Gökkuşağına sahip olabilir misin?
Gökkuşağının tüm renklerini ortaya çıkartacak beyazlıktaki öğretmenlerimizin gününü kutlarız. İyi ki'lerle andığımız, haklarının teslim edildiği nice güzel yıllar dilerken, en sevdiğin öğretmenine bir mesaj bırak.

İlkokul öğretmenimden fiziksel şiddet görerek büyüdüm, ortaokulda cevabı bilmediğim halde sürekli kaldırılıp rezil edildim, lisede matematikten nefret ettirdiler... Hayatımı berbat eden, beni başarısız, özgüvensiz ve bildiğini cesurca söyleyemeyen biri haline getirdikleri için hepsine lanet olsun.
Öğretmenler gününü içten sevgiyle kutladığım birkaç öğretmenim ve Mustafa Kemal Atatürk e saygılarımla.
Üni 2. Sınıfım. Tabii yaptığım şeye okumak denirse. Ne kadar özgüven yoksunu olduğumu üniversitede anladım. Çeşitli insanlar gördükçe kendimi sorgulamaya devam ediyorum. Şanssız hissediyorum. Eksiklerimi ve kusurlarımı gördükçe kendimden utanıyorum
Tarih
Türkiye'de öğrenim gördüğim ilk 12 sene boyunca tanıdığım bütün öğretmenlerimi düşünüyorum, neredeyse tamamı vasat ve vasat altı, dünyadan kopuk, bir çocuğa, bir gence verecek hiçbir şeyi olmayan boş beleş insanlardı.
Türkiye'de öğretmenler kadar abartılan ikinci bir meslek grubu yok. İlkokul çocuğunun bile inanmayacağı batıl inançlar bunlarda, Facebook dedeleri gibi sosyal medya kullanımı bunlarda, dünyadaki yaşıtlarının çeyreği kadar dünyayı tanımama bunlarda, hayatı üç beş basit endoktrinasyonun etrafında yaşama bunlarda.
Öğretmenler alık insanlardır, ciddiye alıp beraber gülmeyin.
bu ülkede doğru dürüst bir öğretmen görmedim ben
eğitimci ne demek haberleri bile yok
güya pedagojik eğitim falan alıyorlar bırak ya
daha küçücük yaşta psikolojimizi bozuyorlar
kendilerine dayatılan ezberi azarı bize aktarıyorlar aynı şekilde
gerçi bu ülkede eğitim denen şey bu
ite kaka
bir sistem oturtamadıkları için henüz
kısaca boşa giden yıllar diyebiliriz okula
öğretmenler de o yılların zebanileri
Annem beni bir çiçeği büyütür gibi büyüttü her zaman vefa, sevgi ile.. Sonra güzel öğretmenlerime bıraktı beni onlarda bilgi ile büyütmeye devam ettiler. :) Yarın ben de iz bırakan tüm öğretmenlerime mesaj atacağım, iyi ki varsınız!
Cevap
25Cevap
Kolum kırılmıştı. Berbere gidemedim. Ablam saçımı kesti. Okula gittiğimde ders bittiğinde öğretmenim beni kenara çekip" paran yoksa sana para vereyim git tıraş ol" demişti yahu ☺️
Yeri geldiğinde azar yedim, yeri geldiğinde ders aralarında çay içerek bisküvi bölüştüm. Sizin ben de yeriniz çok farklı. Siz olmasanız ne yapardık?
Onlar kendi ülkeside yakın dönemde şehit olan ögretmenler; Necmettin Yılmaz, Şenay Aybüke Yalçın ve diğerleri ALLAH sizden razı olsun mekanlarınız cennet olsun,
Tek şuçları bir harf ögretmek olan zülme karşı boyun eğmeyen hainler tarafından kalleşce öldürülen ögretmenlerim olmak üzere tüm ögretmenlerin ögretmen günleri kutlu olsun...
Bu mesleği hakkıyla yapan Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum
Bugün benim de günüm.
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım, iyi ki varlar. Aileden sonra eğitim ve öğretimin limandır öğretmenlerimiz.
Katılmayanlar niye katilmadi acaba?
