Bu cihaz ülkemizde olsa %80’i satın alır dicemde devreye yine kur farkı giriyor. Herneyse sonuç olarak bu cihazdan eminim herkes satın alır ve kimse konuşamaz.😂
yahu sen kimsin ya! karşında seçilmiş başkan var. ben varken ben konusurken beni susturacakmış. eeeey japon. yahu prompteri kapat bak konuşabiliyor muyum? bunca masrafa ne gerek vardı.
Bence bu evli olupta eşinin dırdırından bıkan insanlar alır, bana lazım değil çünkü ben bekarım, bu arada eş deyince kadın ya da erkek fark etmiyor isteyen kocasına isteyen karısına alır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bu cihaz ülkemizde olsa %80’i satın alır dicemde devreye yine kur farkı giriyor.
Herneyse sonuç olarak bu cihazdan eminim herkes satın alır ve kimse konuşamaz.😂
yahu sen kimsin ya! karşında seçilmiş başkan var. ben varken ben konusurken beni susturacakmış. eeeey japon. yahu prompteri kapat bak konuşabiliyor muyum? bunca masrafa ne gerek vardı.
Bence bu evli olupta eşinin dırdırından bıkan insanlar alır, bana lazım değil çünkü ben bekarım, bu arada eş deyince kadın ya da erkek fark etmiyor isteyen kocasına isteyen karısına alır.
Bunu babam görse kesin benim için alır görmesin dndnndjd saat gece 12 den sonra çenesi düşük oluyorum da chkkbckbc
"reis" i, "padişah" ı, "uzun adam" ı, ampulü, başımızdaki o Osmanlı Devleti meraklısı kişiyi.
Gerek yok ki... elektirikli süpürgeyi çalıştırıp konuşan kişiye doğru tut, bak neler oluyor. 😂😂😂
İşe yarıyorsa alıcam şaka değil (anormal boyutta pahalı değilse tabi)
Umut verip sonrada ortadan kaybolan kişileri sonsuza kadar susturmak güzel olurdu
İş yerindeki stajyerleri susturmak isterdim 😅
Tüm gün susmak nedir bilmiyorlar.
Yardımcı ol stajyerler candır 😂😂
Erkekler bunu sevdi 😃
Bilginin kaynağı ve cihaz hakkında bilgilendirme?
Nasıl susturuyormuş ki?
Kendimi susturmak isterdim
ne gerek var normal silah ile de susturulur
Adamlar ne kadar bktysa
😂😂😂
Boş yapan insanları sanırım
İç sesim için kullanırdım.
Normal silah susturmuyor sanki😂
İyimiş bize şart bunlardan 😂
Uzun adamı :D
Adamsın abi sen. Ben yazacaktım ama dedim önce biri yazmış mı bir bakayım.
Olsun. Sonraki sefere artık. :)
Herjesi
Rte...
İç sesimi.
Aile🤦♂️
Boş yapan herkesi
Kayganam🙈😛😛
Boş konuşan herkesi
O kendini biliyor:)
Seni..
Intikaaameee
Seni minnoş