Zor bir dönemden geçiyoruz ve ilk kez uzun yıllar sonra ekonomik anlamda bu kadar köşeye sıkıştırıldı ülke. Peki bu savaşın sonunda kim kazanır dersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ülke öyle de böyle de büyüyecek, ama büyürken bu vatandaşa da yansıyacak mı önemli olan bu. Bu büyümeyi vatandaşa yansıtan kim olursa olsun hangi hükümet olursa olsun kazanır.
04 Yorumla- +1 yıl
evet kesinlikle. ama işim gereği birçom ülke geziyorum ve gördüğüm şeyler genelde emperyal ülkelerin şirketleri bir şekilde hükümetlerle ve devletle anlaşıyorlar ama eğer o hükümet biraz olsun ele geçirilmişse istedikleri tarzda anlaşmalar yapabiliyorlar. Yani vatandaşa yansıma kısmı çok düşük oluyor.. Yıllardır endişem bu, bu hükümet tamam gaz buldu çıkarıcak tabi bunu tecrübeli firmalarla yapması gerekiyor ve bu durumda yapacağı anlaşmalar vs. işte elinin güçlü olması önemli. bu yüzden birçok konuda ülkemizi yıpratıp elini güçsüzleştirip bu tarz anlaşmaları elyhimizde yaptırmaya çalışırlar. tüm dünyada böyle.. Neredeyse tüm petrol zebgini ülkelerde durum böyle olmuş sömürülmüşler yıllarca.
- +1 yıl
Tünya topyekün sömürge haline getirilmişken ve her ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de o sömürü mekanizmasının maşaları varken elbet savaşmak da zor olur ayakta durmak da. Ama amaç ülkeyi batırmak değil ki. kim batmış bir ülkeyi sömürebilir? Burdaki asıl amaç ülkenin daha çok üretmesi ama gelirin emperyallere gitmesi halka değil :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
- Gündem konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılSon beş yıldır, özellikle başkanlık sisteminden beri her konuda rezil rüsva oluyor mk ne her savaşı kazanması?
12 Yorumla- +1 yıl
Farklı bakmıyoruz, sen masal anlatıyorsun.
Kendisinin büyük mega maceraları: Faiz meselesi, ekonomiyi bitirdi
Suriye: Şu an bölge Rusya, Esat, YPG ve Işid'in kontrolünde, bizim askerimiz var Ruslara sormadan hiçbir şey yapmaıyorlar, açık hedefler periyodik şehit veriyoruz.
Libya: Bir halt kazanmadık.
Akdeniz: Napıyoruz? Zaten o Mavi Vatan zırvasının bir karşılığı yok dünyaya anlatılabilecek bir şey değil millet götüyle gülüyor bizim devletin iddialarına. Naptık arkadaşım? Mevlüt Çavuşoğlu atar atar atar, yalama yalama yalama şeklinde yaklaşıyor.
Ekonomi bitik, dış politika bitik, eğitim bitik, sağlık sistemi pandemide ağır darbe aldı, yahu bana biri söylesin bu Erdoğan neyi başardı? Ne konuda bizi iki gıdım ilerletti mk çıldırmayın insanı lan! Bugün, sadece bugün döviz karşısında %14 değer kaybetti Türk Lirası! Kripto piyasasında bull yakalasan anca bu kadar gelir.
+1 yılErdoğan'ı faizi indirmek yönündeki politikasından ötürü destekliyorum. Dolar yükseliyor ama bu politikanın yanlışlığından değil. Erdoğan'ın kararlılığına ABD tepkisi. Faizi indiriyor, iş adamlarını yatırıma çağırıyor, Türk Sanayicileri Ve İş İnsanları Derneği Başkanı, saf kan Türk Simone Kaslowski çok da umrundaymış gibi gelir dağılımındaki farktan dem vuruyor.
