Kötü günler geri mi dönüyor sizce? :(

aşılar çok yüksek ihtimalle bu varyantta çalışmayacak. korkunç olan durum ise hem aşırı derece bulaşıcı hem de bağışıklık sistemini atlatabilen bir varyant olması. bunun yanında tüm mutasyon türlerini de kapsıyor. bence 2020 yılına geri döneceğiz. kapanmalar yavaştan gelecek..
yorumları okuyorum bu site acayip canım kaynıyor. bu millet çakma salgınla aldatıldıgını ne zaman anlıycak bilmiyorum. zamanında medyada gösterilen çinde patır patır yere düşmeler bizde niye olmadı diyorum adam cevap veremiyor sus pus. şimdi de nu varyantıyla oyun oynuyor şeytaniler. 15 yıl evvel kuş gribi bulasıcı diyip de tavukları hükümetlere itlaf ettirten DSÖ idi, tüm tavuklar ölünce aa pardon bu kuşlardan insana bulasmıyormuş hata etmişiz demediler mi diye soruyorum yine sus pus cevap verremiyo. Ancak beyinsizler inanır bu DSÖ nün çakma salgınlarına ve plandemilerine ve bi ske yaramayan çakma otoritesine.
Bu şekilde olacağı çok belliydi. Bir virüsü aşı ile durduramazsın bunu anlamak çok da zor değil. Doğal yollarla bağışıklık kazanılması gerekiyor. Buna ek olarak ise yarayarak en önemli şey bağışıklık sistemini yükseltecek takviye gıdalar, düzenli beslenmektir. Dünyanın yarısı açlık sınırındayken bu virüsü yenmek mümkün değildir. Daha çok kayıp olacak. Ve daha çok varyant çıkacak. Ve sonunda aşının yarardan çok zarar verdiğini de anlayacaklar. Maalesef ki geç kalınmış olacak.
Geçen sene bu kadar ölüm ve vaka oranı yoktu bile kapanma ve kontrol vardı. Şimdi kimse umursamıyor bile. Yani geri dönme olmaz. Hem de bu kadar ekonomik sıkıntı varken
Cevap
70Cevap
Kapatsınlar kapıları ne bekliyorlar ben korona oldum hastaneye bile kabul etmediler beni ama bilmem ne ülkedeki insanı tedavi ediyorlar. Zaten bu ihmalleri yüzünden ne geldiyse başımıza geldi doğru düzgün iş yapan yok her şey abuk subuklaşmış neden herşeyi zorlaştırma peşindesiniz. Aşıda olmicam yine bu pis ne olduğu belli olmayan virüs yüzünden kimseye güvenim kalmadı.
Pandemi mi? Fahrettin ve tayyip başka ülkelerdeki koronalı hastalarında tedavi edebileceklerini söylemiş. Bazı ülkeler teşekkür mesajı yayınladı. Çok başarılı ya tedavide. Koronadan ölü çıkmayan aile kalamdı nerdeyse. Varyant türkiyeye ulaşsa bile bizim onu öğrenmemiz yılları bulur hatta belki hiç öğrenemeyiz bu yalancılar yüzünden
Bu saatten sonra kısıtlama filan olmaz. Olsa da artık kimse uymaz. Herkes kovit geçirdi zaten. 2 doz biontechten sonra hafif covid atlattım. Artık hiç dikkat etmiyorum. Normal yaşıyorum hayatımı. Markette, toplu taşımada, avmde maske takmak dışında kurallara uymuyorum.
Bu kisitlama olmadigi için babam hayatini kaybetti hakkimi helal etmiyorum
İnsanlar doğar, yaşar, büyür ve ölür. Kovit sadece basit bir neden. Kısıtlama olsa da bu hastalığa yakalanabilirdi. Kadere inanmam ama gerçek bu
Evet ama daha uzun yaşardi
3-5 yıl daha uzun yaşamak sence çok önemli mi? Ben biraz hızlı yaşa erken öl kafasındayım da. Belki de gencim diye hayatı pek umursamıyorum
İyide babam yaşli degildiki 3 5 sene olsun 40 yaşindaydi 20 sene daha yaşardi belki
Sen ölümu tatmamişsin sevdigini kaybetmemişsinki bu kadar rahatsin
Geçmiş olsun. Kutlu tini şad, mekanı uçmağ olsun.
