Güncellemeler
+1 yıl
Haber yalanmış bist100 boşa satış yedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir gün, o olsaydı da ayağını yıkayıp öpseydik diyeceksiniz. O gün geldiği zaman bu yazımı hatırlayın.
Otokrotik liderleri sevmiyorum
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat ölümüne sevinmek ve "bilmem şu kadar para dağıtacağım" gibi söylemler hoş değil. Kimse yapılan hizmetleri inkar edemez, inkar etmek için kör olmak gerek. Bu yüzden bir insan için hele ki ülkesi için çalışan bir insan için böyle söylemler olgun bireylere yakışmaz.
Bir hizmet yok halk daha da fakirleşti liberal zamanları iyiydi sadece o da 2009 dan sonra bitti yapılan onca şey sıfırlandı
Öldüğünü sanmıyorum, muhtemelen gene fenalaştı sağlığı özellikle son bir yıldır falan aşırı bozuk gibi.
Aynen bence de
Yalçın Küçük zamanında bu adamın bir çeşit epilepsi hastası olduğunu, çok ağır baba şiddeti yüzünden kindar ve nefret dolu olduğunu, arada sırada hastalığı nüksettiğinde ruhsal durumunun bir süre dengesizleştiğini falan iddia ediyordu.
Caligula: Saralı Cumhur diye kitap yazmıştı hatta. Ki bir de abartıp 2007'de Erdoğan'ın kendisinin ortaya attığı gerçeklerden korkup Cumhurbaşkanı adayı olmaktan vazgeçip Abdullah Gül'ü aday yaptığını da iddia ediyordu, öyle bir manyaktı işte o solcu atkılı hele heleci herif.
Ama şimdi düşünüyorum da, bazen Erdoğan'ın anlam veremediğimiz tavırları, mantıkla bağdaşmayan demeçleri falan özellikle şimdilerde çok arttı.
Ki Twitter'da kimdir nedir bilinmeyen, basbayağı provokatör tipler kol geziyor, kanserinin olduğu, ilaçlarla zar zor ayakta tutulduğu, o yüzden melekelerinde iyice körelme olduğu iddiaları falan da geziyor ortalıkta
Eve ekmek götüremiyoruz diyen vatandaşın kafasına çay atması, mitingde iç işleri bakanını görünce bi şok olması ve sağına soluna bakıp bir başka bakanı araması gibi olaylar ''acaba mı'' dedirtmiyor değil.
Topun ağzında olduğu için çok sağlam bir gerekçesi yoksa bir şeye değinmekten kaçınan daha ortayolcu Nevşin Mengü bile birkaç ay önce ''Ya cumhurbaşkanının sağlığı gerçekten problemli gibi, varsa böyle bir şey kamuoyunun bilgilendirilmesi lazım'' demişti
Erdoğan periyodik olarak ortadan kayboluyor, gündemi az çok takip eden herkes bunun farkındadır. Bir haftaya yakın gözükmediği oluyor bazen. Kimileri bunu bitkinlik ve artık ayakta duramayacak hale geldiğinden deneysel tedavi uygulanmasına bağlamaya kadar götürüyor komplo teorilerini.
Yani ortada hakikaten şaibeli bir durum var, orası kesin. Ama tam olarak ne derecede ciddi orasını saklıyorlar.
Kanser olabilir ama epilepsi değildir
Kendisini sevmiyorum ama kimsenin ölümüyle sevinecek kadar aciz değilim çok şükür.
Umarım ölmemiştir.
Niye iyi olur tr için
Bir insanın ölümüne sevinemem ben
Sevinme değil zaten tr için daha iyi olucağı sadece
Orasını da bilemeyiz ki
Biliriz şu an gelicek hükümet hiçbir şey yapmasa bile serbest piyasa düzelir
Umarım
Azrail bölüf yapmış ölmemiş
Öğrenci olarak sıraya girelim :D
ne cimriymişin la
Kanki öyle çekiliş bu
Yalan haber yaymak paylaşmak suç