Antalya'daki özel öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İhsan Güney, yurdun yemekhanesinde üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla kesip, göğsünün üzerine koydu. Güney daha sonra, "Deccal'i vurdum" diye bağırdı. Antalya İlim ve Kültür Derneği'nin (Alim Derneği) 4 katlı öğrenci yurdunun yemekhanesinde bugün saat 14.30 sıralarında meydana gelen korkunç olay, duyanların tüylerini ürpertti.
Kepez İlçesi Kültür Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan yurtta aşçı olarak çalışan İhsan Güney, henüz bilinmeyen bir nedenle mutfakta duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla kesti.
Güney, kestiği başı, Tuğrul'un göğsünün üzerine koyup "Deccal'i vurdum" diye bağırdı. Ardından satırı da gencin göğsünün üzerine bıraktı. Olayı gören öğrencilerden biri yemekhanenin kapısını kapatıp kilitledikten sonra polisi aradı. İhbar üzerine öğrenci yurduna gelen polis, İhsan Güney'i gözaltına aldı.
Kısa süre önce yurtta aşçı olarak işe başladığı öğrenilen İhsan Güney, Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü, polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Diğer yandan, Mehmet Sami Tuğrul'un kendi halinde sessiz bir öğrenci olduğu kaydedildi.
Cahillik o kadar zararlı ve kötü bir şey ki işte gördüğümüz gibi kendi halinde genç bir insanın ölümüne sebep olabiliyor o derece.. Ne diyebiliriz ki çok üzücü bir durum kim bilir o gencin ne hayalleri vardı sözün bittiği yer. Cahillikle savaşabilmek için sonsuza dek bilimin aklın ve eğitimin aydınlattığı yolda olmalıyız
Güya yayin yasağı geldi bu habere Iti de paylaşıyor Gazeteci kılıklı soysuzu da... Ne geçiyorsa ellerine... Kötülüğü yaymayin Üstünü kapatın Ve yolunuza bakin... Ezik ruhlu mankurtlar için 3 günlük havlamalik bir haber... Xiktigimin dunyasindaki diğer ülkelerde her şey mükemmel... Midemi bulandiriyor şu ezik ruhlu angutlar...
Böyle düşünen birini çalıştıranlar hiçmi araştırma yapmamışlar hala boyle dusunen insanlar varmış değer mi bir can gitti bunun sorumlusu kimse özel güvenlik bu olayı görmemişti hiç haberi yokmu mutlaka duyulmuştur aşçıyı hapse atmakla olay bitmez araştırılmalı?
Demek samuray kılıcıyla kızı öldüren cani osmanlı turanlı kılıç kullansa hadi geçmişimizi silelim osmanlı şöyle kötü böyle kötü devlet yüz karamız falan diye ortalıkta dolaşırsınız Bu yorumlardan bunu anlıyorum Deli birinin yaptığı birşeyi dindarlıkla nasıl bağdaştırdınız acaba
Bitlisdeki bir yurtta da erkek ogrenciler girip kizlari taciz etmis... eylem yapildi haberlerde gormedim bile... ayni yurtta biri de vahiy geldi hepinizi oldurucem diye dolaniyormus yonetim uyur gezer bosverin diye gecistirmis... ve ayni yurtta intihar olayi yasanmis... okumak icin sunlari yasayip issiz kalmak cok agir bir sey
Işte sarıklı şeytan denen deyyuslarin köpekleri bu şekilde oluyor aynı sırtlan gibi.. Şimdi o köpeği götürüp dergâhının kapısında kesmeli ve sarıklı şeytanda seyretsin.
Akp ye oy verenler bunları görsün, İslam'ın nasıl bir zehirli tipleri başımıza getirdiğini, din tüccarlarının memleketi her yönden nasıl bitirdiğini görsünler aptal sürüsü
Ben insan sevmiyorum. Asi oldum 2 doz (2. doz zorunluymus ve iş için mecburen, hayatımın en büyük ikilemiydi, asi karşitiydim) çok okudum Deccal aşı vs vs, ne olur ne biter... Ama aslında Deccal denen varlık gerçek mi o bile belli değil... Hala asi olmama rağmen korkuyorum... Allah bilir deyip geçiyorum...
Of keşke okumasaydım.🤦🏻♀️ Bu nasıl bir canilik? Kanım dondu resmen. Bu ülkede kadın erkek farketmeksizin her savunmasız masum insanlar ölüyor. Adalet nerde? Yarın serbest bırakırlar..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Belki de linç yiyicem ama içimde kalmasın kesin bu yobaz deccal dediği kişinin dinine bağlı olmadığını cehennemlik olduğunu bu yüzden ölmesi gerektiğini düşünmüştür.
@erlrld evet dinimiz bunu emretmiyor ama o cemaatlerde dinin nasıl öğeetildiğinin somut bir örneği bu durum. Bizzat sordum cemaatçinin birine. Ben dedim ilahiyatçılarında sohbetini dinledim, cemaatçilerinde. İlahiyatçılar dini sevgi ve hoşgörü üzerine anlatırken sizler neden öfke nefret ve korkuyla anlatıyorsunuz diye. Verdiği cevap "korku saygıyı getirir" Allah sonumuzu hayreylesin.
@HakanÇvk tekke ve zaviyelerin kapatılmasını istemekle çok doğru bir iş yapmış Atatürk. Bugün bunların içerisinden nelerin çıktığını görüyoruz. Darbeye bile teşebbüs ettiler. Ve bugün kü cinayet. Akılla izanla anlatılır gibi değil. Sevdiklerimiz artık sadece Allah a emanet. Memleket şizofrenik vakalarla dolu görünüşe göre.
@Scorpio_01 darbenin gerçekten olduğunu mu düşünüyorsun? Bu hükümetin dini kullanarak bu çoğunluğu beyinsiz halktan oy aldığını ve bu sayede bugünlere gelebildiğini unutmayalım artık Allah aşkına
@HakanÇvk darbenin planlarını yapan bunlardı cemaatçiler. Bu konuda yani kalkışma konusunda özellikle sosyal medyada konuşmama kararı aldım çünkü başımın bir kez daha belaya girmesini istemiyorum. DB ile mahkemelik olduk ve ben kaybettim. O Yüzden konu kalkışma olup olmaması değil, o hainliği yapanlarında cemaatçiler olmasına dikkat çekmek istedim.
Ülkece aynı yerdeyiz 50 yıldır hala falanca yurdu filanca yurdu diye çocukları yatılı yurtlara gönderiyorlar. bu olay her yerde olabilirdi, belli ki adam deli ama şu yurt kavramını çözemedik.
Yurtla ne alakası var abi yaa ne kadar din düşmanısınız samuray kılıcıyla kızı kesen dindar değil olsaydı dini gine suçlardınız düz mantık beyin çalıştırmaya devam
Yani ne diyebilirim ki, yanlış zamanda yanlış yerde. Bunu yapan kişinin psikolojisi zaten ortada. Ülke olarak, bedavadan psikolojik destek verebilirsiniz. Sanırım türkiye'de bu yok, paralı.