Umutmu kaldı. Hadi yapılsın, muhalefet, "direksiyonu geri kıracığım" diyor. Yani tekrar referandum, tekrar sandık, sonrası yine sandık. Bizim vakit kaybetmeden icraata yönelmemiz lazımken, en az iki yıl kayıp, hele tekrar iktidar alırsa, yandı gülüm keten helva. Öte yandan, hükümet bu tuzağı görmedi, ucuz ucuz her şeyi satın aldılar, faizle iliğimizi kuruttular, çıkarken, dolaeı yükseltip, yine soyulmuş soğana çevirdiler. Kıtlık geliyor dendi, tarım kötü dendi, çifçiye destek sadece para değil, yerli tohum, yerli gübre dendi. Evlere şenlik tarım bakanı bunca beceriksizliğine, pahalılığa ramen koltuğunda. Onu o koltukta tutan, koltuğuna layık olamaz. 10 milyar dolar için, bize her türlü oyunu yapanlarla el sıkıştık. Kaç casusu yakalandı bu ülkede o ülkenin. Şimdi geldi ise, çok büyük fırsatlar görmüştür. Yine bir tuzak seziyorum. 100 parti var, 8 parti arasında memleket harab oluyor, 82 partiye konuşma hakkı bile tanınmıyor. Bu kadar partiden bir umut yok. Çok bıkkınım, sinirliyim, üzgünüm😔😔
Yapılsın, herkes terörist, bölücü, beceriksiz, ahlaksız, iktidar müthiş sütten çıkmış ak kaşık. Yeter 20 yıldır sanki muhalefet de kalan kendileri gibi davranan kendi söylemlerine bu kadar tutarsız kalan güven vermeyen bir iktidarı niye istiyim hala. açıklama neden yazdım yazıldı diye :)
İktidar ve ittifak olduğu mhp korkuyor yenilgiye uğramak için o yüzden erken seçim yapılmasına karşılar. Erken seçim olsa şu an da iktidar değişirdi. İktidarın yalanlarında anlattığı gibi değil ülke hayat pahalı insanlık değersiz.
Onlar secimde kaybedeceklerini bilseler bile farklı planlar hesaplar yaparlar. Daha bir buçuk yıl yemeye devam edecekler. Koltuktan indikleri zaman bir daha o koltuğa oturamayacaklarini ve hatta başka şeyler olacağını da iyi biliyorlar.
İster erken ister geç dürüstçe yapılsın seçimler. Boş oy kağıtlarını toplayıp belli kutulara atmasınlar. Vatandaşın yerine oy verilmesin, oyuna getirilmesin. O zaman ister hemen yarın olsun ister seneye.
Vatandaşı pek suçlayamam çok kurnazca işlenmiş planların sonucu. ski yıllara bakın muhalefet gerçekten muhalefetti. Şimdiki partilerin sadece ismi var hepsi iktidar yandaşı. Ayrıca terorist yandaşları HDP DYP hangi devirde yarandı kim izin verdi? Bence durum düşündüğümüzden de vahim.
Eskiyi de ben iyi bilirim. Bu tepeden gelen soygun düzeni daha cumhuriyet kurulmadan çok evvel osmanlidan beri gelen devlete çöreklenmiş bir durum. Cumhutiyetin ilk zamanlarında biraz duruldu ve çok partili sisteme geçince yine başladı. Yani olay son 20- 30 yılın olayi değil. Toplumda aynen siyasetçiler gibi ahlaksız.
toplum ayrı bela buna katılıyorum ama seçim konusu Türkiyede bu kadar iğrençleşmemişti. Rusyaya SSB ülkelerine benzemeye başladı. 20-30 yıl önce böyle değildi kesinlikle. en azından seçim hukuku vardı ve gerçekten muhalefet vardı. Milletin cahilliğini kullanıp din kisvesi altında mikrop gibi işler yapıldı İran tarzı bişey. Neyseki iyi değil ve nasıl düzelir bilemem komple tmizlenmeli virüsle mucadele gibi.
