https://www.mynet.com/hayvansever-imam-caminin-kapilarini-kedilere-acti-110106883528

Her gün 15-20 tanesini besliyorum. Onlar canımız bizim , sokakta yaşamalarının bir önemi yok. Antalya henüz o kadar soğumadi ama sogursa içeri de alırım hepsini 😂
Ben almadım ama apartman da vardı müstakil evim olsa ben de alırdım Onların canı çok değerli Maşallah 😊
Bizim apartman hayvan sevmez hatta insan sevmez hatta ve hatta bunlar canlı sevmez
Onlara rağmen alıyoruz ahaha 😅
Ben özellikle alıyorum. Millet arkamdan küfür ediyor ama 😁😁😁
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Cevap
4Cevap
Görmek istediğimiz, anladığımız müslümanlık işte bu. Cocuklugumdan beri hayvanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Dünyanın en güzel varlıkları..🐈
bizim sitedekiler içeri sokturmuyo kedileri... yazık bi de kamera var kim içeri aldı görüyolar yönetici uyarıyo sonra aileden bi ton azar işitiyorum yazık
tamam iyi hoşta kalılar hep kedi tüyü olur. kedilerin soğuklara karşı donanımı var zaten tüyleri. o temizliği yapabilecekmi ki. kedi beslediğimden biliyorum...
Kendi dünyadaki en temiz hayvandır
İmam dediğin böyle olur. Cuma namazına gelenleri provoke eden, siyaseti ibadet yuvasına sokanlar örnek alsın.
Işte dim adamı böyle olur helal. olsun diğer sarıklı şeytanlar örnek alsın..
Hepsi aynı sülale gibi
Alırım tabi evimi bile alırım
Örnek imam 👏🏻👏🏻👏🏻
Oy yerim bunları ham ham
Yuva yaparım
Kedi yok ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?