Müslüme’nin dedesinin dna analizinde aslında babası olduğu ortaya çıkmış. Bu olayın altından daha neler çıkacak bilemiyorum ama çok ilginç gerçekten insanlar kafayı yemiş gibi. :( Siz neler düşünüyorsunuz?
bu adamı içeriye atıp içerdeki insanlardan bu adamın öldürülmesini bekliyoruz. ne garip bir durum. sırf avrupa birliği istemiyor diye idamı kaldırırsan, zinayı suç olmaktan çıkartırsan, bunları olması gayet normal. burada bile öyle çok insan var ki karakter yoksunu , net olarak. utanma kalmamış insanlar da, az önce okudum çıldırdım, kocamı aldattım ama haksızmıyım diyor, böylesine karakterden yoksun, soru asparagas olsa bile yalan dolan gündem oluşturabilmek ve bu siteye fayda sağlamak adına Trol hesaplar olsa bile, bu kadar onursuzca sorulara nasıl izin veriyorlar anlamak mümkün değil. o sorulara zerre seref olmadan verilen cevapları gördükçe daha da çıldırıyorum. ve burada bu zihniyete sahip olan sapiklarin ilerde bu adam gibi olacağından zerre şüphem yok. biri buna dur demeli.
İnsanlar hukuk ve adalet bakımından yeterince iyi değiller. İdamın olduğunu düşün ve yanlışlıkla masum birinin öldürüldüğünü bunun geri dönüşü olmadığı için haksızlıklar yapılabileceği için İdamın olmaması daha iyi.
@MaskedpyshicRobe bunun önüne geçebilmek mümkün, mesala yalancı şahitlik edenlerin en üst seviyeden ceza alması örneği gibi. hele ki sonunda bu yalancı şahitlikten bir idam verilmiş ise, o yalancı şahidinde idam edilmesi gibi. belki mahkemelerin süreci uzayacaktır ama adil bir karara varılabilir. yanlı ve birilerinin itelemesi ile karar vermeye yönelilen hakim ve savcılar için bile ciddi yaptırımlar olursa, kimse canını hiçe sayarak bu tip işlere girmez diye düşünüyorum. anlaşma mevzuatı olabilir , örneğin parası olan bir karaktersiz garibanın birisine bir illegal iş yaptırabilir, itairaf etmesi karşılığında idam yerine ağırlaştırılmış müebbet verilebilir. bu kansızlar temizlenmeli başka yolu yok. hepimizin çoluk çocuğu var. sırf birileri istedi diye bir hayat yok edilmemeli. cezasız da kalmamalı.
@zAntiSosyalz gerçekten hakkı ile polislik mesleğini yapanları biliyoruz görüyoruz, dediğin gibi neleri ortaya çıkartıyorlar ama sistem adamı serbest bırakıyor. Kravat takıp duygu sömürü yapana indirim var bu ülkede. bu kökten yanlış bir uygulama.
@zAntiSosyalz bakınız arkadaşım. her insanın dayanma noktası gücü farklıdır. biz erkekler için son okta kadınımızın bize göz göre göre ihanetidir. adamın karısını öldürmesi anlık kopma ile olan bir şeydir. diyelim ki sen yasa koyucusun. ve dedin ki, Zina yapan kadın veya erkek hiç farketmez 10 yıl yatatacak, yatması yetmez, o ihanet eden kadın veya erkek kocasına karısına bu kadar tazminat ödeyecek. parasımı yok sülalesine haciz gidecek. varsa çoluğu çocuğu o zina yapana verilmeyecek, hatta ismi kimliğinden silinecek , anne baba bilgisi. kalan eş çocuklarına bakamayacak durumda ise Devlet bu çocuklara sahip çıkacak. velevki buna benzer bir yasa çıkarttın. yasa korucusun ya. kim kaç kişi bunca şeyi göze alabilir ihanet içine girebilir? daha farklı cezalar da uygulanabilir. ben sadece örnek babında verdim.
