Halk, ekonomi'nin bu durum da olmasının sebebi olarak koronayı işaret ediyor ve...
"bu durumu düzeltse düzeltse, AK PARTİ düzeltir" diyorlar.
Siz ne diyorsunuz?
"bu durumu düzeltse düzeltse, AK PARTİ düzeltir" diyorlar.
Siz ne diyorsunuz?
Akp seçmeni genel olarak anadolu insanı. Küçümsemek olarak demiyorum ama genel olarak eğitim seviyesi düşük. Hani eğitim düşük olabilir ancak her şeyi biliyormuş gibi halleri var. Misal adam ilkokul mezunu düşün karşısında ünüversite mezunu bir iktisatçı var. Bununla devlet yönetimi maliyesini falam tartışıyor. Adamın bilgiyle alakası yok ama zorba bir tutumla akp savunuyor. Adamın yaşı büyük olduğu için kendisini haklı görüyor ama cahil olduğunun farkında değil. Bu tür insanlarla tartıştığınızda prof olsanız bile kazanamazsınız. Bilemedikleri konularda küfür ve argo ile siyaset yapıyorlar. Sürekli şeriat osmanlı sevdaları var lakin ne kuran meali okumuşlukları var ne de osmanlı tarihini baştan sona biliyorlar. Oradan buradan duyma laflarla başına tarihçi kesiliyorlar. Terimsel konularda iyice batıyorlar. Neyin ne olduğunu bilmeyip aslında kendilerinin bilip sizlerin 20 yıllık eğitiminizde aldatıldığınızı gerçeği kendilerinin bildiklerini düşünüyorlar. Bu insanlara tane tane de anlatsak kabul ettiremiyoruz gerçekleri. Duvara konuşmaktan farkı yok. En iyisi muhatap olmamak. Yeni nesil neyse ki çağa uygun düşünce yapısına sahip genelde. Umut gelecekte
Venezuela Devleti Bolivar' dan 6 sıfır attı Yeni Venezuela Bolivarının 1 tanesi Türk Lirası' ndan 2 tane alıyor. Sen ne diyorsun? Dünyanın batmış olan ülkesi bile artık daha değerli bir para birimine sahip. Bunun üzerine başka bir şey anlatmama gerek yok herhalde.
Cevap
7Cevap
Gerçekten sa-kak. Düzletse şimdi düzeltirdi daha da bok oluyor çiftçi desteklenmiyor her şey dışa bağlı çiftçi üretmekten vaz geçti daha beter haller gelecek vergiler İnanılmaz yüksek daha 2 gün önce trafik polisi durdurdu ceza yazdı 325₺ elektirkli bisikletin vizesi bitti 325₺ ceza yazıldı parasızlıktan ettirmiyordum şimdi ceza da geldi hiic ettirmem her şeye vergi ceza bok kalkınır bu millet banka fazilerş almış başını gidiyo
hangi halkmış o? akparti ve erdoğanın ülkeye bu saatten sonra verebileceği pozitif bir şey kalmamıştır. bir devir kapanmıştır. ilk seçimde boyunun ölçüsünü alacaktır.
Siyaset den pek anlamıyorum Erdoğan çay fırlattıktan sonra soğudum
Bu yastan sonrami düzeltecek sende onun gibi cahil kaldin
65 yaş üstü amcalarin görüşü
Hangi halk o? Geçti o günler.
Evet oyle dusunuyoruz.
saçmalıyolar
Kime oy vermek lazım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?