Akp ve Mhp, ülke de 10 milyon multeci var gonderecek gibi durmuyor ve hayat pahaliliginı konuşmaya gerek yok.
Chp ve iyi parti, chp'nin içi çok bozuk canan kaftancioglu, sezgin tanrıkulu ermeni soykirimini savunan pkk'ya teror orgutu demeyen insanlar var içinde ve chp, hdp ile bir olduğu için bunlara büyük yol verecek başa gelirse
Iki uçlu şeyli değnek derler ya aynen oyle. Ne yapacağız?
Chp ve iyi parti, chp'nin içi çok bozuk canan kaftancioglu, sezgin tanrıkulu ermeni soykirimini savunan pkk'ya teror orgutu demeyen insanlar var içinde ve chp, hdp ile bir olduğu için bunlara büyük yol verecek başa gelirse
Iki uçlu şeyli değnek derler ya aynen oyle. Ne yapacağız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Parlamenter seçimde Zafer Partisi'ne vereceğim, cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Mansur Yavaş aday olursa veririm.
Ben de cumhurbaşkanliğinda mansur olursa sadexe ona oy veririm miletvekilinde Mhp'ye vericem. Mhp birtek Türkiye düşmanlarına karşi çikiyor garo paylan, pervin buldan, canan kaftancioglu igreniyorum bunlardan
Ben normalde koyu milliyetçi biri değilim, milliyetçiliğe de karşı değilim ama mülteci meselesindeki bazı tehditler Türkiye'nin apaçık milli güvenlik sorunudur. Türkiye'de mülteciler üzerinden provokasyon yapıp iç savaş çıkarmak istiyorlar. Zafer Partisi'nin 250 sayfalık parti programını ve Ümit Özdağ'ın Stratejik Göç Mühendisliği adlı kitabını okudum. Türkiye'de mülteciler üzerinden yapılmak istenenler hakkında tahminlerimin aynısını yazmış adam. Şu an bu mülteci sorunu, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu tehditler ve Ortadoğu'da planlanmak istenen şeyler hakkındaki gerçekleri sadece Zafer Partisi dillendiriyor. Bu yüzden Zafer Partisi'ne oy vermeye karar verdim. Ümit Özdağ'ın gelecekte olacaklar hakkındaki tahminlerine kafası basmayan sığ kitle ise adamı hemen faşistlikle suçluyorlar. Bunun adı ya ahmaklıktır ya da hainliktir. Suriyelilerin nüfusu Kilis, Hatay, Adana ve Gaziantep dolaylarında artmaktadır. Suriye devleti, Suriye savaşının intikamını Türkiye'den almak için Türkiye'den bağımsızlık isteyen Arap terör örgütü bile kurdurabilir. Esad gitse bile ondan sonra gelen hükümet bunu yapar. Çünkü Türkiye'de bir Suriye kitlesi var, irredantist amaç güdebilirler. Diğer yandan Kürtler ve Suriyeliler Türkiye'de birbirine girebilir. Ümit Özdağ delikanlı gibi bunları söylüyor ama ahmaklar işi sulandırıp adama faşist diyorlar. Adam ülkesini seviyor. Çok geç olmadan Suriye rejimiyle anlaşıp Suriyelileri kademeli olarak ülkelerine gönderelim diyor.
Dediklerinde haklisin dun izledim umit ozdag'i zaten baraji aşamaz diye dusunmedim
Ben yine de tepki oyu olarak Zafer Partisi'ne vereceğim.
Dostum ben de aynı durumdayım ama iktidarın kesinlikle değişmesi lazım muhalefetten çok beklentim yok zaten hepsi beceriksiz insanlar ama kötünün iyisi diyorum ben
ben hdp karşıda diye mecbur cumhura vercem galiba
Çok kotu Mhp'liyim ben normalde bahçeliye çok kizginim baskanlikta sadece mansura veririm, vekilde Mhp olur zannexersem
neden kızgınsın bide mansur aday olursa seçilemez eski mhp li
Koltuğu birakmadi partiyi boldu. Çok kotu tukurdugunu yaladi
abi doğru bak koltuğu bırakmamasıda tükürdüğünü yalaması akpyi kastediyosan hdp nin chpyle ittifakının içinde olmaktansa bende onun gibi yapardım hem işinede geldi çakıcı bıraktırdı adam bi sözüyle
Hala kararsızsanız size diyecek bişey yok
Parti kur kanka
Yorumun var mi?
Takip ediyorum. Kararsızım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!