AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Atam 🇹🇷 Atam #seninyolunda ❤️ ilerlemek istiyoruz ama silivri çok soğuk diyorlar.
Sen kalkta başkaları yatsın orada ATAM#Seninyolunda
hepimiz onun yolundayız..
keşke burada oslaydın..
ülkenin size ihtiyacı var..❤️❤️💙💙
Bizlere emanet ettiğin ülkeye sahip çıkamıyoruz affet bizi
Çok haklısın
evet çok haklı
Atam iyi ki varsın ve halen kalbimde yaşıyorsun. Nur içinde uyu.
Herkes lider olur ama kimse önder olamaz.
SAYGI VE ÖZLEMLE ULU ÖNDER ✨🇹🇷✨
Açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim 🇹🇷
Görüşlerinin ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin kıymetini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Dahi devlet adamı ve büyük komutan Atatürk sana minnettarız.
Seni çok seviyorum. Benim hep umudum var ise bunun en büyük nedeni sensin. Mezarında nur içinde yat. Cumhuriyetine ve ilkelerine her daim sahip çıkacağız. En büyük Türk, Atatürk!
Bu millet yapılanları kendisi için yaptıklarını unutmayacak
😊😊😊..
#seninyolunda çalışmaya okumaya vatana layık bir türk olmak için çabalıyoruz ve başaracağız. 💪
Onu anıyoruz, onu arıyoruz... Sonsuza dek izindeyiz. 💙 #SeninYolunda
#Seninyolunda
Bir Mustafa Kemal tanıdım. Kesilen tek bir ağaç için oturup hüngür hüngür ağlayan.
Sevgi, minnet ve sonsuz bir özlemle anıyorum Türklerin babasını.
Yılmadan, yorulmadan, durmaksızın yolun yolumuz, andın andımızdır...
Gösterdigin hedefe durmadan yüruyecegime and içerim diyen bir nesildik biz yeni nesil hatirlamaz
Ve hala o yolda#Seninyolunda devam ediyoruz
Ne Mutlu Türküm diyene
Dün, bugün, yarın #seninyolunda <3
Büyük ölülere matem gerekmez fikirlerine bağlılık gerekir.
Sonuna kadar bağlı kalacağım saygı ve minnetle anıyorum.
#Seninyolunda gitmeyenler için üzgün, gidenlere selamlar olsun.
Giriş : TÜRKİYE
Şifre : NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Günümüzde ATATÜRK deyince yeni neslin aklına büstler heykeller resimler geliyor. Siyasetçilerin ağzında oy toplamak için propaganda olmuş bi isim. Şeriatçıların gözünde dinsiz kimisi ise sadece adını biliyor. Ama inanıyorum ki ATAMIZIN gençliğe hitabesinde de seslendiği TÜRK GENÇLİĞİ ATASINI MİLLİ DEĞERİNİ GEÇMİŞİNİ UNUTMAYACAK.
Ata'mızı saygıyla anıyoruz...
#Seninyolunda 🇹🇷
Seni #Seninyolunda , Saygı, Özlem ve Sevgiyle anıyorum.
Huzur içinde uyu <3
sen olmasaydın biz bu güzel cennet vatan ülkede olmayacaktık ATAM
Çok seviyoruz seni tam bir dahisin. Seninyolunda 🇹🇷
Seni çok seviyorum ATAM, sen kalkta ben YATAM!!! ♥️
Bugün sevenlerinle yanındaydık Atam. Elbet bu ülkeyi sarıklılardan kurtaracağız Atam. Ruhun şad olsun, her şey için teşekkürler.
Sarıklılardan kurtaracağız derken?
Geçmişte başka ülke kadınlarının bize gıpta ederek baktığını görüyorum tarihte ama bir de şu anki duruma bakıyorum umudumun hala bitmemesinin sebebi sensin Atam
Yani ne kadar manidar bir konuşma olmuş umudunun bitmemesinin sebebi olması için yaşıyor olması gerek
Geçmiş tarih dediğin kadınlar 50 100 değil bundan 200 sene önceki kadınlara gıpta edilirdi tarih bilmeden tarihe yön vermeye çalışıyorsunuz ya boş duyar kascam diye rezil oluyorsunuz
57 yıllık ömrüne birçok savaş ve bağımsız bir devlet bırakan kadınlarımıza haklarını tanıyıp birçok devrim yapan ve tüm dünyaya diz çöktüren atamı saygıyla anıyorum
Paşama çok ihtiyacımız var ama o yutkunamadığım sözü aklıma geliyor: "Eğer bir gün bana ihtiyaç duyarsanız size hiç bir şey öğretememişim demektir"
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kürt olmama rağmen bazı insanlar ırkçılık ayrım yapıyor vs. Ama şunu demeliyim ki o mukkemel bı liderdi ve tam bir kahramandi ve vari yoğu vatan olan çıkar gozetmeksizin savaşan biriydi kendisini çok severim mekanı cennet olsun nur içinde yatsın ❤️
Atatürk ne mutlu Türk kanıbtaşıyana dememiş, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE demiş. Yani ırkçılık yapmamış. Türk bayrağı altında yaşayan, kökeni sna dili ne olursa oldun, tasada kederde mutlulukta ortak olan, vatanın bütünlüğü içinde yaşayan herkes Türk’tür kardeşim. Bu manada 84 milyon Türk birlikte mutluyuz. Ne mutlu Türküm diyene. 🇹🇷
Bıraktığın emanetlere sahip çıkmak için kanımızın son damlasına kadar buradayız.. Saygı, özlem ve minnetle.. 🙏
#Seninyolunda
Bir daha çık gel Samsun'dan, sarı saçlım mavi gözlüm ♥️
Durmadan, dinlenmeden ve bıkmadan ilerleyeceğim #Seninyolunda
atatürk büyük devrimci cumhuriyetin mimarlarından şuanda orta dogu gibi olmamamızın en büyük sebebi
Saygı, sevgi ve şükranla anıyorum.
