MOTTO Araştırma’nın Ekim ayında yaptığı araştırmanın sonucuna göre; halkın yüzde 54’ü “Beni mutlu eden hiçbir şey yok” diyor. Yüzde 13’ü ise “Parası olan mutlu olur, biz değil’’ demiş.
Araştırmaya katılan 1800’ün üzerindeki deneğin yüzde 76’sı, “Ekonominin gidişatı, pahalılık ve geçim sıkıntısı’’ndan, yüzde 23.5’i işsizlikten, yüzde 18’i pandemiden, yüzde 10’u adaletsizlikten, yüzde 10’u ise eğitim sisteminden yakınıyor.
MOTTO Araştırma: Halkın yüzde 54’ü “Beni mutlu eden hiçbir şey yok” diyorhttps://t.co/MyYHzFGO5w— T24 (@t24comtr) November 2, 2021
Araştırmaya katılan 1800’ün üzerindeki deneğin yüzde 76’sı, “Ekonominin gidişatı, pahalılık ve geçim sıkıntısı’’ndan, yüzde 23.5’i işsizlikten, yüzde 18’i pandemiden, yüzde 10’u adaletsizlikten, yüzde 10’u ise eğitim sisteminden yakınıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
O halkın %54 u de bahse girerim asgari ücretle ya da daha altında çalışan, hayatta kalmaya çalışan kesimdir.😂😂
Öğrencilerimin sevinci & gülümsemeleri tamamen yeterli
Var. Sağlıklıyım sevdiklerim iyi karamsar olmaya gerek yok
Var kendim zaten mutluyum ama belayı buluyorum arada
Yetinmeyi bilmek önemli ama insanlar daha çok maddi yönden bunu diyor sanırım.
Beni mutlu etmek için birilerine veya birşeylere ihtiyacım yok. Kendimi seviyorum ve YouTube pubg veya sanal dünyada takılarak da mutlu olabiliyorum. İnsan mutlu olmak için önce kendini sevmeli ve bence bu yeterli.
Asıl büyük sorun eğitimsizlik
hobileri dahil mi yok
Valla ben hayattan memnunum mutluyum
Şimdi daha fazladır bu oran.
Var çok şükür ailem işim evim
Yokk
Alışveriş ama dolarin fiyatı malum
Gerçekten yok
Hayır yok
Bir şey değil çok şey var...
Pizza var
Arabam