Bu olayda abisi kardeşin izler görmüş. Bu izleri gördükten sonra eşi ile barıştırmış. Barıştırmak yerine ailesi olarak o adamdan ayırıp sahip çıkabilirlerdi. Böylelikle kızda kendini kıymazdı.
Çok şüpheli bir ölüm sosyal medyada koyduğu resimler videolar her şey yolunda gibi izlenimi veriyor adli tıptan gelecek rapor aydınlatır anca
Bilemem ama çok çelişkili bir olay ya kız çok takıntılı şımarık biriydi çünkü ben gördüm videolarını ya da adam o kadar iyi rol yapmış ki kimse şeytan olduğunu görememiş Allah rahmet eylesin yinede
Yorulduk artık şu haberlerden
Eig için teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🤗
Cevap
2Cevap
It kopuklar ile evlenmeyin kardesim. Evlenirken erkek tarafinin ne bok oldugunu bilmiyormudu?
2 Aylik evli olan bir kadin neden 20 günlük hamile bu cocuk neden yapildi?
ya arap islam zihniyetini yasiyorsunuz sonra biri öldü mü vahh vuuh cok kötü.
Bu sebeplerin hiç biri şiddeti haklı kılmıyor. Yaşanan tüm olayları bilmeden bu şekilde yorum bilemedim. İtlik kopukluk alında yazmıyor neticede. Kimi 10 yıl iyi sanıyor aldatıldığını öğreniyor, kimi de artık nasılsa benim diye şiddete maruz kalıyor. Biraz erkeklik zihniyeti mi sorgulansa?
Ben Erkek tarafini savunmadim, ne bog olduklarinida inkar etmiyorum.
Bu olayda kadin tarafininda sucu var ama.
Evet kadın suçlu olduğu için ölmeyi hak etti aynen çok mantıklı bir bakış açısı. Her ne olursa olsun medenice ayrılık var madem kadını istemiyorsun aldatmazsın dövmezsin. İstemiyorum seni dersin boşarsın gider. Kadınlar da kene değil yapışık kalmıyor. Biraz perspektifini genişletmeni umuyorum.
Kader var tamam ama bana göre doğum ve ölüm kaderdir insan hayatına kendi yol verir kendi şekil koyar geleceğine
Soruyu tam okumadın sanırım 🤭
Allah belasini versin bu iki caninin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?