bu yangınlar falan hep tesadüf hep sabotaj öyle mi? al işte kısa süre sonra da böyle haberler, ne kadar tesadüf (ayrıca yanan ağaç gövdelerini de sessizce temizlettiriyorlar birilerine ve o odunlar nereye gidiyor acep?) her şey tesadüf yaa, her şey eyi yiğenim 😭
Maalesef ben bu ülkede her şeyi beklerim çünkü arabın tersinin para olduğu gibi bizimde o yönde gidiyor ne yazık ki...
sonumuz hayır olsun diyoruz sürekli de hiç o yönde alamet yok be
Aynen ya bakalım nereye gidiyoruz...
Belkide dünyadaki ciddi anlamdaki çip krizinden kaynaklı, çip tarımı yapacaktır, çip ekecektir😊 Bu adam onuda yapar mı yapar.
Ama BİLL'diğim şu ki bu adam tarımda yapsa, Ülkemize fayda sağlayacak anlamda bir tarım yapmazlar. En büyük faydası az insan gücü olur sadece. Tarımının hasadını da bu ülke görmez. Konu bu zihniyet olunca her şey beklenir
Etrafını çevirip GateAbd Cumhuriyetini kurmasında, arazi benim deyip, birilerinin yaptığı gibi
Maalesef gerçekler ortada tarım eskiden bizim birinci önceliğimizken şu anda tarımdan kaçıyor insanlarımız çünkü destek sıfır ve böyle giderse satılır bu en verimli topraklarımız çok yazık çok...
Konya, Konyanın değil Türkiye'nin buğday ambarıydı. Şimdi ambar boşaldı, içinde ne tavuklar, nede buğday kaldı. Tarım da gittigidiyor. com, hayvancılıkta aynı.
Memlekette Ziraat fakülteleri ve Veterinerlik fakülteleride dahil olmak üzere bilim adamları akademisyenler eşliğinde, devlet desteği ile ülkemizin akıl almaz boş milli emlak arazileri var tarıma ve hayvancılığa susamış. İyi olur inşAllah her şey.
Memleketin her tarafında çılgınca bir mısır ekimi çoğaldı, sadece mısır, içanadolu en azından böyle artık. Bir bulgur pilavının tadı bile bozulmuşsa, lezzet arıyorsak bulgur anlamında dahi, sonumuz hayırlı olur inşAllah
Rica ederim :)
Bu kadar toprak satamazsınız bee şunlara. Savaş ile alınamayan topraklar para ile satın alınıyor.
Aynen öyle bu korkunç bir durum!
Cevap
6Cevap
Sana komşu geliyor:))) Şuanlık turizm ama ileride ne olacağı belli olmaz arazi sahibi toprak sahibi olmak her çağda önemli diye düşünüyorum 🐣
Bizim ülkemiz zaten verimli topraklara sahip Türkiye Cumhuriyeti olarak kullanamıyorlar en güzelini yapmış
Bence de çok mantıklı adam akıllı yönetiyor parasını ilerde tarım arazileri altından bile değerli olacak...
O ruh hastasına arazi satarsa devlet hiçbişey demiyorum
Valla satarlar bence paraya ihtiyaç var bana kalırsa toprağın 1 karışı bile satılmaz satılmamalı. Muğla da yaşıyorum o kadar verimli topraklar ki anlatamam...
O zaman milete en büyük kötülüğü yapmış olacaklar onun burada gezmesi bile yasaklanmalı
Olabilir kafasında neler dönüyor zamanla görürüz
Kafasında ki aslında bilinen bir şey daha önce de Amerika'da dev tarım arazileri satın almıştı Gates, şu an aynısını Muğla'da yapıyor adam geleceğe yatırım yapıyor...
300 bin dönüm arazi yapıyor paraya bak
Aynen öyle devasa boyutta bir arazi...
30 bin pardon yanlış olmasın
1 dönüm arsa fiyatı 300 bin falan yapıyor gerisini siz hesaplayın haha
Evet
Gelecek tarımda bence
Kesinlikle öyle, ben Muğla'da yaşıyorum toprakları o kadar verimli ki sadece turizmi değil!
Sanki çanakkaleden de aldı diye biliyorum
Doğrudur adam tarım arazilerine yatırım yapıyor şu anda...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?