MHP'ye neden mafya partisi diyorlar? Halbuse jandarma, polis özel harekat ve bordo berelilerin alayı ülkücüdür. Ülkemizi koruyan ülkücülerdir?
MHP'ye neden mafya partisi diyorlar?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mhpli deyince aklıma mafyavari sanki vatanı bi kendileri seviyor sanan şiddet eğiliminde olan abuk subuk tipler geliyor çakma gotfadır diyorum hatta onlara. Haliyle mafya partisi demeleri çok normal sizler de biraz normal insan gibi davranın. Ayrıca kamu görevine siyaset karıştırılmaz.
Vatana hizmet eden evlatlarımızın geneli Türkçü Ülkücü evet. MHP mafya partisi değil amma velakin geçmişte MİT için hizmet vermiş çoğu kişi sonradan MHP içinde görev almıştır veya MHPden gitmedir ve de erkek ağırlığı fazla bir parti, e sürekli takım elbiseler tesbihler ve kundura ile de gezince haliyle erkeklerimiz biraz mafya vari göründüğü söylenebilir 🙄
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok yani bilinen mafyaların Mhp kokenli oldugundan boyle diyorlar. Alaattin cakici ve kürşat yılmaz gibi bahçeli tarafindan çıkartilan isimler için
Alaattin Çakıcı mafya değil, Son Kabadayı'dır. Kendisi de kendine öyle itham edilmesini istemiştir :) Mahmut Yeşil, Abdullah Çatlı gibi isimler de MHP'den çıkmadır. Hatta ve hatta Kurtlar Vadisi dizisinin o dönemden esintilendiği söylenir Tek yanlış nokta şu ; Bu isimleri yer altına Başbuğ Alparslan Türkeş çıkartmıştır. Devlet bahçeli değil.
Zaten bu isimler mafya değil derin devlet. Mafya ile uğraşan ulkuculere de devlet diyor yapacaksin. Çunku her ulke de mafya var ve devletin yapamacaği ama yapmak zorunda olduğu seyleri yapiyorlar. Pkk ve turevleri orgutleri kok salmasin diye
@ölümmmeleğiii Biz içimiz de olmayanlarca anlaşılmayan bir topluluğuz malum.. O nedenle kendimizi ne kadar iyi ifade edebildiğimiz çok önemli. Var olasın!
Zira bana sorarsan 1996'da Çatlı'nın suikastli ölümünden sonra bitti. 1997'de Türkeş'in vefatı sonrasında ise derin devlette çalışan ülkücülerin tamamen bu sistemden çıktığını düşünüyorum. Yer altından son bir olay yapıldıysa eğer oda Cumhurbaşkanı olmaması için 2009'da Muhsin Yazıcıoğlu'na yapılmıştır..