Mhp'nin en ufak bir görüşü kalmadı ki, akp ne derse onu yapıyor
sol derse sola
sağ derse sağa gidiyor
üf derse üf
kaka derse kaka diyor
chp ve iyi parti bile defalarca karşı karşıya geldiği durumlar oldu çünkü bir parti bünyesi var
ama bunlar öyle değil ki bunlar mecliste istediklerini yaptırabilmek için tek parti gibi yürütüyor ve bu çakallığa nedense anayasa bir şey diyemiyor ilginç
sol derse sola
sağ derse sağa gidiyor
üf derse üf
kaka derse kaka diyor
chp ve iyi parti bile defalarca karşı karşıya geldiği durumlar oldu çünkü bir parti bünyesi var
ama bunlar öyle değil ki bunlar mecliste istediklerini yaptırabilmek için tek parti gibi yürütüyor ve bu çakallığa nedense anayasa bir şey diyemiyor ilginç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
CHP PKK nın, İYİ Parti de Fetö nün her dediğini yapıyor. Onlar kapanmadığı sürece MHP nin de kapatılması söz konusu olamaz. En azından fikir birliği yapmış bir ittifak, hainlerle yola çıkmadı...
chp pkknın dediğini mi yapıyor akp'nin elinde böyle bir şey olsa bekler mi?
iyi parti fetönün dediğini mi yapıyor? akpnini elinde böyle bir şey olsa bekler mi?
güçlü muhalif partileride kapatıp padişahlık sistemine mi geçmeyi düşünüyorsun anlamadım ki
herkese terörist muamelesi yaptığında yani herkes sustuğunda kıt kanaat geçinirken hakkını kim savunacak
neden bu kadar aptalsın ya sen
1. ülkede zaten muhalefet yok, onlar da kapanırsa hiç kalmayacak ve o zaman tek adam olacak
2. elinde her tür bilgi ve belge var lakin 1. maddede söylediğim sebepten kapatılmıyor
3. Hakaret ederek kendini üstün çıkartmaya çalışma.
4. KİŞİ KARŞISINDAKİNİN AYNASIDIR DER ATALAR VE KENDİ APTALLIĞINI GÖRÜYORSUN BİZE BAKINCA...
iyide sizin istediğiniz o değil mi? adamın medya gücü var
ya kardeşim chp'yi hadi anlayalım yahu iyi parti yeni kuruldu onada medyadan yürüdüler ve teröriste çevirdiler
karşılarına kim çıkarsa aynı şeyi yapıyorlar
siz naısl bunu yiyorsunuz
ben anlamıyorum sana aptal dememin nedeni şu
olan bitene rağmen muhalifsizlik ortamı oluşturup at koşturmak için çabalarını görmelerine rağmen sen haklı diyorsun
haksıza haklı diyip görmemekte direten birine ben nasıl affermi sen akıllı birisin
afferim muhalifsin ama çok biliyorsun diyeceğim?
tek adam olacak diyorsun
yahu zaten tek adam
kim erdoğanın tam tersi hareketini yapabiliyor ki?
yapan teröriste dönüşüyor
önceden muhalefet denirdi artık direk terörist deniyor
yahu ortam buyken elin yabancısı bize asla yatırım yapmayacak çünkü tek adamımız merkez bankası başkanını defalarca değiştirebilme cürretinde bulundu
yetmedi ekonomi hakkındaki kararları neyse uygulandı asla hükümet bunu tartışamadı
ortam buyken nasıl ekonomi iyileşicekti ki? asla güvenmezler ki böyle bir ortamda asla dövizini bize getirmez ki
sen nasıl oluyorda bunlar olurken ekonominin başlıca katillerini görürken bunları söyleyen insanlara bizlere muhalif partilere terörist diyebiliyorsun
yahu naısl oluyo bu
Pkklı chp hdp niye kapnmıyo diyenler mhp sorguluyo omurgasızlar
yazdıkların çok haklı herkesin bi görüşü var ama bu dediğin parti tam bi ya. laka
Bu seçimden sonra biticek
Ana yasa da akpnin elinde bruhhhh
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!