Bizi şimdi yönetenlere bak. Her türlü hırsızlığı uyuşturucu ticaretini yolsuzluğu yapıyorlar. Ama yargılamiyorlar. Bu adalet değil. Ülkemizde hukuk falan yok. Yargı resmen bir hırsızın elinde.
ama bu sorunu çözmek mümkün. Hatta bu konu için bana yetki verseler bizzat ben çözerim.
Örneğin Finlandiya eğitim sisteminde kiva programı diye bir şey var daha çocukken şiddete basvurmamayi iletişimi güzelce öğretiyorlar. Çocuklara okullarda bu eğitimi verebilirsin. Veya devlet tarafından iyi korunan ücretsiz psikologlar ile milletin sorunlarını dinleyebilirsin. Trtlerde TV de savaş dizisi yayinlayacagina psikoloji eğitimi verebilir öfke kontrolü siddetsiz iletişim kitapları dağıtabilir vs..
@litüintegral bakınız ben ölümü savunmuyorum , öldürenleri de savunmuyorum. benim söylemek istediğim, Devletimiz insanlık suçu olan ihanet gibi kavramlarda gerekli cezayı işlemi yapmazsa, millet bu cezayı kendi keser. diğer konularda ölüm ne kadına ne de erkeğe yakıştıramıyorum. gerekli cezalar verilmelidir, kim olursa olsun.
@zAntiSosyalz tamam sana bir soru sen alakaya uygun bir şey yaz sorudan sonra. adam geldi senin bir çocuğunu öldürdü öyle veya böyle, kanunlar da adama gerçekte olması gerektiğinden az ceza verdi veya bir af ile çıktı çıkacak hapisten. ne yaparsın? tamam devlet böyle uygun mu gördü dersin. kaç tane insan tamam ya ne yapalım der, diyebilir? sen genellemede kendi düşüncelerinle nasıl bir tutabilirsin insanları? bak kesin bir şey söyleyeyim, evli değilim, yarın diyelim evlendim ve kadınım bana ihanet etti. olmaz olmaz ya, boynuzladım lan seni dedi. tereddüt edersem namerdim, tek kurşunda vururum o kadını. şimdi ben miyim suçlu?
@zAntiSosyalz senin baban aldattı diye uykusunda annen tarafından baltayla doğransa tamam yani. ya da anneni parçalayıp her tarafını bir yere gömse baban o da haklı?
el kadar bebeğin otopsi raporunda cinsel istismar yüzünden öldüğü yazıyor. dedesinin istismarına maruz kalmış olması, aynı adamın bebeğin annesine tecavüz etmiş olması ve bu bilindiği halde aynı çatı altında yaşanmaya devam edilmiş olmasına değinmek bile istemiyorum. sizin içini şişire şişire balon ettiğiniz 'kutsal aile' tam olarak bu. kutsallar adı altında o yapmaz, bu yapmaz... tacizcinin tecavüzcünün itibarını koruma çabası sadece. sadece susuyor, yitip giden hayatlara ah vah ediyorsunuz. ikiyüzlüsünüz. yıllardır en ufak ilerleme yok toplumda, sadece midemi bulandırıyorsunuz. İstanbul 'un ta göbeğindeki mahallemizde kızlar sık sık "hamamdan" hamile kalırdı. 10 yaşındaydım. olan biteni kimse konuşmaz; cılız fısıltılar duyulurdu. kıssadan payımıza düşen hisse, kurnayı kaynar suyla doldurup, mermeri iyice yıkamak olurdu. yıl 2021. değişen hiçbir şey yok. karşı komşumuz kore gazisi hasan amca apartman kuytusunda kıstırıp mememizi ellemesin diye tetik durmak zorundaydık. zira büyüklerimiz her gün yüzyüze baktıkları karısı sakine hanım utansın, sıkılsın, üzülsün istemezlerdi. kahvede sokak köşelerinde askerlik hatırası olarak anlatılır; gülünür, pek eğlenilirdi "bölüğün köpeği nazlı" hakkındaki hikayeler. içtima anında gelip tecavüzcüsünün önünde g*tünü sallamasına pek gülerdi “ağabeylerimiz”. bitli nimet'in aldığı iki somun ekmeği deftere borç yazmak için okşayarak taciz ederdi aşağı mahalledeki bakkal amca. alışverişi keserdik en fazla, o da nimet'e bi inanan olursa. susmak, hasır altı etmek, görmeyince yaşanmadı zannetmek en sağlam hasletimiz. yere batsın kutsallarınız.