hep diyorum her zamanda söylemeye devam edeceğim, bu virüsler, varyantlar vs hepsi düzmece dünyayı insanları istedikleri konuma gerirmek, köleleştirmek için bu kaos ortamını sürdürmeye devam edecekler taa ki insanoğlu metaverse olana kadar.. ne zaman metaverse olduk işte o zaman bütün bu virüsler son bulacak
Hiç gitmedi ki geri dönsün sadece insanlar bitmiş gibi yaşıyıor. Her gün vaka sayılarına ve ölümlere bakınca gitmediğinianlamak kolay
Hmm. Demek ki dış mihraklar bitmesini istemiyor. Dünya nüfusu yeterince azalmamış bir de virüse göre aşı değil aşıya göre virüs çıkarıyorlar para kazanmak için. Devletlerin işine geliyor bu virüs. Hem nüfus azaltıyorlar ileride kıtlık çıkma ihtimali var çünkü su kıtlığı. Hem de aşıdan para kazanıyorlar.

Harbiden yeter hea
Bu işten birileri milyon dolarları kaldırıyor ve ne hikmetse tam hafifledi derken, yeni varyantlar ortaya çıkıyor. İnsan kasıtlı olduğunu düşünmüyor değil.
Klasik koronadan sonra yaklaşık 12-13 tane yeni virüs haberleri ve varyantlar duydum duyuyoruz, doğruysa bile doğru olduğuyla 1-2 gün haber oluyo sonra kendiliğinden uçup gidiyor.
Bizim bakanı anlamakta zor hem varyant bulaşmasın diye yasak koyuyor ama diğer ülkelerden hasta kabul edebiliriz diyor
Güzel günler görmek hayal oldu. Her gün daha da kötüye gidiyoruz. İnsanlığın sonu geliyor. Öyle bir çağa denk geldik ki, onda da yüzümüz gülmedi. Bu saatten sonra da güleceği yok.
Vaka sayılarında artıs olursa evet gelebılır.. Tum dunyayı etkıler sonucta her anlamda ekonomı saglık vs.. Tam başa gerı donulmez ama kısıtlamalar olur elbette
Etrafına dönüp baktığında, ister sokak ister işyeri, ister okul.
Virüs varnış gibi tedbirli olan kimse gördün mü son bir aydır?
Kol gibi geçecek ama ne zaman duu bakalım.
Sanmam bir ara da çinde ilk çıktığında yere yıkılıp ölüyordu herkes. Kimse kusura bakmasın bunlar hep algı operasyonu. Ya milleti korku filminde yaşatmak istiyorlar. Yaptır aşını olursa virüs çıkma 14 gün.
kafan çalışıyor, yorumlar mal dolu. çindeki paır patır düşmeler niye görülmedi TR de diyorum cevap veremiyorlar. hepsi korkutma ve algı amaclı oldugu çok belli. bku çıktı zaten bu çakma salgının
Delta varyantı oldum bak sana şunu söyleyim aynı normal grip ya işte algı bu madem bir şey yapacaksınız hafifletin algıyı
tr için su ankı saglık bakanlıgının acıkladıgı verıler gercegı yansıtmamaktadır.
ası olun , maske mesafe hıjyen.
Bir kapanış daha olursa Türkiye'de V For Vendetta filmi çekilir.
Pamdemi bir yere gitmemisti ki zaten kisitlamalar vardi... asi oldum ya da coronaya inanmiyorum diye maske takmamazlik etmiyorsaniz bir sey yok
İyi günler ne zaman geldi ki? Ülke içinde kısıtlama olacağını sanmıyorum. Sınırlar için olması gereken kısıtlama yok zaten
Hoşgelmiş, bizim de gözlerimiz yollarda kalmıştı 2022 ye bu virüs hangi kombinle katılacak diye, öğrenmiş olduk.
Pandeminin de coronanın da... Zaten ülke karışık bir de hastalıkla boğuşuyoruz bıktım vallahi. 2021 yılında doğan bir yeğenim var bebek koronadan önceki hayatı bilmeden yaşayacak düşünsenize ne kadar saçma...
