AKP'li Ali İhsan Yavuz: Oylarımız ile Tayyip Bey'e destek verdiğimiz için hanelerimize sevap yazılıyor AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Oylarımız ile Tayyip Bey'e destek verdiğimiz için hanelerimize sevap yazılmaya devam ediyor" dedi.
AKP'li Ali İhsan Yavuz: Tayyip bey'e oy verdiğimiz için hanemize sevap yazılıyor dedi! Tayyip Erdoğan siyasetçi mi, peygamber mi?
Dini bilgisizliktan başka bir şey değil bu kardeşim. Birincisi bu ülkede Senin oyun sana sevap olarak dönmez çünkü bu ülke Kur'an'ı Kerim hükmüne göre yönetilmiyor. Allah dese ki ey kulum ben sana kuraları mi yasaklarımı bildirdiğim halde, senin eline ülke yönetimi geçtiği halde neden benim hükümlerim emir ve yasaklarım dururken kendi kafanızdan yazdığınız anayasaya göre mahkemelerde hüküm verdiniz. Sizim yasalarınız sizi yaratan Rabbinizden daha mı üstün diye sorduğunda ne cevap verecekler bu yöneticiler? Allah'ım Kur'an yasası gelse ülkede kaos çıkardı dese Allah demez mi ey kulum benim yasalarım yüzünden kaos çıkmış olsaydı ve benim hükümlerimin geçerli olmasını destekleyenlere ve bu uğurda ölenlere bben şehit sevabı verirdim. Benim yolumda şehit olmak mı sence daha güzel yoksa bana karşı gelmek mi? Şimdi çek cezanı yan cehennem de dese kim ne yapabilir o zaman? Yani velhasıl kelam oy kullanmak sevap getirmez bu ülkede.
Manipülatör bir Siyasal İslamcıdır Tayyip. 20 yıl oldu be arkadaş , soru bana komik geldi, çözün bir zahmet bunların ne olduğunu, bunlar için düşünme yetisinden yoksun ağırlıklı seçmen kitlesi hangisiyse onun üzerine oynarlar ve yalakalar da daima kazananın yanındadır, yapılan oralin derecesinin önemi yoktur, Prompter Tayyip daima şakşaklanmalıdır. Ne çabuk unuttunuz bakara makara Egemen'i!
bu adamı ilk İstanbul seçimlerinde duymuştum çok sinirimi bozmuştu ben sadece kuranda adı geçen 25 peygamberi ve adı geçmeyen 120.0000 peygamber olarak görürüm ilk peygamber Hz Adem Peygamberimiz son Peygamber Hz Muhammed peygamberimiz 25 peygamber Hz Adem Hz İdris Hz Nuh Hz Hud Hz Salih Hz İbrahim Hz Lut Hz İsmail Hz İshak Hz Yakup Hz Yusuf Hz Musa Hz Harun Hz Eyyüp Hz Şuayb Hz Davud Hz Süleyman Hz Zülkifil Hz İlyas Hz Elyesa Hz Yunus Hz Zekeriya Hz Yahya Hz İsa Hz Muhammed
Zeka ve eğitim seviyesi düşük insanlara hitap ettiği için ve onlardan dahi kayıpları uyananları engellemeyi hedefledikleri için biz normal insanlar aldırmayalım lütfen Biraz sabır Sözleri tam bir günah şirk ve fecaaat Düşnün o derece korkmuşlar
Şimdi oy vermek vatandaşlık görevi ve doğru bir insanı seçmezsen onun yaptığı işlerde senin de sorumluluğun doğuyor ve dinen bu durum da günah olarak yazılıyorsa sevap olarak iyilikleri yazılıyordur.. diye düşündüm :)
benim cumhurbaşkanım, hem başbakan hem başbakan yardımcısı, hem bakan, hem milletvekili, hem belediye başkanı, hem muhtar, hem paygamber, hem melek hem hem şeytan, hem hem iblis, hem de allah senin cumhurbaşkanın ne yapıyor bakalım :D
Hiç bir şey olmadıysa da kesin bir şeyler oldu diyen kafaydı seçim sonrası... Her laf beklenir bundan. Asıl kendi tayfası buna isyan etmeli,yeter bizi keriz yerine koymayın diye.