bi yerde okudum aile sorguya alındıklarında annesi eşim askerdeyken kayınbabam bana tecavüz etti çocuklarımdan biri onun eğer biri bir şey yaptıysa o yapmıştır demiş.. ve tutuklanmıştı dedesi zannedersem verilen ifadeden dolayıydı. şimdi ise dna çıktığında tecavüz ettiği ve kanamadan öldüğü aynı zamanda babası çıktığı belirlenmiş.. bu şekilde okudum. iğrençlik cidden allah ıslah etsin.
İşte sana anadolu gerçeği. Kapalı toplumlarda aile içi tecavüz son derece yaygındır. Kim kimi sever sksin de cocuklara dokunmasinlar bu hayvanlar. Dedeye daha bu dünyada cehennemin kapısı ardına kadar açıldı. Cezaevinde intihar etmezse onu ortalık orspusu yaparlar.
Tecavucuye idam derim baska birsey demem Ama biryerde okudum yalan degilse diyor 8 aylik gelinmi kocamin babasi bana tecavuz etti once direndim. ama. simdi benimde hosuma gidiyor Izledigimiz filimlere bakin en cok izlenen filimler namussuzluk yapan filimler izleniyor aşkı memnu vs vs ali kaptan vardi bir ara
bunlar nasıl insanlar ya. nasıl bir dede. hadi adam iğrenç. kadın buna nasıl izin verdi. birde aynı cadırın içinde nasıl yaptılar ne ara yaptılar. hepsi aynı cadırda yatıp kalkarken bunlar nasıl ilişkiye girdi ya. nasıl vicdansızlık bu. madem yaptınız ya bu bebeğe niye kıydınız.
müslümenin dedesi ablasının ve müslümenin hem dedesi hem babasıymış. müslümenin anneaine tecavüz etmiş ablasını taciz ediyormuş müslümeye de tecavüz ettiğinden ölmüş minik melek. yüzünde nur kalmamış yumru yumru iğrenç pislik. mersinin paluları da bunlar...
Bir Şey Diyecem Bu Haber İftira Olamaz mı ki Çünkü Adam Çok Yaşlı Böyle Biri Nasıl bu Şeref Yoksunluğu Yapar Akıl Alacak Gibi değil Görüntü Dna Gerek Bunlar olmadan İnanmayin Eğer Gerçekten Bu Şeref Yoksunluğu Sen Yaptıysan Allah'ın dan bul Diyorum Ama Yapmadiysan iftira ya uğradin ise o kişi bulsun
Söyleyecek söz yok... İçimden trilyon küfür geçiyor.. Dışarda görsen insan formunda olmasına inanırsın.. Ama aslı insan bile degil.. Ne akıl ne vicdan sahibi.. Bizi hayvandan ayıran hiç bir özelliği barındırıyor.. Yazık ki ne yazık... Bu hayatta en çok çoçuklara üzülüyorum... :(
bi yerde okudum aile sorguya alındıklarında annesi eşim askerdeyken kayınbabam bana tecavüz etti çocuklarımdan biri onun eğer biri bir şey yaptıysa o yapmıştır demiş.. ve tutuklanmıştı dedesi zannedersem verilen ifadeden dolayıydı. şimdi ise dna çıktığında tecavüz ettiği ve kanamadan öldüğü aynı zamanda babası çıktığı belirlenmiş.. bu şekilde okudum. iğrençlik cidden allah ıslah etsin.
Canilerin günahını masum melekler çekiyor. Ne diyim şaşırdım desem yalan olur. Umarım bir yanlışlık vardır diyorum. Küçücük çocuktan ölmesini isteyecek kadar ne zarar görmüş olabilir bu insanlar. Deccal mı girdi çocuğun içine yani yazdıkça benim sinirlerim zıplayacak. Kim sorumlusu ise uzun süre can veremesin.
