Antalya Altın Portakal'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödül vermek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında yaşanan gergin diyalog, sosyal medyada gündem oldu. Yalçın, ödül töreni sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Lütfen Tamer'in önüme geçmesine izin vermeyin" dedi.
Konu hakkında düşünceleriniz nedir?
Altın Portakal'da Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında ödül gerginliği?
Belki kasıtlı belki heyecandan Nihal Yalçının direkt mikrofona gitmesi hoş değildi önce ödülü almalıydı Ama Tamer Karadağlı tepkiyi abarttı ödülü tutuşturup alkışa başladı ki sussun diye bu apaçık... Burun farkıyla Tamer Karadağlı en kaba oluyor...
Çok da önemli bir haber kaynağı değil ama çok abartıldı ve şahsi görüşümce; Fazla duyara gerek yok. Olaya ne iyi niyetle ne kötü niyetle bakmak lazım. Empatiyle bakmak gerek. Birine göre saygısızlık oldu birine göre de gereksiz uzattığı için başkalarnın hal ve mimiklerine de güvenerek yaptığı aynı zamanda o atmosferin itelediği durum.
Yani 2 dakika daha fazladan bekle ne olur kadn konusma hazırlams belki prova yapms söyledigi eksik bir sey kalmasn diye konusuyor yani gercekten erkekler sabırsız mı acaba
Yani ben olsam yapamazdim ama yapmak da isterdim sanırım tabi şu da var söylediği şeyler de kötü şeyler değil yani biraz uzatmış sadece yoksa sonda verdiği mesaj falan hoşuma gitti kadının
Şu da var siz kadınlarda öyle erkeklerden hoşlanıyorsunuz bu da bir gerçek 🙄