00 Yorumla
+1 yılkazanan kim olur bilemem ama halk olmayacağı kesin
biz hükmen yeniğiz şimdiden..07 Yorumla- +1 yıl
Kurtuluş savaşında elinde avucunda ne varsa veren halk o zaman da mı kaybetmişti
- +1 yıl
Halk tekrar bir kurtuluş savaşına girerse elbette kazanır ancak öyle bir güç, idrak göremiyorum
- +1 yıl
Halkta mı
- +1 yıl
Elbette halkta. yEni yeni korkmadan konuşmaya başladırlar ancak yetmiyor bazı şeyleri değiştirmeye
- +1 yıl
Bence biz farkında değiliz gücümüzün
- +1 yıl
Şimidye kadra sokaklara çıkmış olammız gerekirdi
kurlar ortada
geçim sıkıntısı ortada
insanların hali ortada
korkak bir millet olup çıktık
- +1 yıl
Sizi tutan yok.
Gündem konusunda 878 cevap paylaştı. Reyiz dediyse doğrudur eee dünya lideri ekonomiyi yönetmek kolay bisey değil ama reyizse sorun yok en iyi şekilde yönetir 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu nesavasi kazanmış olan halka oluyor kendileri 20 30bonmaas alıyor koyar i sizin gibi asgari ücretleri andırır ancak
00 YorumlaFetöcüler abd den fazladan dövizleri toplayıp Türkiye de satmaya çalışıyorlar. Dövizin yükselme sebebi bu. Geçici bir durum
00 YorumlaHangi savaşı kazanmış
111 Yorumla- +1 yıl
Yaşına baktım küçük mü diye ama küçük te değilsin. Azerbaycan'da ne yaptık bu Ermenistana cephe almak, libyaya asker yolladık Akdeniz'de gaz aradık bu Yunanistan ve fransaya cephe. Cezayir sana güvenip hava sahasını kapattı bu da fransanın sana cephe alması. Daha da saydırma bence.
+1 yılkazanamaz o adam sanmıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
ekonomiden anladıgını düşünmüyorum kitap falan yazmış ama çöp
hiç bişi olmaz ondan - +1 yıl
çok konuştugundan mı bazı söyledikleri yalanda yok avrupada daha iyimişiz
yavvv bırak bu gerçek degil atmasın
- Gündem konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılPardon reis hangi savaşı kazandı onu çözemedim
035 Yorumla- +1 yıl
Sen anlat bakayım hangi savaşı kazanmış Bi onu de bakayım feto bunu kandırdı Amerika rahibi bırak dedi bıraktı bir daha davosa gelmem dedi İsrail üstün cesaret madalyası aldı pkk davul zurnayla dağdan indirdi pkk başını alıp tv çıkarttı chp savaştı İstanbulu ankarayi kaybetti ben ekonomistim dedi ülkeyi batırdı şimdi şöyle bana senle ben başka birindenmi bahsediyoruz bu ülkede savaş kazanan tek bir lider vardır oda Mustafa Kemal ATATÜRK'tur o yüzden burada soytarıları kahraman gösterip bir yerinizden element uydurmayın
- +1 yıl
Yaşına baktım okadar küçükte değilsin bence biraz oku kendini geliştir bu işler televizyon karşısında diriliş Ertuğrul seyredip gaza gelmekle olmuyor kardeş 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bizim okuduğumuz kitaplar yeni yazılmaya başladı o nedenle arayı kapatmak için daha da çok okuyoruz. Amerika ramboyu çevirirken ne amaçlamıştı Bi sorsana Osmanlı düşmanı beyninize. O zaman anlarsın belki dirilişi selçıkluyu fatihi. Kalmazsın kurtuluş savaşı yıllarında. Övünürsün şanlı tarihinle. Gerçekler yeni yeni yazılıyor. hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