Genelde son iki yıl zaten hep aynı şekilde geçiyor bir de sokağa Çıkma yasakları kapanmalar olur seneye de aynısı olur bakın görürsünüz😂
plague inc oynayan kişinin dna'sı bitesice :( bizimkiler hiç dikkatli değil olan öğrencilere ve çalışanlara oluyor
Gelen geldi halada gelmeye devam ediyor zaten bu pandeminin biteceğide yok birileri düğmeye bastı bizde olacakları izliyoruz işte
Kene gibiler bi doymadı su halkin uzerinden beslenenenler
Herkes evrim gecildigi gibi koronada evrim gecirir biz aşi ürettikce onlarda evrim gecirecek bence iyi bir aşi gerek vücudun icinde öldürsüb
Aşı hiçbir şekilde işlemeyecek, böyle olacağı belliydi.
Bi durun ya yeter , panik atak var zaten. Azdircaksiniz panik atağı şimdi.
@misss34 teşekkür ederim.
Başlatmasınlar NU’larına ya. Yeter artık yeter ağlicam
Bu kısıtlamalar yetmez daha fazla tedbir almamız lazım
zaten günler kötü
ancak yapacak bir şey yok diyerek yaşıyoruz
daha kötü ne olabilir ki:)
Taç şekilli bu virüs ailesi evrim geçirmeye çok yatkın
Geçen yılbaşı da böyle oldu.
Iyi oldu içip sı. çmalar azalıyır
Bitmesini beklerken çeşitleri çıkıyor başımıza yetti ya
O kadar uzak kalmışım ki, ilk defa şimdi haberim oldu. NU da neymiş 🤦🏻♀️
Çok uzak kalmadin merak etme. bizde bu akşam öğrendik zaten 😅
Afrika'da vaka bitmişti varyant çıktı... en cok vaka olan ve ayni zamanda en cok aşı olan Almanya'da filan çıkmıyor bu varyant... Bi sıkıntı var
Haydaa baslayacam simdi koronasina da varyantlarina da.. yeter ya ama
Bence döneceğiz gibi görünüyor. Umarım dönmeyiz ama aşı da kurtarmıyormuş dediklerine göre...
Zaten karanlik zamanlardayiz. Kapatilsada umrumda olmaz yine evden calisirim
Ya bi durun ya. Saydıkları ülkelerde aşılama oranı ne
Giriş çıkışı kapatsınlar diyecem ama yapamazlar maalesef
ne biçim isimler bunlar ya 19 neden 20 değil de 19 mesela
nu de nedir ressamın nü sanat çalışması gibi :D :D
@BryanHawk bilimleri batsın
bu virüs ha bire mutasyona uğruyor buna rağmen tek tip aşı çıkarıyorlar
aşısının bulunması bile bir hataydı mantıksızlıktı zaman kaybıydı
yoksa virüsün mutasyona uğrayacağını bilmiyorlar mıydı
Bu salgın çığrından çıktı artık sonumuz ne olacak bakalım.
Ya arkadaslar sizin beyniniz yok mu da ulkenin yasak koymasini bekliyosunuz ki? Haa virus varmis vakalar da artiyo baya neyse yasak yok gezebilirim mi yani
önüne geçilemeyecek hiçbir şekilde, varyant babam varyant.. aşı maşı hikaye
Vallahi , artık hayatta kaldığına Mucize diyorum Şükrediyorum ve bu yaşanılan salgının biran önce bitmesi için dua ediyorum rabbim hepimizi bu illetten korusun 🤲😢
Hayatta kaldığıma yazacaktım canim
Hayatın artık anlamı bile kalmadı. Covid, ekonomi. Her şey kötü her şey
Bence bir yıl içerisinde artık eski normale yaklaşırız ya. Yani öyle umuyorum
of gerçekten bıktım yeter artık milleti bi salsınlar
Bence yeni bir dalga geliyor pandeminin başlarına değilde belli kurallar gelecek yine bence
Turkiyede her an bir kistlama cikabilir malum ortam gergin
Başka ülkeleri bilemem ama bizimki bir kapanmayı daha kaldıramaz.
Sanmıyorum o kadar kötü olmaz
Yapıştı yakamıza bir kere
Bitsin artıkk gerçekten bıktıkkk sonu yokk mıu
Ay allah belasını versin bunların bıktık vallahi
Hayy sıc... nusuna bi bitmedi
Cik normal butun dunya sikine sallamadi
Yemişim Nü'yü :) :) :)
Senelerce kurtulamayacaz gibi duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?