#Seninyolunda
“Başkasının izinden yürüyen, iz bırakamaz.” Joan Brannon
Onun kendi yolumu çizdim oradan yürüyorum
Yetiş Kemal Paşam n'olur,
Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncelikle bu milletin çağdaş seviyeye ulaşması hastalığında dahi çalıştığın için sana minnettarız, seni anlayamayanlar elbet bir gün anlayacaklardır. Saygı, şükran ve minnetle...
Kudursalarda çatlasalarda ne mutlu Türküm diyene ❤️🇹🇷
Hemen eksi gelmiş kudurun Bedeviler 😅
Öyle büyük bir insansın ki, bir ölüm ancak bu kadar ölümsüz olabilir
🇹🇷 #Seninyolunda 🇹🇷
İzinde yürüyebilseydik çok şeyi farklı yapardık. Bence yürümeyi bilmiyoruz.
#seninyolunda her zaman senin yolunda olacağız. Araştıracak, sorgulayacak ve öğreneceğiz. Bu ülkeyi koruyacak, hayırlı evlatlar olacağız Ata'm.
@Konya_Beyefendisi42 yalan değil. Neden yalan söyleyeyim ki?
Onun kıymetini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Ruhu şad olsun.
Sadece bedeni ölü, fikirleri-düşünceleri ilelebet yaşacak. İyi ki vardı, iyi ki var.
İyiki senin kurtardığın ülkede yaşıyorum iyi ki varsın iyi ki Allah seni bu ülkeyi kurtarmak için dünyaya göndermiş
Bu ülkenin başına gelen en güzel şeysin 👍
#Seninyolunda olmaktan gurur duyuyorum Atam. 🇹🇷
Senin gibi bir lider sondu bu millet için. İyi ki vardın! 🤍
Ata’mı saygı, sevgi, minnet ve özlemle
anıyorum …
#Seninyolunda
şu an bu ülkenin en çok sana ihtiyacı var ATAM❤🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Beğenmeyenler sanırım bu adam olmasaydı bu okuma yazmayı da bilmez Di komik :D
En buyuk turk ilelebet sensin. Buyuk mucadeleler verdigin bu guzel vatan ne olursa olsun bize emanet
Umutla, aniyorum seni, umudun adi sensin #seninyolunda..
Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan daima ilerleyeceğiz Saygıyla, Minnetle Özlemle #Seninyolunda
BİR RESİM KOYARIM VE DAHA BİRŞEY DİYEMEMM..
#Seninyolunda türk milleti bu kafayla yapılan onca emeği haketmiyor küreselleşme ve medeniyet yolunda attığın adımlar içim teşekkürler
#Seninyolunda feda olurdu can. Bu devleti atam sen kurdun. Cefasını sen çektin sefasını başkaları sürdüler.
Senden ilham aldığımız o kadar çok şey var ki…Bize miras bıraktığın tüm değerleri ve varlığını sonsuza dek #Seninyolunda sürdüreceğiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz.…
Her şey tamamda keşke ezanı İnönü ile birlikte Türkçe okutmasaydın keşke demek isterdim.
Yolunda ve hedefinde kanımızın son damlasına kadar ilerlemek bize borçtur. yoluna omrumuzu serdik. Atam ozleniyorsun. Güzel yürekli ülkenin borçlu oldugu atam
Özlemle saygıyla ve minnetle anıyorum canım atami bugün bu ülkede yaşayabiliyorsak atamın silah arkadaşlarının ve bu milletim emekleri sayesinde Allah hepsinden razı olsun
Saygı, sevgi özlemle anıyoruz seni.
Fikirler ölmez!
Saygılya ve kocaman bir özlem ile anıyoruz