- +1 yıl
Kardeş reis size en son kaçak çay dağıttı sanırım iyi kafa yapıyor belli çarpmış seni ya da makarnayı biraz azalt beyine giden damarlarda tıkanıklık başlamış belli 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bak yarın bir gün sen diyeceksin ki ben Tayyip ci değilim ve ona oy vermedim bugünler çok yakın bu işler f16 ya terlik firlatmaya benzemez aç gözünü seyret tekrarı yok bunun ülken batıyor ülken sen halen titanik batarken sosyete kesimi gibi yemege devam ediyorsunuz çünkü hersey size normalmiş gibi gösteriliyor
- +1 yıl
100 senedir sizin gibiler yüzünden bu ülke Bi gram ilerleyemedi. Siz sadece arkanıza yaslanın ve izleyin. Rusyada çinde dolar ne kadar Bi bak. Hangi ülkelerde düşük hangi ülkelerde yüksek kısaca araştır. Dediğimi anlayacaksın. Biz bu savaşı da kazanacağız. Siz o zaman tamamen tarihe gömüleceksinşz
- +1 yıl
Ya senin cidden beyin loplarinda bir arıza var 20 senedir senin showmen reisin yönetiyor bu ülkeyi dikkatini çekerim daha düne kadar yardım ettiğimiz Bulgar senin ülkenden gelip alışveriş yapıyor neden para birimi leva bile senin parandan daha değerli çünkü senin reisin anca yapılan yerleri kapatsın ne çabuk unuttun daha düne kadar Suriye oğlum Suriye lan savaşta olan bir ülkeden patates ihraç ettin hiç sordunmu kendine makarnacı ya biz tarım ülkesiyiz neden patates soğanı dışarıdan ithal ediyoruz diye ama zaten onu sormuş olsan beynin çalışır gerçekleri görürsün sizin gibi Got kılları bu ülkenin içine ettiler zaten halen savaş diyorsun ortada bir savaş falan yok aslanım senin reisin Amerika ne isterse onu yapıyor ve yapmak zorunda çünkü İsviçre bankalarında ki mal varlığına el koyulur yoksa ama sende bunu anlayacak kapasite nerde Bilal bile senden daha akıllı aç aslanım gözünü biraz aç ülken karış karış satılıyor karda donmak üzeresin ama uyku tatlı geliyor zavallısın
- +1 yıl
Sende sanırım a haber seyredip burada reisine methiyeler duzuyorsun Abdülhamid i anlamadılar derken hani şunu ilk kerhaneyi ve şarap fabrikasını açan aynı kişiden bahsediyoruz dimi çünkü senin her met ettiğin kişi ya soytarı çıkıyor ya da güzel kardeşim
- +1 yıl
O güzel kardeşim farklıydı sagolsun site yumuşatmis çünkü senle kardeş olsam kafayı yerdim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Şu senin reis geçenlerde bir kitap yazdı ondanmi bahsediyorsun büyüklere masallar diye 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Önce tarihini bir oku yanıma öyle gel aslan parçası senin Osmanlı Devleti neden bitti onu araştır sen esirden karı yaparsan kendine. kendi evladını kardeşini taht için öldürürsen Osmanlı'nın torunuyum diye çıkıp övünme burada
- +1 yıl
Dolar üzerinden verilen geçiş-hasta-yolcu garantili ihalelerle Türkiye'yi yandaş müteahhitlere 140 milyar dolar borçlandırıp o borç için Londra mahkemelerini yetkili kılan CB Erdoğan, dış güçlerin ekonomik saldırılarından şikayetçi...
