınca. Artık asgari ücret le çalışanlar agi alamayacak. 4250 tl yeterli mi diye soruyorsun. Öncelikle iğneden ipliğe herşeye gelen zamları durdurabilir, asgari ücret ide 6000 liraya çıkartabilirsek halkımız bir nebze olsun nefes alabilecektir. Ancak serbest piyasa ekonomisinin olduğu yerde bu pek mümkün görünmüyor.
Asgari geçim indirimi neden kalksın? Neye dayanarak bunu söylüyorsun. Yeni oluşan agi tablolarına bak istersen ne demek istediğimi anlarsın. Yeni tutardan bende memnun değilim. Herşeye zam geldi ve geliyor günlük olarak. Doların karşısında direnmeye çalışıyoruz ve yılbaşından sonra tekrar zamlanacağız. Zam gelmiş mi gelmemiş mi işte ozaman belli olacak. Agi dahil oldu bu rakam.
Burdan nasıl link paylaşılır bulamadım. Dayanağımın kaynağını vereyim size. Bugün kü hürriyet ve ntv sitelerine 2 saat önce düşen haberleri okursanız göreceksiniz. Yeni oluşan agi tabloları biz asgari ücret üzeri çalışanlar için geçerli.
Cevap
0Cevap
Agi dahil miydi?
Bence güzel bir zam yaptı ama kimse gecinmeyecek çünkü fiyatlar olan üstü yüksek 4250 tl ile geçinen insan sanmıyorum yazık valla allah yardım etsin herkese
doktor maaşı bu işte hshshsh
Göz boyama.
Olması gereken bence. Ama yinede yetmeyecek bu rakam göreceksiniz. Yılbaşından sonra herşeye yine zam gelecek. Hatta bugün itibariyle geldi bile. Zamlar durmuyor doların karşısında direniyoruz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?