Emin olun bu adam ailede en saygıdeğer adam olarak nitelendirilmiş bir şekilde bugüne kadar el üstünde yaşamıştır.
Okuyanınız veya filmini izleyiniz var mı bilmiyorum ama hatırlarsanız Zülfü Livaneli'nin "Mutluluk" adlı romanı ve o romandan esinlenilen filmi vardı ki.. Benzer durumlar onda da vardı. Yazık ki böyle durumlar hayatımızdan hiç eksik kalmıyor. Yazık ki ne yazık..
meleketin ahlaginida edebinide kulturunude bu hukumet bozdu ama o ayip aman bu gunah diye diye insanlar onu giymesin bunu soylemesin ama karanlik odalarda butun sulale birbirini s... sin o zaman sorun yok kadin taciz tecavuzleri aile ici mobingler isyeri tacizler calisma saatleri maas yetersizlikleri ulkenin anasini bellediler.
Utanç verici. Erkeklerin zorla ilişki yaşama arzusunu anlayamıyorum 2dk zevk için can bile alıyorlar. Bu zihniyetleri acımadan gebertmek lazım. Kadınlar ve çocuklar silahlanmali öyle bir zamanda yaşıyoruz... Yasalar acınası halde.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
YAZIKLAR OLSUN... BENİM RAHMETLİ DEDEM HALA GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİR. BENİ KOKLADIĞINDA ALDIĞI HUZURU TARİF EDEMEM. O YAŞIMDA BİLE BANA SICAKLIK VERİYORDU BENİM İÇİMİ ISITIYORDU. DEDE GİBİ DEDEYDİ... AMA BÖYLE REZİLLERİDE VAR. YAZIKLAR OLSUN BÖYLE İNSANLARA.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Allah belasını versin diyorum tüm içtenliğim ile. Bu ülke böyle şerefs1zleri besleyip yaşatmaya devam ederse daha kim bilir neler görecez. Bir insan gelinine bunu yapar mı ya da gelin eşinin babasıyla edep saygı ahlak sıfır sıfır. Tek dileğim artık idamın gelmesi ve bu gibi p1çlrin geberip gitmesi. Umarım kimsenin başına böyle bir şey gelmez. İğrenç bir durum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zalimler için yaşasın Cehennem, Mazlumun gözünde kalmasın yaş, nem, Allah'a tek bir duam var her dem, İnsanlık artık insana versim önem!!!
Artık midem bulanıyor bu nasıl bir iğrençlik buradaki baxı6 hemcinslerim de sapık her kıza yvşıyorlar sosyal medyadan sözlü taciz yapıyorlar ulan az adam olun gvatlar
Alışık olduğumuz durumlar bunlar. Yaşanıyor yani yapacak bir şey yok. dünya böyle bir yer. Kabullenmekten başka çare yok. iş kadınlarda bitiyor bence. Yeterince mücadele etmediklerini düşünüyorum. bir sürr sonra alışıp gidiyorlar bence.
"cani, canavar, iğrenç mahluk, aşağılık" kavramları yetersiz ve anlamsız kalır bu et parçası nesne için, söylenecek söz yok ki. bir büyük bidon dolusu seyreltilmiş hidroklorik aside (saf olmasın ki yavaş yavaş eriterek öldürsün) bunu çırılçıplak şehir meydanında yukarıdan ip ile yavaşça içine gönderip izleteceksin, belki çok daha kötü bir yöntemle ibretlik işlem yapılmalı ama gel gör ki yok bu tür bi uygulama
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bunlar yanlarından etekli kız geçse günah diye taşlarlar
18
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Merhaba konuya hakim değilim. Bilerek kaçtığım bir konu da aslında. Bazen kadın olmaktan utanıyorum. Yapılan bu şeyin hiç bir açıklaması olamaz. Mide bulandırıcı. Eşinin baba dediği, babam deyip seni ona, onu sana emanet ettiği bir durumda bunun yaşanılması.. Ardından bir meleğin ölümü. İnsanların hatalarını çocuklar çekmemeli. Her kadın anne olamaz. Annelik öyle kutsal ki herkes anne olamaz. Hiç bir şey anneliğin önüne geçmemeli, geçirilmemeli...
yılların haber kanallarına bile güvenemezken abuk subuk twitter hesaplarından yayınlanan haberlere mi güveneceğiz. Dosya gizli, yayın yasağı var, resmi bir açıklama olmadan inanıp milletin günahını almaya gerek yok.