- +1 yıl
Ne anladın bundan bana anlatsa nolur sun bakayım ne kadar zeki bir adamsın göreyim hadi
- +1 yıl
Ben siteden haber falan almam bu vatandaş olarak benim bakış açım Troller, inan varya bok böceği kadar ülkeye faydanız yok
İşiniz gücünüz, zamanı gelse de bankamatikten paramızı alsak. Derdindesiniz
Aynı kurtuluş savaşında işgal güçlerine yardım edenler gibisiniz. - +1 yıl
Size inat, doğru bildiğimizi söylemekten, duymak istemediğiniz gerçekleri bir adım geri atmadan yüzünüze vurmaktan ve size hesap sormaktan asla vazgeçmeyeceğiz gerçeklerden kacamayacaksiniz
- +1 yıl
Biz kaçmadık ki hiç bir zaöan. Ayrıca vatanına hizmet eden sıradan biriyim ve ömrüm boyunca da hizmet etmeye devam edeceğim. Ben meteden kürşaddan şamilden peygamberimden feyz aldım. Vatanı 2 karın tokluğuna satacak kadar alçalmayız. Yeri gelir aç kalırız yeri gelir tanklara biner savaş uçağına sapanla taş atarız. Şehit olmak amaçtır bizde. Siz önce desteklediğiniz partilerin ortaklarına laf söyleme cesareti edinin. Pkkya fetöye bel bağladılar deme cesareti gösterin.
- +1 yıl
Senin dünya liderin açıklama yapmış gerekirse soğan ekmek yeriz diye türk sağının "cihan devleti oluyoruz" iddiasından "gerekirse soğan yeriz"e ışık hızıyla geçebilen siyasal şizofreni halleri.. heyyy yavrum hey burada çıkıp Erdoğan Erdoğan diye yirtinmayla olmuyor bu işler aslan parçası Allah bilir cebinde paran kıçında donun yok ama çıkarsın burada kendi ödediğin vergi ile yol yapanları alkışlayacak kadar cahilsin yapacak bir şey yok...
- +1 yıl
Eee daha öncekiler bişey yapmadığı için alışığız. Şaşırmamız ondan. İlk kez hizmet edenle karşılaştık. Ayrıca yay gerilme den ok hedefe varmaz. Savaş vereceğiz ki dünyada üst sıralara gelelim. Yerli arabalar da göreceksiniz ihalar sihalar da. Doğal Gaz da çıkacak bu ülkeden petrol de gelecek dost ülkelerden hepsinin sonunda sizler tarih olacaksınız düşüncelerinizle birlikte
- +1 yıl
Ya sen cidden gazla çalışan bir cahilsin kusura bakma uçağa sapanla taş atarız dedinya seviyeni belli ettin...
- +1 yıl
Hangi araba oğlum hangi araba ortada senin yaptığın bir araba yok yok tasarım İtalyan motor alman akü başka ülkeden sen zamanında yapılan devrim arabasını bilirmisin ilk yerli üretim Anadolu hey yavrum sen gaz çıkarıyorsun belli ama başka bir yerden 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ulan hangi başarı nerde başarı ülkeyi batirdiniz ülkeyi bumu başarı o senin beğenmediğin heykel varya heykel senin gibi embesiller bu ülkede şu an bu şekilde konuşuyorsan o heykelin sayesinde konuşuyorsun mal
- +1 yıl
Ya kardeş pardonda sen beni chp li falanmi zannediyorsun ben birkere o partiden nefret ederim önce bunda bir anlaşalım
- +1 yıl
Benim işim olmaz o partiyle ama yanlışını gördüğüm kişiyide eleştiririm bu benim vatanslik hakkım
+1 yılSavaş çoktan sona erdi şimdi sonuçlarını yaşıyoruz
03 Yorumla- +1 yıl
Dostum Fetö zihniyeti bu ülkeyi yönetiyor zaten
+1 yılsavaş mı? neyin savaşı?
04 Yorumla- +1 yıl
düşmanımız kim?
- +1 yıl
kimmiş onlar işte, sadece bizi düşmanlar sanırım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi başlattığı savaşı kendi mi kazanacak
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa 30 yaş üstüne oy yasağı mi gelse ne olsa cidden çekilmiyor
Cevap sahibi+1 yılÜlke batınca gelişir merak etme
Cevap sahibi+1 yılEvet en azından sizin gibi at gözlüğü takip boynumda tasma ile kafamda ampül ile gezmiyorum 😉
bu zaferi bir tek ben göremiyorum sanrım.
04 YorumlaKazanır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılinşallah
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri