Bende Berlin de doğup büyüdüm
İktidarda olanlara hiç oy vermedim - vermeyi de düşünmüyorum
Ama hakaretler bana da yapıldı, neden¿
İktidarda olanlara hiç oy vermedim - vermeyi de düşünmüyorum
Ama hakaretler bana da yapıldı, neden¿
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kisaca şöyle. Genel olarak insanlar kendisiyle ayni durumda olmayan birinden tavsiye veya bir laf işitmek istemez. O yuzden size laf edilmesi aslinda normal. Eğer turkiye sartlari ekonomi hukumet vs hakkinda bir yorum yaptiysaniz 'sen ne biliyorsun ne yasiyosun ki ulkede diilsin kafan rahat' vb. Seyleri duyman elestiri alman normaldir. Ki bence normal de. Bizim hayatimizi yasamayandan yorum duymak neden isteyelim? Siz gurbetcilerin durumu bu aslinda. Bence yanlis da değil. Sonuc olarak burada yasamiyorsunuz o yuzden burasi ile alakali elestiri, guzelleme, sikayet, tavsiye her ne olursa olsun soylenmesi burada yasayanlari sinirlendiriyor. Empati yaparsaniz anlayacaksiniz
Çok af edersin, ama bu saçmalık. Belki karşımdakinin aynı fikrini taşıyorumdur - onu da mı söyleyemeceğim? Uzaktan bakan biri, bambaşka bir pencereden bakıp, ne gördüğünü söyleyebilir - bence. Aynısını terapistlerde, avukatlarda yapmıyor mu¿
Bence kesinlikle değil. Ayrica terapist adi ustunde terapist. Ve avukatda işi gereği tabiki yorum yapicak. Karşilaştirman çok saçma. Ayrica aşagidaki yoruma da katiliyorum. Hele oy kullanma durumu tamamen haksizlik ve saçmalik
Cevap
5Cevap
Hahahahahah bunlar şimdi avrupaya, amerikaya felan "kaçmak" istiyorlar, beceremiyorlar da, kıskançlıklarından kuduruyorlar, o yüzden siz gurbetçilere sataşıyorlar. Takma kanka gel tatil yap euro 15 m. f.
Gelmeyi severim de
O hakaretler olmasa gerek
Yok ya saçmalama, kim kime hakaret edecek, bunların hakareti sadece sosyal medyada kalır.
Kurunun yanında yaşta yanarmış. Ama yine de ülkede yılda en az 6 ay kalmayan birisinin ülkenin geleceği için oy kullanmasına karşıyım
Kullanmadığımı söylersem peki?
Kullanıp kullanmamak senin tercihin, ben kullandırılmasana karşıyım
Bu sorduğum soruya cevap değil ki, ozmn.
Euronun bu kadar artması bizim suçumuz değil, suçu baştakinde arayacaklarına bizden aramaya çalışıyorlar.
Ekonominin günah keçisi gurbetciler
Türkiye'de yaşamıyorsanız Burası için oy kullanmasın kimse kardeşim bırakın Türkiye'de yaşayan insanlar oy kullansın orada yaşayıp eurolar ile maaş alıp Türkiye'nin kaderini etkileyemez siniz Sadece senin için söylemiyorum genel olarak konuşuyorum!!
Bencede tr de yaşamayanlar oy kullanmasın. İşin şakası - bunu söyleyenler (genelde), suriyeliler de kullanmasın, diyorlar. Ama onlar da tr de yaşıyor - dimi?
Yapılır yapılır, her şeyi kişisel alan bireyselliğinizle mi uğraşacağız.
Gurbetçi düşmanı olmak çok saçma. Adamın sana ne zararı var ki.. kıskançlık hepsi
Hala orada mı yaşıyorsun?
Evet
Neden sordun?
Orada ki yaşantı nasıl, dillerini konuşabilmek kolay mı gibi soruları yöneltmek için sordum. Eğer senin için uygunsa anlatırsan sevinirim.
Bana yazarsan anlatırım tabi
Pekala
Salla.
Anlamadım?
👌🏼
Ne anlatıon okuz
Boş koy
Şakamatik seni
olayı anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?