Normal bir sey şaşprmadım biz hic bir zaman düzelmiyecez yoldan cıktık ama hangi yoldan Allahın yolundan çıktık onun emrettigi yoldan gitmedigim sürece biz düzelmiyecez sonra kalkipta vay niye böyle oldu vay niye şöyle oldu demeye gerek yok
Söylenilecek o kadar şey var ki aslında... ama bu konuşmaların bir sonuca varmıyor ya da çözüme ulaşmıyor olması susturuyor beni sonrasında. Bu ilk değil, ama son da olmuyor.
Yaşlı erkekleri hiçbir zaman sevmedim sevmicem içlerinden o kadar pis düşünceler geçiyor ki. Birgün çocuğum olursa asla yaklaştırmıcam göz önünde olacak her zaman. Tiksiniyorum artık
Siz hiç çocuk torun dedeye dayıya halaya çeker, yaş 70 iş bitmiş diye bişey duymadınızmı. Dna ya baksan torunun çocuğuda dedenin oğlu çıkar bunadamı inanacaksınız, birileri asılsız haberler yayıp milleti geriyor, sonucu görmeden yargılamayın önce vicdan.
Görüşlere baktım da normal karşılayan ve sakin kalanlar var ben mi haberi yanlış okudum yoksa insanlığımızı kaybediyor muyuz. Şu an küfür ediyorum halen. her gördüğümde de edeceğim..
Bu adamı eski usul köy meydanında önce günlerce işkence edip sonra leşini sallandıracaksın. Şiddete karşıyım ama insana ve hayvana karşı olanına. Bu mahluk iki kategoriye de girmiyor.
Dedesini iki metrelik 30 santim çaplı bir kazıya yavaş yavaş oturtacaksın ama bunu öyle gizli saklı değil meydan da yapacaksın tv ye falan da çıkaracaksın sansürsüz tamamen ölmeye yaklaşınca kesip ağzına vereceksin erkek organını ben bir erkek olarak hem çinslerimden nefret etmeye başladım
Konu insan olunca ve bu ülkede, toplumda ben bir şeye şaşırmıyorum artık. keşke doğuştan her rahmi olan çocuk doğurmasa olan çocuklara oluyor sadece kimse bu kadar kolayca üremese.
kadın bana tecavüz etti deyip işin içinden sıyrılacak 70 yaşında kaldırdı da tecavüz etti yazık diğer adam da kendi çocuğu sanıyor. konu kadınsa kendimden bile korkarım
100 kere okusam da aklım hayalim almayacak ki bir de bu durumları yaşayan ilk ve son kadın çocuk olmayacağı gerçeği beni yıkıyor. Tüm insanlıktan iğreniyorum hem de fazlasıyla.
Çocukların dünyalarını karartıyorlar. Sonra bu çocuklar niye eşcinsel oluyor , niye oluyor acaba asıl sizin sapkinliklarinizdan dolayı olmasın. ?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç şaşırmadıkkk. Elin kızını evde başka erkeklerin içine sokan sözde koca düşünsün.. kızını kocaya veriyorum. Diye. Evde 3-5 erkeğin olduğu eve gelin diye veren aile düşünsün. O kızı öldürmese o kız. Büyüse o kızı da. Tecavüz ederdi.
Bunu İranlıların yaptığı gibi Vince asıp sallandırmak lazım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kayınpederi gelinini hadi ordan, aynı çaderda bu tihniyetteki birileri belki grup da yapmış olabilir baba oğul ve gelin.. Çocuğun kendisinden olduğunu biliyordu ve öldürdü. Olay bu