Kıskançlık kokusu mu alıyorum ne? 😅
''Kıskançlık kokusu mu alıyorum ne''
Kendi kendini parmakladığı bir görüş beğenilmeyince bunu kıskançlığa yoracak kadar kendini beğenmiş bir müptezelle karşı karşıyayız.
Öğretmenlerden ülkenin ekseriyeti nefret ediyor arkadaşım. Hele ki bu sitenin yaş grubunda öğretmen sevecek insan az. Sayfanın yaş ortalaması 10 değil. Ne sanıyorsun acaba? İnsanların gözünde çok saygın biri olduğunu mu?
@Ragnar_Lodbrok "Kendi kendini parmaklamak" ibaresini kullanacak kadar kendinizi bir şey sanıyorsanız, benim de sanmam gayet normal.
Kendi kendimin gününü kutlamam sizi niye rahatsız ediyor? İsterse sevsinler, ister sevmesinler. İnsanlar bana öğretmen olduğum için değil, zaten bir insan olduğum, bir kadın olduğum için saygılı olmalılar. Ve evet, bu yüzden saygın biriyim.
Size iyi akşamlar dilerim.
Vallahi hiçbiri iyi değildi, hepsi kendilerine yalakalık yapan öğrencilere yakınlık gösterirdi bi' kısmı ise benim maaşım yatıyo zaten ister dinlersin ister dinlemezsin modundaydı, ama bi' tane lise hocam var adaşım kendisi, ona da zaten 29 Ekim kutlama mesajı atmıştım o yeter de artar 😅
Mesleğin kendisi elbette çok önemli, ancak ne yazık ki öğretmenlerin bir çoğu yetersiz, ya da işlerine öğrencilerine karşı umursamaz. Görevlerini hakkıyla yapan bir avuç öğretmen var ben sadece onların gününü kutluyorum.
Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum 💖 iyi ki varsınız 💗💕💗💕💗💕💗💕💗💕💗💕💗
Hayatimda hic iyi bir ogretmenle karşılaşmadım. Kendim öğretmen olmayı seçtim ve onlara sunu diyorum: Asla siz gibi bir öğretmen olmayacağım!
En zeki öğrenci diye benimle sağda solda övündün, bilgi yarışmalarında sayemde fors attın ama sözlüme 80 verdin senin ben...
Sınavın kaçtı ki
Matematikten soğutan öğretmenlerim oldu. O yüzden egoist matematikçileri sevmiyorum.
Çok haklısın
Özellikle lise de görev yapan öğretmenlere bol sabırlar diliyorum. En zor olanı onlar için koca gençlere eğitim vermek.
Anca bağırıp çağırıyorlar nesi zor
Dayaklı zamanın öğrencilerindenim.
Haliyle hiçbir zaman öğretmenleri sevmedim, daima nefret ettim..
Kutsal bir mesleginiz yok cogunuz idealist insan da degilsiniz garantici tiplersiniz... saygilarla eski bir ogrenci
Başta Başögretmenimiz Musatafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm ögretmenlerimizin bu güzel günü kutlu olsun..
Bazı yorumları okuyunca mesleğimden soğudum ama yinede teşekkürlerr
çok üzücü bir durum insanların öğretmenlere bakış açılarının bu şekilde olması o zaman benim de hayatıma çıkan bir kaç kötü insan yüzünden tüm insanlar kötü diyip aşağılamam mı gerekiyor
Tanıdğım hiçbir öğretmen öğretmenler hakkında iyi intiba bırakmadı mesela benim. Napacaz?
Millet size mi soracak ne düşüneceğini? Şu yorum bile öğretmenlerin ne kadar boş insanlar olduğunun kanıtı resmen.
@Ragnar_Lodbrok ben kendimden biliyorum öyle bi öğretmen olmadığım için diğerleri beni ilgilendirmiyor ben kendimden eminim
Senin nasıl bir öğretmen olduğunun karar mercii sen olamazsın. Sosyopat mısın nesin?
Ki ben belli bir davranış grubu örneği de vermedim, ''şunu şunu yapıyorlar'' demedim. Sen neye mahsuben ''Ben öyle bir öğretmen değilim'' diyorsun?
Sen işte çocukları da böyle dinlemeden, ne dediğini bile anlamadan ezbere yetiştiriyorsundur.