Kim temizleyecek? En alttan tepeye herkes menfaatinin peşinde. Kimse elini ülke menfaati için taşın altina sokmaz. Onların vatanseverligi sadece lafta. Daha kötü günler bekliyor bence bizi.
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yapılsında ülkenin anasını daha da çok ağlatın gezi parkında 2 tane ağacı sebep göstererek yüz tane ağacı yıktırıp site yapan adama fazla fazla para verip oturan adamın gelip gezi parkı olayına katılıp erdoğan istifa sloganları atanlarda aynı zihniyet küçücük çocukları eyleme yollayıp öldürtenlerde yine şuanda istifa diye erken seçim diye gö tünü yırtanlar aynı zihniyet RTE baştan inecekte dağda teröristlerle fotoğrafı olan adamın partisiyle işbirliği yapan adam mı yönetecek ülkeyi teröristlerin pkknın sözünden çıkmayan pkk yı besleyen partinin sözünü dinleyen partiye mi bu ülkeyi teslim edeceksiniz ben Mustafa Kemal Atatürkün askeriyim lüks arabalara binmem geçinemem kuru ekmeğe talim ederim de Türke zulmeden Ülkemi mahveden Ellerinde şehitlerimin kanı olan adamı da bu ülkenin başına getirip koymam
Nasıl alakasız abicim uygulama otomatik olarak seçenek veriyor yorumda görüşünü bildirebilirsin diye bildiriyorum bende erken seçim yapılmayacak Selahattin Demirtaş içeriden talimat veriyor diğer parti milleti sokaklara davet ediyor sonra erken seçim içerideki terörist dedi diye erken seçim yapılmaz
Sataşma yapmadan da görüş paylaşmak mümkün. Bir başkası da gelip senin oy verdigin lidere terörist dese iyi mi olur? Bunu istemiyorsan sen de diline üslubuna hakim ol. Neden seçim istemedigini uygun şekilde anlat.
Kimse benim liderime terörist diyemez çünkü dağda gerilla dedikleri or os pu çocuklarıyla onların giydiği şeyleri giyip onlarla aynı kaptan bile bile yemek yemedi teröristleri korumadı kendi ülkesini korumak için iha siha silahlar teçhizatlar savaş uçakları üretti bir çok başarılı operaayona imza attı ülke bekasını koruyan. Ben şimdi bu adamı bırakıp teröristlerle iş birliği içerisine giren adama mı oy vereceğim o benim oy verdiğim lider değil o Türkiyenin lideridir. Sen onu öyle görmüyorsundur o ayrı ama o Bir Türkiye Lideri o Müslümanların lideri
Yoo diyen cok var. Sen kendi dar acindan bakıyorsun. Tabi çok diyen var ama korkularından sesli diyemiyorlar bunu. Burada siyasi mevzunun detayina girmeye gerek yok. Ben sadece uslup konusunda ikaz ediyorum.
Sana samimi olarak soruyorum sende samimi olarak cevap ver o zaman senin oy verecegin adam teröristlerle iş birliği içerisinde bu vatana gelecek zarar sana da zarar olur banada benim vatanım uğruna şehit olan askerimi şehidimi vurup şehit edenlere oy verecebilecek misin sen soruyorum ya vicdanın rahat edecek mi
Benim fikirlerim bana kalsın. Zira herkesin ak dedigi bana kara, kara dediği de ak gelebilir. Şimdi konuşup ta başıma iş almayayim. Yani fikirlerim riskli. Sana bir. büyük olarak tavsiyem, fikirlerin ayni olmasa da insanlarla konuşurken saygıdan uzaklasma. Siyaset halkı birbirine. düşman etmemeli.
Üstadım, hala tek parça seçime giremiyoruz, birde üstüne partilerimiz geçen seçimde olduğu gibi anlaşamayacaklar ve 6 ay hükümet kurtulamayacağını düşünürsek bu ülkenin iflası olur.