İşlerine yaramayınca iddia name çıkartıyorlar tabi o kadar şey açıkladı işlerine gelmeyince yasayı uygulayanlar kendilerine gelince körebe oynuyor, kim kime dum duma ülkenin hali, bunlardan sonra gelecek olan bile zor toparlar, ülkece battık herkes farkında kendilerinden olmayanın da eli kolu bağlı. Sedat Peker in yaptıklarını da tavsiye etmiyorum ama çok fazla kurgu, oyun dönüyor telefoncu dayılara, biz dolar kullanmıyoruz diyen babayiğitlere sorulan sorulara ben oyu Erdoğana veriyorum diyen kesime, elde kuran dilde yalan ülkeyi sömüren ve bunlara göz yumanlara selam olsun, sedat Peker daha açıklar ama giderse çokta kişiyi yakarak gider o da kaile alınırsa tabi.
bu arizona kertenkelesı sefersızın onde gıdenı bir adam.
sadece kendı savasını verıyor ve tatmın edıyor bunu yaparkende bunu yonlendırenler herseyı kamuya acıkla kı gorsunler onları sende poksun ama onlarında pok oldguunu bılsınler seklınde pr çalışması yaptırıyorlar.
bu vesile ıle bızde bazı seylerı ogrenmıs olduk ama sedat kendı savasını veren bırı sadece.
ceza almaz . yakalamazlar bıle velev kı yakanlanma durumu olsa bılgı ucururlar , cunku yakalanıp gelır ıse o zaman etegındekı tum tasları dokece ne kadar suclama var ıse ısmarlama dosya haz<ırlayan savcıya karsılık buda bır dunya dosya hazırlayacak ve davaya bakan baskan sedatın yargılarken dıger konular uzerıne gıtmesı gerekecek cunku dava medya onunde olacak kamuya acık olacak , o yuzden sedata bısı olmaz.
Mahkemeler bununla uğraşacağına araştırma talep etsin veya daha doğrusu yapılsın. Peker'i susturmak için böyle bir karar verildi, ama işe yaramaz. Eminim ki Peker'e bir şey olursa, en güvendiği ve sadık kişisi geri kalan tüm bilgileri ortaya döker. Sonra ortalık fena karışır.
Devletle zıtlaşan herkes cezaevinde. Gazeteciler, doğruyu son sesle savunanlar.. Devlettin, doğruları duymak hoşuna gitmiyor anlaşılan.. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. On köyden de kovulsan "yaşamakta ayak direyeceksin" bir nazım şiirinde dediği gibi. ..
Kim dost , kim düşman ? Kim kahraman , kim vatan haini ?
Bu ülkede kimler suçsuz yere yıllarca işkence hapse girdi , öldü , öldürüldü. Hdpnin ne olduğu belli hala aramızda dolaşıyorlar. mecliste chp millet vekilleri bas bas bağırdı feto terör örgütüdür devlet içine sızma var diye iktidar yalanladı.2005 yılına bakarsak feto kahraman bu gün hain , darbeci. sonra bir açıklama kandırıldık :D Ya bu adamı zamanında göklere kim çıkardı? balyoz davası zaten başlı başına orta da 2008-2010 teröristler ile yapılan barıs anlasmaları daha bunun 2000 sonrası bunlar bide öncesi var. bu ülkede herseye inanmamak lazım güzelim yurdum da hain dolu.
Hz Ali'ye sormuşlar devletimizin dini ne olcak? diye.. Hz Ali" Devletin dini adaletdir, adaletsiz bir devlet zaten dinsizidir" demiş.. Hangi adaletle yargılamişlar, adam bu suçları hep beraber yaptık diyor, adres ve isim veriyor sonuç?0.
Aynı cezayı Sedat Peker'i cezaevinden çıkarıp miting yaptıranlara da verirlerse tam olur. Sedat'ı dışarı Rizeli Mehmet salmadı sonuç olarak. Çok az aklı olan birisi asıl suçluların kim olduğunu gayet iyi biliyor. Azıcık aklı olmayanlar ise erduvan erduvan erduvan diyor.
Bu adama üzülecek değilim. Hükümetin maşasıyken de sevmezdim hala sevmiyorum. Ama bu adam yargılanırken hükümetle olan bağlantıları görmezden görülecekse yazıklar olsun böyle adalet sistemine diye maalesef iç geçiriyorum
Sedat Peker'e koruma verdiklerinde miting yaparken bu suçları yok mu idi? Aynı şey fetocu dedikleri ile yan yana gezenler kendileri değil mi idi? Nereden bakarsan bak biri suçlu ama suçlayan vatan haini gibi.
haklılar.. buradayken de sevmezdim ama.. işte bu ama önemli.. buradayken mitingler düzenler iyi sedattı.. şimdi peker.. sonuçta birçok kişinin ipliğini pazara çıkardı..