Sonra millet düşünüyor bizim insanımız niye bu kadar cahil, bizim insanımız niye araştırmayı, öğrenmeyi, fikrini söylemeyi bile bilmeyen yığınlardan oluşuyor diye
Böyle ahmaklar tarafından yetiştirilmekten.
@Ragnar_Lodbrok senin mesleğin ne mesleğini hakkıyla yaptığına inanmıyor musun sen? Sizin gibilerin karşısına gerçekten iyi öğretmenler çıkmamış şu an emin oldum.
hem tam tersi ben öğrencilerimi cahilliğe karşı olsunlar diye yetiştiriyorum cahil olmasınlar diye benim verdiğim bilgiler önemli ama ben iyi birer öğrenci olsunlar diye yetiştirirken de asıl amacım insan olmayı öğrenmeleri
Evet senin gibi süpper insanlarla bir tanışsak öğretmenlere tapacağız di mi?
Ben bu hayatta lisede kaynakçılık yaptım mesela, otomasyon okudum bir dönem, müteercim tercümanlık mezunuyum İngilizce, Rusça'yı anadilim kadar iyi konuşurum, Ukraynaca, Almanca metin çevirebilirim, an itibariyle bir otomasyon firmasında işletmecilik yapıyorum her gün farklı dillerde insanlarla görüşüyorum vesaire.
Üniversitedeyken bir lojistik firmasında yabancı dilde günde 9 saat mesaiden gece vardiyalarında falan çalıştım.
Sen ne yaptın? Sırf başka meslek sahibi olamazsın ve tatilleri falan da iyi diye öğretmenlik okudun, hasbelkader atandın o devirden beri de müfredatı papağan gibi önüne gelen çocuklara sayıklayarak para kazanıyorsun. Seni herhangi birinden ayıracak ne vasfın var? Öğretmenlik mesleğini yapamasan ne işe yararsın?
Bir halt yapmadığını biliyorum çünkü dediğim gibi, bana yazarken bile ezbere yazıyorsun
@Ragnar_Lodbrok ben öğretmenlere tapın mı dedim!
Lisede Dil Anlatım dersinden notun kaçtı çocuğum?
ben seni tanımıyosam senn de beni tanımıyorsun nerden biliyosun başka yetkinliklerim olmadığını
senin yaran var belli
Varsa söyle. İşte bak, senin aksine ben yabancı ülkede 10 sene yaşadım, üniversite okudum, beş parasız el memleketinde gezmek zorunda kaldım, bin bir çeşit adam tanıdım. Vietnamlılarla makarna yemişliğim, Fransız bir adamla akdeniz kültürü tartışmışlığım var.
Bu hususta da, boş insanla dolu insanı ettiği laflardan dahi ayırmayı bilirim.
Seni tanımama gerek yok, zaten bütün memurlar kabaca birbirinin aynıdır.
İnsan tefekkürü ve ortaya koyduğu düşünce kadardır. Ötesini bilmeme gerek yok
Zaten öğretmenlerin bir çocuğa bir şeyler verecek insanlar olmadığını düşünmemin en büyük sebebi o, memurdan eğitimci olmaz. Dünyanın en düz meslek güruhundan çocuklara, gençlere dünyayı öğretmelerini bekleyen mal bir sistemimiz var.
@Ragnar_Lodbrok karşımdaki insanın mesleğine bakmam konuşurum nasıl bi insan olduğunu öyle anlarım bi insanın karakteri mesleğine göre şekillenmiyor ben hangi mesleği yaparsam yapıyım değişmem
Memurluk bir meslek değil, ki insanın yaptığı iş, kişiliğini etkiler.
Sen hayatın boyunca gerçek bir meslekle uğraşmadığın için öyle kimse mesleğine göre nitelik taşımaz sanıyorsun
İlber Ortaylı deyimiyle: Öğretmenler, memurlar uyduruk psödo sınıflardır, bunların ipiyle kuyuya inilmez.
@Ragnar_Lodbrok tamam sonuna kadar haklısınız...
Öyleyim, bak sonunda doğru bir şey söylemeyi başardın. Aferin.
@Ragnar_Lodbrok siz de böyle devam edin 👏🏼👏🏼
Sen böyle devam et. Zaten mesleğin gereği dümdüz biçimde hayatına devam etmen gerekecek.
