Binde bir görülen doğa olaylarından bir tanesi bence çok güzel bir görüntü oluşuyor romantik ve otantik geliyor bana sisli yolda yürümek bence harika birde bol bol fotoğraflar çekmek cok eğlenceli keşke hergün görebilsek böyle doğa olayını🥰🥰🥰
Evet severim, kasvetli ve kapalı havalara aşık biri olarak sisli havalarda çok güzel geliyor bana. Daha bir huzurlu ve rahatlatıcı geliyor nedense, kara bulutlar, çiseleyen yağmur vs. Ruhumu sardığı gibi gözlerime de hitap ediyor sanırım ya da ben artık güzel görüyorum.🤷♀️😄
Hiç deneyimlemedim açıkçası. Yaşadığım yerlerde olmadı hiç. Ha ama arabayla bulutlu dağ eteklerine çıktığımız gün yaşadığım hayal kırıklığını dün gibi hatırlarım. Bembeyaz olacak sanıyodum ama sisin içine girmiş gibiydik sadece, "bulut" falan yoktu yani 😅😅😅
Sevmiyorum. Soğuğu, karanlık ve kasvetli havaları, yağmuru, karı hiç birini sevmem.. Ben 5 dakika dışarı çıkıp üşüdüğüm zaman evsiz insanlar, çocuklar geliyor aklıma.. Karanlıktan, gök gürültüsünden, şimşekten korkan, kimsesiz, annesiz çocuklar geliyor aklıma kasvetli havalarda. Kar yağınca biraz çıkıp kar topu falan oynuyorum sonra ne bileyim kediler, köpekler, kuşlar geliyor aklıma. Sisli havaları hele hiç sevmem. Yolda olan insanlar, bir yere yetişmek zorunda olan insanlar o kadar zor ki. Hiç unutmam babam hasta bir sabahın 4 ünde çıkmışız yola sisten 1 metre önümüz görülmüyor, 250 km yolu 500 km gibi gittik, doktora yetişmek zorundayız, babam hasta.. Sevmem hiç birini.. Kış aylarını sevecek kadar soğuk kalpli biri olamadım ben hiç ne bileyim bu dünya için fazla hassas yürekliyim.
Nerede bulunur böyle hassas kadınlar? Ben de kış soğuklarında evsiz insanlar ve sokak hayvanları için, gece mesai yapan geri dönüşüm işçileri için dertlenirim. Sisli, kasvetli hava sevmem, hele siste araba kullanmayı hiç sevmem, eziyet gibi gelir.
Hava baya kapalı büyük tanecikli yağmur yağıyor arabanın içindesin gittiğin yer dağlık yağmur damlası saca değiyor o sesi duyuyorsun ve radyoda klasik bir şarkı Of bee