Gündem Türkiye kocaman bir Squid Game olsa hangi aşamada elenirdin? currie Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 59 Yapay Zekaya Sor Ankete verdiğiniz oyu görüş olarak yazmayı unutmayın. 😇 Telefonunu çıkar amca bölümü Avrupa bizi kıskanıyor bölümü İş var, iş beğenmiyorlar bölümü Türkiye cennet, Almanya batıyor bölümü Dolarla mı maaş alıyorsunuz bölümü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türkiye kocaman bir Squid Game olsa hangi aşamada elenirdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Dolarları maaş alıyorsun, bizim hayatımız ekonomimiz dolara bağlı. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Valla ben "eskiden tüp kuyruğu vardı" bölümde elendim 😂 1 0 Yorumla
Belirsizprens Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Dolarla mı maaş alıyorsunuz bölümünde. onu diyenle kendimi o kadının deok-su'ya yaptığı gibi atardım bi yerden 0 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 46 , eic 63% +1 yıl Gündem konusunda 984 cevap paylaştı. Türkiye dünyada en çok oyunların oynandığı ülke zaten. Hayata geldiğimizde çoğumuz elenmiş bile oluyoruz 🙂 0 0 Yorumla
BDSMania Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ah akılsızlar! Bir tepeden bakabilseniz. Açlık oyunlarında yaşıyorsunuz zaten. Squid game başlangıç:) 0 1 Yorumla KK_KKKK_KK +1 yıl kimse aksini iddia etmiyor Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Ksğqğaüqşsşsle ben birinci olup saçımı pembeye boyatırdım 1 0 Yorumla
Siyahintaakendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ben her yerde bunu görmeye başladım bu nedir tam olarak? 0 0 Yorumla
Kafam_a_göre Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Her yerde su film çıkıyor ya beni irrite etti nedense 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Fiyatlardan marketler sorumlu kısmında ben eleniyorum 🤭🤭 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türkiye sguid game olmaz...😂hem gerçekten dolarla almıyoruz maaşımızı. 1 2 Yorumla Belirsizprens +1 yıl Sadece maaşını dolarla almıyorsun geriye kalan neredeyse her şey dolara endeksli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Belirsizprens evet öyle 😄 Yorumla
Antepli2721 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Günümüzde yeni nesil rahat büyüdüğü İçin bazen iş beğenmiyor ve eğitim sistemi kötü olduğu İçin 18 yaşinda okul bitiyor çıraklık yapıyor zoruna gidiyor genç adam yani 0 0 Yorumla
JrGirecem Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Diziyi izledim biraz 6 bölüm kadar yeşil ışık kırmızı ışık sahnesi hariç berbat 0 2 Yorumla murat543 +1 yıl Orada aşırı bir aksiyon gördüğümüz için diğer oyunlardaki aksiyon beklentimizi karşılamadı diye düşünüyorum Yorumla JrGirecem +1 yıl +15653689987800 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 357 cevap paylaştı. Suyun var burnun var ağzın var bölümünde elenirdim 0 0 Yorumla
Dördüncümurat Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Ben oyun oynamadigim için hemen elenirdim 0 0 Yorumla
Depresyonunellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Multeci olaylarindan olecem ben yakinda dertten 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Gündem konusunda 2,3b cevap paylaştı. Telefonu çıkar amca bölümü 🤣 0 0 Yorumla
gabriellecrys Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 62% +1 yıl Bu ülkede yaşamak beni yoruyor hem de çok :') 0 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Telefonu çıkar dediler mi elenirdim maalesef. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. İş var ya iş beğenmiyoruz ☺️😀 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Gündem konusunda 662 cevap paylaştı. Türkiyenin nufusu kalabalık öl öl bitmez insan 0 0 Yorumla
buzlumuzlusüt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl izlemediğim için oyun bende çalışmazdı :d 0 0 Yorumla
Necsus34Sparta Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ben parayı kapar giderdim çok iyi rol yapıyorum 😅 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 101 , eic 96% +1 yıl Gündem konusunda 448 cevap paylaştı. Oynamıyorum ki bunu 0 0 Yorumla
Komandoyari Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Öyle 0 1 Yorumla Fati1034 +1 yıl Günaydın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Dolarları maaş alıyorsun, bizim hayatımız ekonomimiz dolara bağlı.
Valla ben "eskiden tüp kuyruğu vardı" bölümde elendim 😂
Dolarla mı maaş alıyorsunuz bölümünde. onu diyenle kendimi o kadının deok-su'ya yaptığı gibi atardım bi yerden
Türkiye dünyada en çok oyunların oynandığı ülke zaten. Hayata geldiğimizde çoğumuz elenmiş bile oluyoruz 🙂
Ah akılsızlar! Bir tepeden bakabilseniz. Açlık oyunlarında yaşıyorsunuz zaten. Squid game başlangıç:)
kimse aksini iddia etmiyor
Ksğqğaüqşsşsle ben birinci olup saçımı pembeye boyatırdım
Ben her yerde bunu görmeye başladım bu nedir tam olarak?
Her yerde su film çıkıyor ya beni irrite etti nedense
Fiyatlardan marketler sorumlu kısmında ben eleniyorum 🤭🤭
Türkiye sguid game olmaz...😂hem gerçekten dolarla almıyoruz maaşımızı.
Sadece maaşını dolarla almıyorsun geriye kalan neredeyse her şey dolara endeksli
@Belirsizprens evet öyle 😄
Günümüzde yeni nesil rahat büyüdüğü İçin bazen iş beğenmiyor ve eğitim sistemi kötü olduğu İçin 18 yaşinda okul bitiyor çıraklık yapıyor zoruna gidiyor genç adam yani
Diziyi izledim biraz 6 bölüm kadar yeşil ışık kırmızı ışık sahnesi hariç berbat
Orada aşırı bir aksiyon gördüğümüz için diğer oyunlardaki aksiyon beklentimizi karşılamadı diye düşünüyorum
+15653689987800
Bizi kıskanıyor bölümü
telefondan sonra yokum..
Dolarla maaş alıyorsunuz bölümü
Telefonunu çıkar amca bölümü
Suyun var burnun var ağzın var bölümünde elenirdim
zaten farkı yok ki awk
Ben oyun oynamadigim için hemen elenirdim
Multeci olaylarindan olecem ben yakinda dertten
Telefonunu çıkar amca bölümü😂😂
Telefonu çıkar amca bölümü 🤣
Uzaya çıkıyoruz bölümü
Bu ülkede yaşamak beni yoruyor hem de çok :')
Kürtaj yapıyoh bölümünde
Avrupa bizi kıskanıyor bölümü dkdj
TELFONUNU CIKKRAA bölümünde, net.
Telefonunu çıkar kısmında sjfjdh
Telefonu çıkar dediler mi elenirdim maalesef.
İş var ya iş beğenmiyoruz ☺️😀
ya süper süper olmuş 😄😄😄
Türkiyenin nufusu kalabalık öl öl bitmez insan
Ill turda patlarim belli oldu
izlemediğim için oyun bende çalışmazdı :d
Ben hiç başlamasam mı jshdksjfk
Dolarla mı maaş alıyorsunuz bölümü
hiçbir aşamada elenmem..
İş var, iş beğenmiyorlar bölümü
Tüh ilk turda elendik hajsjs
Avrupa bizi kıskanıyorda
Oynamadım salladım 😊