Önce bir doların yükselmesinin tl’nin değer kaybetmesinin önüne geçin sonra gelin bakarız fiyatlara. Piyasayı tokatlayarak anca günü kurtarırsınız fiyatların önüne geçemezsiniz tıpkı Venezuela’da olduğu gibi…
İyi olmuş bir teneke yağı en az 100 TL ne la altın mı bu ya yağ bildiğin sıvı yağ çekirdek alalım diyoruz 10 liralık çekirdek iki avuç la dilenciye sadaka verir gibi dilenciye versen döner anana söver. Ekmek la ekmek 50 kuruşa aldığımı biliyorum şimdi 2 liraya tek ekmek alıyoruz. Ne la bu kendi ülkemizde perişan olduk. Allah belamı versin suriyeliler benden iyi yaşıyor. La köyümüzün domatesi biberi çiftçimizden 35 kuruşa alınıyor la poşet zaten 25 kuruş. La biz yaşamayalım olum, biz ölelim ya kovun beni ülkeden Amerika'ya sığınmacı olarak gidiyim. Yeter la vallahi yeter
Bakkal küçük marketlerden alırsın şense dün şokta yağ 11 si bu gün aldım 12.5₺ olmuş yerel yağ 1 günde direk artmak fiyat
Ben sok BİM A101 bakıyorum nerde uygunsa ordan alacam bimde pizza 17₺ soka bakacam aynı ya da ucuz ise şoktan pizza alacam bu gün ama isler çok ya pazartesiye kalır oda zam gelirse of of