yarın 10 Kasım ulu önderimiz in Ebediyete intikal edişinin 83. yılı her on Kasım'da elimde olduğunca dışarda olmaya ve siren anını dışarda yaşamaya çalışırım ve her gün saygım daha da artar siz neler düşünüyorsunuz bu günle ve ulu önderimizle ilgili
milli yas.. her zaman onun yolundan gitmeye çalışan, onu özleyen biri olarak büyük bir üzüntü.. işin ilginç yanı.. görmedim, oturmadım, sohbet etmedim ama onu o kadar çok özlüyorum ki..
Ulus Hakanı Anafartalar Başkomutanı Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüze sonsuz özlem , sevgi, hayranlık ve minnet duyuyorum. biri 5 biri 3 yaşında olan çocuklarımda ATATÜRK dedemiz ölmedi burada yaşıyor diyerek küçücük kalplerinde yaşatıyorsa müsterih olun Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzün söylediği gibi "Cumhuriyet ilelebet payidar olacaktır."
Ulu önder ne lan! yav ulu, yüce, kutsal değildi. Doğruları ve yanlışları olan bir devlet adamıydı. Şu adama tapmaktan vazgeçin artık. Ulan bi aklinizi kullanın ya.
akp li bir beyinsizden daha mantıklı bir açıklama gelmesi i beklemek saçma olurdu yatirlara tapann gormedigine tapan birinden daha mantıklı bir cevap beklemezdim
ATATÜRK - Benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir.+
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Kardeşim yazmış ya kusura bakmayın atatürkü severim ben doğru da olabilir olmaya da bilir bilemem.