Özgür Demirtaşve oy verir misiniz adaylığını koyduğu taktirde?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Özgür Demirtaş cumhurbaşkanı adayı olur mu sizce?
Valla ne derseniz diyin ama böyle haberler algı amaçlı çıkıyor daha da çok çıkacak başka isimlerle, potansiyel adaylar zaten belli kazanması daha muhtemel isimler varken sadece twitter kullanan gençlerin tanıdığı birini aday yapmak mantıklı mı sence ekmeleddin vakası 2 olur bu.
Ne alaka sadece özgür demirtas değil başkalarını da koysalar oy alacaklarını sanmıyorum daha göz önünde olan adaylar olmalı mansur yavaş ekrem imamoğlu gibi her kesimin oyunu alabilecek adaylar olmalı imamoğluna vermem mansur yavaş aday olursa oyum ona imamoglu fazla tökezledi ama mansur yavaştan çoğu insan memnun adamda liderlik vasfı var dişli bi rakip.. özgür demirtaşın kaldırabileceğini düşünmüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ölmüş evcil ördeğim dirilse cb adayı olsa ona bile oy atarım aday seçmiyorum yeter ki tayyo gitsin yoksa sonumuz kötü, ama gönlüm ekremden yana.
bu arada aday olmayacak bu adam
belli olmaz.
Hayır gayet belli, güncel siyaseti takip eden biri anlar bunu zaten. Böyle adaylarla riske girmez muhalefet.
bence ortada risk yok bu kez.
Valla ne derseniz diyin ama böyle haberler algı amaçlı çıkıyor daha da çok çıkacak başka isimlerle, potansiyel adaylar zaten belli kazanması daha muhtemel isimler varken sadece twitter kullanan gençlerin tanıdığı birini aday yapmak mantıklı mı sence ekmeleddin vakası 2 olur bu.
bence mansur yavaş daha güçlü bir isim. umarım o aday olur.
Adam yaptığı işte çok iyi zaten neden bir konuda iyi birini görünce onu kurtarıcı olarak görmeye çalışıyorsunuz? Anlam veremiyorum.
kulislerde dönen bir mesele. kimsenin kurtarıcı gördüğü yok
bi youtuberdan cb mı olur şaka mısınız oldu olacak otobüs şöförü de cb nı olsun
özgür demirtaş kim araştırmanı tavsiye ediyorum :D
Rte nin karsisinsa her kim olursa olsun oyumu veririm. Yeter ki kurtulalim şundan.
İddialı bir adaş ama düşünmek lazım önemli olan yıkmak vs vb 😃 anlayan anladı. 😃
Allah askına doğru düzgün aday koysunlar mansur yavas dururken bu ne alaka ya bi kere doğru bi karar versinler
cidden insanları tanımadan ne de güzel yorum yapıyorsunuz
Ne alaka sadece özgür demirtas değil başkalarını da koysalar oy alacaklarını sanmıyorum daha göz önünde olan adaylar olmalı mansur yavaş ekrem imamoğlu gibi her kesimin oyunu alabilecek adaylar olmalı imamoğluna vermem mansur yavaş
aday olursa oyum ona imamoglu fazla tökezledi ama mansur yavaştan çoğu insan memnun adamda liderlik vasfı var dişli bi rakip..
özgür demirtaşın kaldırabileceğini düşünmüyorum
Fazla popülist, sevmedim..
CB değilde merkez bankası başkanı olabilirdi
Ben verirdim
neden
Akıllı adam
bence de öyle. altta youtuber demişler yazık
Hayır YouTuberlık onun için hobi
Adam Boğaziçi mezunu.
Ayrıca Finans kürsü başkanı Sabancı Üniversitesinde
ya içeriğe bakmak lazım ben de biliyorum hobi olduğunu.
Niyetlimiymiş?
çekimser duruyor
Sjz bu adami cok fazla abartiyorsunuz
olsa da kazanamaz
Kim bu