Ben sabah kalktığımda psikopat gibi dalgalanan kurlar sebebiyle firmaya fiyat politikası belirlemekle, Rus bir firmaya makine tanıtımı yapmakla, PLC programlaması üzerine eğiitm almakla falan uğraşacağım.
Sen de işte işe gidip geleceksin.
@Ragnar_Lodbrok hayırlısı Bee yarın ne yapacağımızı söylüyoruz da dünya hali insan 1 hafta sonrasını bilmiyor.
Öğretmenler vasat insanlardır söylemimi gizli gizli destekliyor musun? ''İnsan 1 hafta sonra ne olacağını bilmiyor'' ne ya?
Neyi bilmen lazım 1 hafta sonrası için?
Seni eğitimci yapana var ya ben...
Neyse...
@Ragnar_Lodbrok iyi akşamlar uzatmak istemiyorum klavyeyle yazarken pek sağlıklı olmuyor...
bu böyle günlerce sürer
Benden de tavsiye olsun hiç tanımadığınız bi insana hiç bir dayanağınız yokken bu kadar nefret kusmayın.
Arkadaşım ben senin söylemlerin üzerinden gidiyorum.
Söylediklerinin ortaya koyduğu bir profil var.
Ne bekliyorsun? Ettiğin laflardan mesul olmamak mı?
Altını dolduramayacağınız bir fikriyatı dillendirmeyiniz.
Bu ''bence Türkler dünyanın en üstün ırkıdır'' diyen birinin ''Söylediğiniz ırkçılık'' tepkisine ''Beni tanımadan nasıl ırkçı dersin?'' demesi kadar abes bir tavır.
Tr de gercekten psikolojimizi bozan ogretmenlerin ogretmenler gununu kutlayacak degilim
Tüm meslektaşlarımı kutluyorum. Nice başarı ve huzur dolu yıllara ♥️🌿🕊
“Arka sıra bi ayrıl bakalım !” da dedik ayrıca☺️Günümüz kutlu olsun 😂🌸💃🏻
KS deki bütün öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun 😇
Ortaokuldaki Matematik öğretmenim emel hoca senin ben sülaleni skym
Kendimin öğretmeniyim günüm kutlu olsun Yaşasın gökkuşağı :)
Japon kültürü sizi aşar batılıların babannesi kaşar😇🙏🏻
Bu kadar çok ödev vermek zorunda mıydın? Yine de öğrettiklerin için teşekkürler.
Bana aziz dostum diyen hocamı yarın aramak olacak. Mesaj atmam bu durumda.
Kimden 00.00 da kutlama mesajı alıyorsanız ona aitsniz kızlar 😄
Öğretmenler günümüz kutlu olsun 💞
Hizli konu anlattığım için
-Hizli koşan atın b. ku seyrek düşer
diyen.
Soyadı Eci olan arkadaşımin uzun olan faullerini çekip
-Eci işler feci
diyen öğretmenimi şimdi daha iyi anlıyorum 😄
Olumsuz yorum yazanların hepsi çok iyi öğrencilerdi herhalde.
Tüm öğreticilerin ve eğitimcilerin ve kendini eğitime ve öğretime adayan tüm bireylerin öğretmenler günü kutlu olsun.❤️
Bugünlere gelmemde hiç bir faydası olmayan öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutlarım sayenizde hata yapıp kendi hatalarımı kendim çözmeyi öğrendim
Ben degilde Atatürk çok güzel demis öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.
Senin gibi öğretmen yüzünden sınıfının geldiği noktaya bak umarım vebalini alırsın. Gerildim
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun 💐
Başta baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerin gününü kutluyorum
Öğretmenim doğum günün kutlu olsun. Sana pilot kalem aldım eskiden olduğu gibi.😊
Hocam çok güzelsiniz size aşık oldum
Sizi seviyorum iyi ki varsınız
Böyle öğretmen vardida biz mi okumadik
Öğretmenim yok agaaaa
iyi davranın öğrencilere :)
Bu gün hiç gülecek havada değildim. Yarın bakarız
Öğretmenler gününüz kutlu olsun
Öğretmenler iyi ki var:))
iyi ki sizi tanıdım..
ögretmenler çok şanslı
Bu kız kim lan sjjsjsjs
İyiki öğretmenim, iyi ki öğretmenlerimiz var❤️