Nasıl olsa ne deseler sorgulamadan inanacak bir seçmen kitlesi var. Bundan güç alıyorlar ama ekonomik olarak alım gücü yarı yarıya azalmış bir kitleyi kontrol altında tutmak da hiç kolay değil.
Demişse ayıp etmiş belki sevap belki günah Allah bilir bunu insanlar birseye inanıp oy veriyor hic bir siyasetçinin bunu boyle ifade etmesi ni doğru bulmam
bu canımsın, hiç bir şey olmasa bile bir şeyler oldu gibi absürt şeylerdensöylemişti... sonrada inkar etti.. pişkin ve arsız bir kişi...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Artık umutluyum ya… çünkü panik halindeler ne diye seçmeni kitlesinde tutacaklarını şaşırıp iyice saçmalamaya başladılar, bunların seçmenleri kendileriyle hala dalga geçildiğini anlayamayacak kadar malsa Allah belasını versin onların.
Erdoğanın ekşi yanları bir yana onu destekleyeyim derken saçma ötesi işlere iştigal edenler oldukça fazla... kimi desteklersen destekle savunacağın tarafı yoksa sus... varsa savun... bazen ortaya abes durumlar çıkıyor
Bu devran döndüğünde, AKP'nin bütün yolsuzlukları, hırsızlıkları, pislikleri, adam kayırmaları, rüşvetçi bakanları, avantacı bürokratları, hırsız müteahhitleri ortaya çıkarıldığında bunlara oy veren herkes "vallahi de billahi de ben oy vermedim" diyecek, utanacaklar oy verdiklerine. Ben de bunlara bir kez bile oy vermemiş olarak bsşım dik gezeceğim, bu lağımda katkım olmadığı için.
Adam beni engellediği için altına yorum yapamıyorum, haklısın cidden uğraşmaya değmez insanları sinir etmekten başka bir işe yaramıyor bu aktröller. Bide utanmadan bana fetöyü devletin en tepesine getirenleri savunuyor şahıs, baktı cevap veremiyor beni engellemiş o yüzden silmeni istemiştim.
@dündündürbugünbugün Yaptığı iyi işlere onu seçerek vesile olduğumuz için sevap kazanıyormuşuz. Hepimiz seçtiğimiz adayın sözlerine inanıp, iyi işler yapabileceğini sandığımız için oy veriyor. Bu aday koltuğu kapınca yanlış işler de yapabilir, söz verdiği gibi iyi işler de yapabilir. Hiç kimse gelecekte neler olacağını bilmiyor. Oyumuz belki tekrar seçmemiz halinde geçmiş işlerini onaylamak gibi görünebilir ama bu da doğru değil. Zira mevcutlar içerisinde en iyi gördüğümüze oy veriyoruz. Bütün işlerini onaylamıyoruz. Şayet ben iktidarın icraatlerinin vebalini yüklenmek istemem. Vebal alacaksak seçtiğimiz aday yanlış işler yapabilir düşüncesiyle hiç oy vermememiz gerekir. Bu ise ne Erdoğan'ın istediği bir şey, ne de demokrasiye uyan bir şey. Bence amcamınki yanlış bir düşünce ve söz.
oy verdiğiniz partiyi bilmiyorum, ilgilenmiyorum da. karşı tarafı suçlamak yerine daha aklıselim yorum yaptığınız için sevindim. Doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaşlardayız, partizanlıkla bir adım ilerleyemez bu toplum.
@AgentKid kürdistan ırak bölgesel yönetimi demek istiyor orada sen anlamamışın ne yazık ki ama şunu da unutma ki büyük israil devletine peşkeş çektirmek isteyen pkk'ya prim verilmeyecek.
@linkerboy1991 Onlarca şehit hiçe sayılıp 34PKKlı aslanlar gibi otobüsün tepesinde diyarbakıra sokuldu, şehit ailelerinin gözyaşlarına bakılmaksızın erdoğan o mitingde o teröristleri ağırladı. Peşmerge Lideri Mesut Barzani, PKKya açık desteğiyle tanınan ve bizzat iletişimi olan bir isim. Bunuda savunuyorsan yuh sana.