AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bizim kira 450 TL 😎
Ama burdurdayım küçük şehir
Alt kat var 1+1 kirası 200 TL ama oturan yok öğrenciler beğenmiyor mallar gitsinler pahalı evde otursunlar
özür dilerim ama bunu demeliyim sizin öğrenciler hiç iş beğenmiyor biz mesela Bakü'den geldiğimiz zaman en ucuzunu ararız ve ya bulaşık bile yıkarız paramızı kazanalım yani ama Türkiye de bakıyorum çoğu kişi öyle değil burnu havada
İşte öyle mesela bak bu gün gece 3.30 sabah 6
Toplam 2.5 saat iş Barmıs her gün
50 TL günlük
Aslında ben baska iş de bakacaktım mesela. Sabah 7 de gitsek işe akşam 5
2 iş aynı anda yapılır
1.500 TL gece işinden sabah da asgari ücret alsan 3 bin desen direk 4.500 TL maaş
Babama edim boş ver gece 2.5 saat 50 TL gitme dedi
bence çok iyi insan yorulur evet ama değiyor buna
Ben Behçet hastasıyım yorulmam yasak
Engelli raporum var
Sabahki işe de engelli kadrosundan gireceğim
Eskiden 4 kişinin işine tek basıma ederdim ondan vücûd kaldırmadı bu hastalık başladı 1 gün bile aşırı derecede yorulsam hastalık başlıyor bu yüzden mesleğimi değiştirdim bıraktım işimi sigortam 4 yildir yok ama
Mecbur çalışmak zorundayım bakalım bi fabrşka buldum engelli işçi arkyor ora soracağım inşallah alırlar
Sen biliyor musun Burdur’u makü mü diyecektin
anladım geçmiş olsun
Sağol 🙏 diğer soruma cevap vermedin biliyon mu sen maküyü
hayır
TM
ben evimi geçen sene 1600 e kiraya vermiştim bu sene 1750 yaptım 3 + 1 beylikdüzünde sen düşün. Bildiğin Beylikdüzü he bu arada öyle Esenyurt falan değil.
Ya eskiden beri evi olanlar ya da önceden alanlar yoksa şu an ates pahasi veya maaşi iyi olanlar yani baska aciklamasi yok
aynen ya okumak için gelmeyi planlıyordum ama İstanbul olmaz yani yapamam o ne öyle her şey pahalı
Evet cok pahali en zorlanacağin şey ev fiyatlari olur aslinda onlar haricinde diğer şehirlerden farki olduğunu sanmiyorum yemede icmede
okul yıllıkları falan da var ama :(
Ee ondan sonra herşeye zam geliyor diye ağlanır bizim insanımız. Ama kendi fırsatçılığından hiç bahsetmez.
Daha düşük fiyatlara da ev bulunur ama varoş mahalleler olduğu için değmez bile. İstanbul parası olana güzel.
Mecidiye köy köprü altında bankamatiklerin arasında cadır kur yaşa kimse bir şey demiyor
sonum😂😂
Hayatta kalmaya çalışıyorlar
Kendi evin olmazsa zor burada yaşamak
Ciddi o kâdar mi fiyatlar
Gerçekten ben de merak ediyorum
Kendi evimizdeyiz yoksa zor
Sen nerde oturuyosun
bakü
Ya Bakü'ye gelmek oraları görmeyi çok istiyorum ben. Bence İstanbul'a göre oralar daha güzeldir
çok güzel evet gerçi ben Türkiye'ye bayılıyorum her kes gitmediği yerleri sever gibisinden :D Bakü çok güzeldir ama bir gün muhakkak gel bence
Gitmek istediklerim arasında ilk sırada zaten. Azeri kültürünü, insanlarını, mekanlarını hep merak etmişimdir. Sende her ne kadar pahalı da bulsan buralara yani İstanbul'a gelirsin umarım 🖤
ay inşallah❤️
haklisin 🙂
Maalesef ki öyle
Sorma iyice çıldırdı ev sahipleri